17.

9.2K 660 219
                                    



"S gorgeosem si můžeš psát jindy!" zavrčel Niall a vytáhl mě z postele. "Celou dobu si s ním jen píšeš. Musíme do školy ty záprdku."

"Fakt? Já uvidím Stylese?" rozzářily se mi očka jako dítěti u vánočního stromku. Niall přikývl a já okamžitě vyskočil na nohy. "Jupí!"

"Jseš jak zamilovaná puberťačka." uchechtl se Ní, když opouštěl můj pokoj.

Schoval jsem si telfon, ale ještě před tím odepsal na sms od Harryho. Celou tu dobu jsme si smskovali. Nijak se ani jeden neodhodlal zavolat. Ani na Nockle jsem nebyl. Psaní s Harrym bylo to jediné co jsem k životu potřeboval.

Na co, že je kyslík? To je nepotřebná věc. Důležitější je můj Hazzánek.

Oblékl jsem se a vyběhl na chodbu, kde jsem si rychle navlékl džínovou bundu a už nedočkavě čekal na Nialla. Musel jsem vypadat fakt otřeseně.

"Ježiši." zamračil se na mě Niall. "První to vem koupelnou, jinak nikam nejedem."

"Ale to, to potom nestihnem!" zaprotestoval jsem.

"Ty idiote!" Niall se plácl do čela a nasměroval mě ke koupelně. "Máme asi ještě hodinu, takže to vezmeme přes Nando's nebo Macca's."

"Dobře." usmál jsem se a rychle běžel do koupely. Nechtělo se mi koukat do zrcadla. "Fuj, hnus." zavrtěl jsem nad sebou hlavou. Měl jsem pořád dost vidět, že jsem dostal přes hubu.

Monokl byl hodně výraznej, za to ta boule na čele už skoro zmizela. No a rána od kamene přímo nad obočím byla dost vidět. Pár modřinek na tváři už, ale nikoho zajímnat nebudou. Bude prostě jistí, že jsem dostal nabudku.

Břicho pokrývala jedna velká modřina, která hrozně bolela. Stačilo se jí lehce dotknout a já už měl na krajíčku. No co? Jsem uplakánek a nic nevydržím. 

"Nejradši bych zalezl do nory a pošel." zahřměl jsem sám nad sebou a provedl ranní hygienu. Upravil si vlasy i když jsem je dal na jednu stranu, oni se vrátily zpět, takže jsem vypadal jak rozčepýřené kuřátko. "Arrrgh." zavrčel jsem a rozcuchal se ještě víc.

"To neni špatný." uchechtl se od dveří Niall.

"Je to příšerný." povzdechl jsem si a připnul si kšandy k džínům. 

"Jdeme?" zeptal se a já přikývl.

Vydali jsme se do auta, cestou se zastavili v Nando's, koupili si nějaké hranolky s nugetama a colu. Niall se mě snažil dost vykrmit a přestávalo mi to vadit, vážně. Po Zaynově společenském posezení už vím, že nejsem tlustý, ale podvyživený.

Se svým tělem budu mít problémy pořád, ale aspoň se nebudu zabíjet.

Mimochodem. Zjistil jsem, že Zayn chodí taky na Nockle a jeho uživatelský jméno je Moon3228Soor. Kupodivu.

Taky je už přes den a půl v nemocnici, protože mu došel kyslík v bombě a tak mu zkolabovala plíce. Teď už je, ale v pohodě jen musí odpočívat a v nemocnici je, jen kdyby náhodou to nepřišlo znovu. Chudáček.

"Ještě jednou si to projdeme." řekl Niall, když jsme zastavili před školou, kde už se scházela část třídy, která měla přidělené hodiny s Harrym a Kaitlyn.

"No?" pozvedl jsem obočí a napil se ze své coly.

"Až uvidím Davida, tak mu rozmlátím hubu a ty mě nebudeš brzdit, jasný?"

"Nialle..." povzdychl jsem si. Už je to tu zase. "Řeknu ti, jak to dopadne. Nezmlátíš ho. Má tam kámoše a ty mu pomůžou, pak ublíží tobě a mě nechají jemu. On mě znásilní a všichni, krom nás, budou spokojení, protože budou mít to, co chtěli."

Nockle.com || Larry || KOREKCE ✔Where stories live. Discover now