.58 (deel 1)

3.3K 153 23
                                    

*Milie POV*

Ik bel aan bij Chaime en hij komt al na een paar seconden opendoen. Hij staat daar gewoon in een grijze jogging en een zwarte T-shirt en ik sta hier dan in mijn te overdreven outfit.

"Hey prinses" zegt hij met een grijns waardoor ik hem al vol afschuw aankijk. "Je hebt die sexy outfit wel heel erg serieus genomen hè!" Zegt hij terwijl zijn ogen over mijn hele lichaam rollen.

"Je zei dat het moest dus ik had niet echt een ander keus hè!" Doe ik zijn stem een beetje na terwijl ik de living binnenloop.

"Zet je toch neer" zegt hij waarna ik me dus ook neer zet in de zetel.

Hij verdwijnt in de keuken en ik heb ondertussen al heel veel zin om gewoon terug weg te gaan. Een minuutje later komt hij de living terug binnenlopen met 2 glazen champagne of zo...

"Hoe gaat het met Mathias? Want ik hoor raar genoeg niets meer van hem nadat we uit elkaar zijn gegaan?.." vraagt hij als hij een glas aan mij geeft en er 1 voor zichzelf houdt.

"Zeg gewoon wat je van me wilt en dan kan ik weggaan!" Zeg ik als ik al genoeg heb van zijnn flauwe kul.

"Rustig aan, we kunnen toch gewoon wat praten?" Vraagt hij steeds met dezelfde grijns die ik zo graag van zijn gezicht zou slaan.

"Luister Chaime het is over tussen ons, ik ben over jou! Ik wil je niet meer spreken, snap je dat dan niet?" Roep ik nu al uit.

"Maar ik ben niet over jou!" Zegt hij met een nep pruillipje.

"Dat is dan jou probleem, want ik heb hier echt geen zin meer in!" Roep ik opnieuw naar hem.

"Dan kunnen we je toch opnieuw zin laten krijgen" fluistert hij in mijn oor.

Ik voel zijn hand over mijn been heen glijden en daarna onder mijn T-shirt verdwijnen. Ik giet mijn glas in zijn gezicht, zet het snel op tafel en vlucht de living uit. Ik wordt door twee gespierde armen rond mijn heupen vastgepakt nog voor ik naar buiten kan lopen en wordt vervolgens tegen de muur aangeduwt.

"Ik wou er een gezellige avond van maken Milie maar jij laat me gewoon geen keus!" Roept Chaime in mijn gezicht terwijl hij me met 1 hand aan mijn schouder vasthoudt en met zijn andere hand door zijn haar gaat. "Ik wil je echt zo graag!" Brengt hij uit terwijl hij met zijn lichaam langs me heen schuurt.

"Laat me gaan" zeg ik dan weer stil.

"Waarom wil je gaan? Heb je nu iemand beter gevonden zoals Cody hè?!" Roept hij in mijn gezicht terwijl hij me ruw bij mijn nek vastgrijpt.

"Ik heb helemaal niemand anders, Cody is gewoon een vriend!" Breng ik snel uit voor hij me nog harder gaat vastgrijpen.

"Wel dan kan je even goed hier blijven" zegt hij met een glimlach als hij zijn hoofd naar me toebrengt en me probeert te zoenen.

Ik hef mijn knie snel op die midden in zijn kruis belandt en duw hem van me af. Ik grijp mijn handtas van de grond en loop zo snel als ik kan zijn huis uit...

***************************************************************

OOOOMMMMFFFFGGGG!!!!!!!

WTF BEZIELT CHAIME, IS HIJ EEN PSYCHOPAAT OFZOOOOO!!!!

WAT VINDEN JULLIE DAT ER NOG TUSSEN HEN MOET GEBEUREN?????

Votes, Comments and follows!!!

OMG EIGENLIJK 100.000 READS!!!!!

Dit had ik echt nooit durven hopen!!! Maar het is echt zo leuk dat dit boek bij jullie aanslaat xx
Ik hoop dat jullie het echt willen blijven lezen en echt zo hard bedankt voor alle votes and comments xxx

LUV YAAAAAAA!!!!!!!!!

MY BROTHER'S BEST FRIENDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu