.30 (deel 2)

4.1K 151 12
                                    


*Milie POV*

Ik zit via papiertjes met Lara te communiceren tijdens aardrijkskunde en het wordt mij al snel duidelijk waarom Lexi nog steeds niet op school is. Ik trek grote ogen als ze een papiertje gooit waar op staat dat ze weg is gegaan met Mnr. Falls. Ik gooi een briefje terug waar ik gewoon OMG heb op gezet.

"Jufvrouw Harper! Als jij het goed zou vinden zou ik willen dat je oplet en niet met papiere balletjes gooit!"

Ik schrik en kijk gewoon snel en keurig naar het bord. Ik hoor Cole die naast me zit grinniken.

"Ik zou ook maar niet te veel lachen Meneer Bennett want jij zou nog gooien met de slipjes van de meisjes die je hebt verslint" zegt de mevrouv op Cole bedoelt en iedereen begint te lachen.

"Stilte!" Roept ze daarna ook meteen.

Ik kijk een keer naar Cole die ook mij aankijkt en we grinniken op exact het zelfde moment. Hij port me eens waarop ik een gilletje laat. Mevrouw Gale draait haar snel om maar ik laat niet merken dat ik het was en ze draait zich gewoon terug met haar gezicht naar het bord. Als de les voorbij is loop ik meteen naar Lara toe.

"Is ze echt mee gegaan met Mr. Falls en niet met Justin?" Vraag ik meteen.

"Ja echt waar ze is met hem mee gegaan en ik kan het weten want ik ben met Justin mee gegaan" vertelt ze me.

"Hebben jullie..?" Vraag ik haar.

Ze knikt waarop ik stilletjes begin te gillen. Ik zie Justin van  achteraan in de gang onze richting uitkomen en begin al meteen te flippen. Hij stapt naar Lara toe en begint iets tegen haar te mompelen wat ik niet kan verstaan. Ze knikt een paar keer en Justin geeft haar op het einde nog gewoon een kus op haar wang en zegt nog: "Je bent een schat" waarna hij weg loopt.

"En zoals ik al dacht dat hij ging doen, heeft hij net komen zeggen dat het gewoon een one-night stand was" zegt ze normaal.

"Ooh hoe erg voor je" zeg ik terwijl ik haar al in een knuffel grijp.

"Erg? Helemaal niet! Ik wist ook wel dat het een one-night stand ging zijn en dat is maar best" zegt ze glimlachend. "Maar heeft je broer op dit moment een vriendin?" Vraagt ze vervolgens.

Ik grinnik eens maar begin dan te vertellen over zijn momentele status terwijl we samen naar de eet zaal lopen en daar verder parten over verschillenden jongens...

***************************************************************
Hey babes

Nieuw hoofdstuk! Hoera!
Oke wtf
Hopelijk vonden jullie het goed!!

Niet echt veel gebeurd ma bon...

Vote and comments xx
Want ik wil echt weten wat jullie er zelf van vinden, ook negatieve commentaar mag xx

Bye bye xx

MY BROTHER'S BEST FRIENDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu