Hoofdstuk 15

334 7 1
                                    

Hij stopte meteen en draaide zich om, Sterre lag op de grond met haar fiets boven op haar. Raphael hielp haar gelijk overeind. "Heb je pijn?" vroeg hij lief. Sterre schudde haar hoofd. "Alleen mijn knie" zei ze zacht. Raphael keek naar haar knie waar een grote schram op zat. Sterre pakte haar fiets en stapte weer op. "Wil je nog wel gaan zwemmen?" vroeg Raph. "Tuurlijk!" zei Sterre. Raphael glimlachtte en ze fietsten verder.

Anastacia kwam de woonkamer in gelopen. Marcel zat op de bank tv te kijken, het was inmiddels weer gaan regenen en waaien. Anastacia ging naast hem zitten en keek mee. "Slecht weer he" zei ze uiteindelijk. Marcel keek haar aan en knikte. Hij ging dichter naast Anastacia zitten, hun hoofden raakten bijna elkaar toen de deurbel ging. "Oh uhm sorry, ik doe wel open" zei Marcel en hij liep de kamer uit. Hij liep naar de deur en gooide hem open. Er stond en meisje voor de deur met lang bruin haar. Ze stak haar hand naar Marcel uit. "Hey ik ben Nienke" zei ze vrolijk. Marcel stelde zich voor en vroeg wat ze hier kwam doen. "Ik heb hier vroeger gewoond, met nog 8 anderen. Ik wilde even zien hoe het huis er nu uit ziet." vertelde Nienke. Marcel had er wel is van gehoord dat er voor hun ook bewonders waren. "Kom binnen, Dan stel ik je voor aan de rest." stelde Marcel voor. Nienke knikte en liep achter hem aan.

Ze kwamen de woonkamer binnen gelopen, waar Anastacia nog steeds tv zat te kijken. Nienke stelde zich voor en liep door de kamer. "Wat is het hier mooi geworden." zei ze bewonderend. "Er wonen hier nog drie anderen, twee jongens en een meisje." vertelde Marcel. Op dat moment ging de deur open en kwamen een druipnatte Sterre en Raphael binnen. Marcel kwam lachend de hal in gelopen. "Toch naar het buiten zwembad geweest jongens?" zei hij lachend. "Hah hah leuk hoor Marcel, het zwembad was gesloten." zei Sterre bits en ze liep naar boven. Toen zag Raphael Nienke uit de woonkamer komen. "Wie ben jij?" vroeg hij. Nienke stelde zich voor en vertelde dat ze hier vroeger gewoond had. Raphael vond het allemaal wel best en liep naar boven. Hij liep de badkamer in om te gaan douchen en trof Sterre daar aan. Hij sloeg zijn handen om haar middel en kuste haar. "Heb je dat meisje beneden ook al gezien?" vroeg Raph daarna. Sterre keek hem vragend aan. "Ze heeft hier gewoond ofzo" vervolgde Raphael. Sterre schudde haar hoofd. "Ik zal dan maar even beneden gaan kijken." zei ze en ze liep de badkamer uit.

Sterre liep de trap af, ze hoorde de stemmen van Anastacia, Marcel en van het onbekende meisje uit de woonkamer komen. Ze liep de huiskamer en stelde zich voor aan Nienke. Sterre vond haar een aardig meisje maar was benieuwd wat ze kwam doen. De laatste keer dat er zomaar iemand voor de deur stond was het Thomas. Sterre wilde niet weer in een nieuw mysterie belanden...

de terugkeer van de vijfWhere stories live. Discover now