.42 (deel 2)

3.9K 157 20
                                    

*Lexi POV*

"Wil je mijn vriendin zijn?" Vraagt Blake me recht in de ogen kijkend.

"Zeker weten" is het enige wat ik nog kan uit brengen voor we onze lippen weer op elkaar drukken...

*Milie POV*

Ik zit onder tussen al terug gewoon bij ons groepje en zie Mathias tetug binnen komen. Hij komt gewoon terug bij de rest zitten maar hij negeert mij volledig. Ik besluit er maar gewoon niks van te zeggen want ik ben niet de gene die fout zit. Hij moet maar niet zomaar boos worden als ik gewoon met iemand aan het praten ben.

"Waar is Lexi eigenlijk naar toe?" Vraag ik vervolgens aan Austin.

"Moet ik dat dan weten?" Vraagt hij mij vervolgens.

Er is dus nog iemand chagrijnig... Ik rol met mijn ogen en vraag het vervolgens eens aan Dylan.

"Ik denk dat ze met Blake op het dak zit, maar ik zou hun maar niet gaan storen!" Zegt hij met een knip oog waar door mijn mond open valt van verbazing.

"Eindelijk.." breng ik uit, hopend dat ze zijn aan het zoenen.

"Ja inderdaad, het heeft wel even geduurd voor dat ze nu hopelijk samen zullen zijn!" Komt Luke ook tussen ons beide.

"Dat is misschien wat overdreven.." zeg ik daar op.

"Wie weet?" Zegt Luke nog terwijl hij zijn schouders op heft.

"Milie het is aan jou!" Roept Cody vanaf de andere baan.

Ik loop naar hen toe en zie Mathias weg kijken als ik naar hem kijk. Ik zucht eens en neem dan een bal en gooi hem zo hard als ik kan. Er vallen meteen 10 kegels om en iedereen begint te juichen buiten Mathias natuurlijk. Hij is nu echt aan het overdrijven!

"Goed gedaan!" Zegt Cody terwijl hij een arm om me heen slaat en vervolgens op een stoel gaat zitten en me dan op zijn schoot trekt.

"Mag dat wel van je meisje daar?" Zeg ik terwijl ik naar het meisje knik waar hij daar straks nog bij stond.

"Euhm.. ja, ze was eigenlijk toch nu weer niet zó leuk!" Zegt hij met een glimlach.

Ik glimlach eens terug en zie vervolgens Austin een keer naar ons kijken. Lexi en Blake komen hand in hand uit een gangetje gelopen en ik glimlach natuurlijk meteen naar haar. Blake gaat aan de ander baan op een stoel zitten en trekt Lexi dan ook op zijn schoot. Na nog ongeveer een uurtje gaan we eindelijk naar huis. Ik zit nu nog in Blakes' auto met Lexi want we zijn Cole en Harry al gaan af zetten. We zijn bijna bij mij thuis en ik denk dat Lexi bij Blake of zo gaat blijven slapen, ze is echt een play girl!?

"Bye!" Roep ik nog voor ik de achter deur toe smijt.

Ik zie dat Mathias zijn auto al terug thuis staat en bereid me al voor om nog wat genegeerd te worden door hem. Ik doe de deur open met mijn sleuetel en loop dan ook meteen naar de living. Mathias zijn schoenen en kleren liggen verspreid over de living en ik doe mijn schoenen ook uit. Ik loop de trap op naar de badkamer en doe daar een shortje en een te grote, losse t-shirt aan om te slapen. Vervolgens ga ik naar Mathias zijn kamer en zie hem daar in een grijze boxer op zijn bed liggen terwijl hij op zijn pc zit. Ik ga in mijn bed liggen zonder iets te zeggen omdat ik nu echt geen zin heb om nog ruzie te maken. Na een paar minuten hoor ik ook Mathias zijn pc toe klappen en het duurt niet meer lang voor ik in slaap val.

***************************************************************

OOOOOOOOOOMMMMMMMGGGGGGGGG!!!!!

Mathias is echt zo hard aan het overdrijven!!

Wat vinden jullie er van???

Votes and comments xx

I don't hate u, I love u xx

MY BROTHER'S BEST FRIENDWhere stories live. Discover now