"Ik ga uit eten!"

7.1K 199 16
                                    

*Milie POV*

Ik kom toe gefietst bij ons thuis als ik Mathias druk het gras zie staan maaien in de voortuin.

'Sinds wanneer doet hij dat?' Denk ik bij mezelf.

Ik rij de oprit op richting de garage, zet mijn fiets binnen binnen en ga terug naar buiten als Mathias me eindelijk opmerkt.

"Welcome back! Was het leuk?" Vraagt hij als hij de grasmaaier uitzet.

"Viel wel mee ja" antwoord ik droog.

"Niets speciaals gebeurd?" Vraagt hij met een schuine grijns.

"Euhm.. Nee.. Wat zou er gebeurd moeten zijn?" Vraag ik een tikkeltje nerveus.

"Komaan ik ben je broer, ik zie het aan je.. Je kan het me wel vertellen hoor.." zegt hij als hij op het bankje gaat zitten.

"Ik denk dat Cody een soort van verliefd op mij is, hij probeerde me te kussen.." vertel ik hem als ik me naast hem neerzet.

"Oww.. dat maar" doet hij alsof het niets is.

"Vind je dat normaal?!" Roep ik zowat uit.

"Ja, voor hem wel.. Hij is een echte player! Eerst kust hij met een meisje en dan gaat hij met ze naar bed" zegt hij als hij weer rechtspringt en naar zijn grasmaaier loopt.

"En dan vind je het zelf niet erg als hij je eigen zus in bed probeert te krijgen?!" Roep ik terug.

"Hé volgens mij was jij onlangs wel degene die zei dat je voor jezelf kon opkomen hè!" Kaatst hij terug waarop hij de maaier weer opstart.

"Bij zo een situatie niet!" Probeer ik boven het geluid van de maaier te komen.

Mathias doet het teken dat hij mij niet meer hoort waarna hij zich gewoon omdraait. Ik zucht een keer diep en loop naar de achtertuin, waar ik mijn handtas naast een stoel zet, mijn kleren uittrek, die op de stoel neerleg en het zwembad induik. Ik zwem even wat rond maar word dan plots verstoord door een geluid dat ik van binnen in huis hoor komen. Ik zwem richting het inloop trapje van het zwembad en stap er zo stil als ik kan uit. Ik loop zachtjes tot aan de deur en ga binnen, waar ik een schaduw tevoorschijn zie komen in de living waarop ik het begin uit te gillen.

"Babe wat is er?" Vraagt Chaime als hij vanachter een hoek komt gelopen.

"Oh my god! Ik dacht dat je een inbreker was!" Ga ik bijna beginnen huilen van het verschieten.

"Oh baby.." stelt hij me gerust als hij me in een knuffel trekt en met zen duim over men rug wrijft. "Je ziet er zó lekker uit in bikini" grijnst hij als hij me loslaat.

"Jij ziet er altijd best lekker uit" zeg ik dan waarop hij zijn lippen op de mijne drukt.

We blijven non-stop zoenen terwijl we richting de zetel lopen en gaan zitten. Hij vraagt toestemming door met zijn tong over mijn lippen te gaan waarop ik hem die ook meteen geef. Onze tongen spelen een spelletje tot we onderbroken worden door Mathias die komt binnenlopen.

"Als jullie zo klef willen doen, huur dan maar een kamer!" Kijkt hij ons vuil aan.

Chaime en ik kijken elkaar eens grijnzend aan waarop Chaime een dodelijke blik richting Mathias werpt. Chaime springt recht en loopt op Mathias af waarop hij zijn nek onder zijn arm neemt en hij Mathias een knokkel geeft. Mathias probeert zich uit Chaime zijn greep te verlossen door wat wild rond te slaan. Chaime laat hem uiteindelijk los waarop Mathias hem vol in zijn gezicht slaat en Chaime wat pijnlijk over zijn kaak wrijft als Mathias hem zowat uitlacht. Chaime komt droogjes terug naar me toegelopen als Mathias verder de trap oploopt.

MY BROTHER'S BEST FRIENDWhere stories live. Discover now