14.

7.8K 613 45
                                    



"Ne, nemyslím si, že by byl Harry Styles a gorgeos stejná osoba." namítal jsem.

Se Zaynem jsem byl dost dlouho. Mohli být tak tři hodiny a my se celou dobu bavili o všem. O rodině, přátelích, o jeho nemoci a o nepodstatných věcech. Prošli jsme celý park asi desetkrát, byli ve Starbucks a nakonec skončili na trívníku uprostřed parku v debatě o Nockle.

"Ale vždyť je to docela zajímavá teorie." zasmál se. Byl to vážně skvělej kluk a já se o něm dozvěděl spousty věcí, stejně tak jako on o mě.

"Víš kolik lidí se jmenuje Harry?" zašklebil jsem se. "U mě ve třídě je jeden Harry. To by taky mohl být gorgeos." založil jsem si ruce na hrudi a vylázl na něj jazyk.

"Ty drzoune!" uchechtnul se.

Uslyšel jsem za sebou až mě moc známý smích a radši se neotáčel. "Mohli by jsme jít ke mně?" řekl jsem a rychle se postavil.

"Jo, klidně." pokrčil rameny a taky si stoupnul. "Ale co-"

Nedořekl to.

"Nazdar, Louuuuu!" ozval se za námi jeho hlas a já ztuhnul. Ne, vážně jsem nestál o tom, aby tady něco předváděl před Zayniem. 

Rozhodně bych byl radši kdyby se ten hajzl utopil ve svým mega bazénu.

Neotáčel jsem se, jen jsem chytil Zayna a snažil se ignorovat toho parchanta.

"Copak Lou?" objevil se těsně u mě a odtrhl mě od Zayna. Pak mě chytil za kraj trika a přibližoval se, já ustupoval, až mě nakonec přirazil ke stromu.

Můj dech nabral rychlé obrátky, jak jsem se koukal do jeho hnědo-zelených očí. Ty oči jsem tak moc nesnášel, ale hlavně jsem se jich bál. Měly hlavní roli ve všech mých nočních můrách.

"N-nech mě." vykoktal jsem. Spustil jsem oči z něho a podíval se na Zayna, kterej na mě vystraše koukal. Zatím co se o něj opíral Mark. Nejlepší kamarád Davida.

"Proč?" zašklebil se a ještě o kousek se ke mně přiblížil. Cítil jsem jeho horký mentolový dech na tváři a začínalo se mi dělat blbě. Nechtěl jsem ho pozvracet, ale nemohl jsem se přemoct.

Nemohl jsem ze sebe dostat žádné slova a tak se David jen usmál a podíval se na moje čelo. 

"Hrozně se mi to líbí." ukázal na moje zranění. "Ta boule je dost zřetelná." usmál se. "Ale hlavní je to nový." hodně silně mi zmáčkl tu ranku od kamene a já vykvíkl jak malá holka a do očí se mi nahrnuly slzy.

"P-prosím..." zašeptal jsem a snažil se vyhnout jeho, Zayna nebo Markova pohledu.

"O co prosíš?" zašeptal u mého ucha. "Potřeboval by jsi pevnou ruku." šeptal dál. Mark ani Zee ho nemohli slyšet. "Někoho kdo by tě nelítostně ošukal."

Ošil jsem se. Nemohl jsem ho poslouchat. Jedinej kdo by mě mohl ošukat byl Styles. Jedině od toho bych se nechal.

"Myslím, že já budu ten šťastlivec." skousnul mi ucho a já ho slabě odstrčil.

"Nech ho sakra!" vyštěkl Zayn, načež mu Mark tvrdě zmáčkl ramena a on se nezatvářil moc šťastně.

"Co jsi zač, že mi bude rozkazovat co můžu a nemůžu dělat?" ušklíbl se na něj David. "Měl by si bejt rád, že ti nevytrhnu ty tvoje trubičky z nosu a nenechám tě tady, aby jsi se udusil."

Mark se hlasitě rozesmál a Zayn ztuhnul. Tohle určitě nečekal, ani já.

"Takže, kde jsme skončili?" David se prudce otočil a vrazil mi pěstí přímo do břicha, uhnul a já se svalil na zem a začal hlasitě kašlat.

Viděl jsem, jak se Zayn napřímil, ale Mark ho hlídal.

"Ten Harry." David si mě zase vytáhnul na nohy. "Dělá mi starosti. Je to dospělej a míchá se mezi nás dva." David mě pohladil po tváři a zatvářil se- nešťastně?

"H-harry..." chtěl jsem něco říct, ale jen jsem dostal hodně silnou ránu do obličeje a vyprskl krev na zem.

"Dovolil jsem ti snad mluvit?!" vyprskl David a zase mě přitisknul ke stromu. "Jseš až moc neposlušnej! Někdo tě musí naučit slušnému chování!" další rána.

Snažil jsem se tvářit co nejsilněji, ale vážně to bolelo. Nejvíc jsem se vyhíbal pohledu Zayna. Bál jsem se, že mu David kvůli mě ublíží.

"A ještě jednou řekneš jméno toho bastarda, tak ti uříznu koule!" zasyčel mi do ucha a usmál se. "Teď semnou půjdeš k rampám. Je tam kabina na převlíkání. Sice to není moc hezký místo, ale to záchody ve škole taky ne."

Ztuhnul jsem. Zayn ani Mark tohle nemohli slyšet. Přesně jsem věděl co přesně bude chtít David v té kabině dělat.

"Tam tě tvrdě ojedu, pokud ne ublížím tomu cukrouši za náma." dodal potichu a já už se nebránil. Po tváři mi začaly stékat neposedné slzy, když mě chytil za loket a táhl tím směrem.

Nebránil jsem se. Mark se tvářil zmateně, ale stále držel Zayna, kterej se mu snažil vytrhnout, aby mi mohl pomoct.

Věděl jsem, že by David Zaynovi ublížil a to jsem nemohl dovolit. Radši si nechám zneuctít zadek tímhle hnusákem než, aby ublížil klukovi co nemá život zrovna dvakrát snadný.

Moje tvář musela být úplně rudá brekem, když mě dotáhl k rampám. Nikdo tam nebyl a tak mě prudce přirazil ke stěně rampy a začal líbit.

Můj žaludek začal hodně nadávat. Držel jsem ho, bál jsem se toho co by mi David udělal kdybych se mu přímo poblil do pusy.

Nespolupracoval jsem a za to jsem dostal pěkný hák do nosu, až mi začala téct krev. Chytil jsem se za nos a snažil se uklidnit svůj zběsilý dech, když mě otočil zády k sobě.

Panebože, já nechci! Řval jsem vnitřně. Věděl jsem, že teď přijdu o tu nevinnost, kterou jsem si chtěl schovat. Něco co bych třeba mohl dát Stylesovi nebo gorgeosovi. To už zmizí. Bude ze mě hnusná a špinavá hračka Davida Hawka.


Nockle.com || Larry || KOREKCE ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora