.49 (deel 2)

3.8K 155 22
                                    

*Milie POV*

Nadat ik hoorde dat Mathias eindelijk de trap af liep ben ik naar de bad kamer gevlucht. Ik heb een hete douche genomen en geprobeert al het verdriet en pijn van me af te spoelen, maar zonder succes. Ik heb een zwarte crop top aan getrokken met daar bij een high waisted wit shortje. Ik loop de trap af en zie Mathias a al meteen langs mijn linker zijde in de zetel zitten. Ik stap zonder iets te zeggen ook zo snel als ik kan door naar de keuken. Ik neem de cornflakes uit de kast en giet die in mijn favoriete kom. Ik giet er wat melk bij en neem nog snel een lepel voor ik op het aanrecht ga zitten. Ik zie Mathias langs het raampje aan mijn zijde door de tuin lopen. Hij draait zich naar me om en zonder ook maar een enkele emotie te tonen draai ik me terug naar mijn kommetje dat plots heel interessant blijkt te zijn. Ik hoor Boys like you van Who is fancy, Meghan trainor en Ariana Grande plots spelen en herriner me dat ik dat liedje als wekker had ingesteld. Ik grijp meteen mijn GSM uit mijn broek zak en zie dat het Lexi is. Ik twijfel even of ik wel zou opnemen maar doe het dan toch wel.

"Hii!" Probeer ik er zo blij mogelijk uit te krijgen.

"Heeeeeey! Ik heb een vraagje! Weet jij waarom Milie er vandaag weer eens niet is en waarom ik dus weer bijna heel de dag alleen in de klas zit?!" Zegt ze sarcastisch.

"Euhm geen idee, zal ik het haar eens vragen?" Speel ik dan ook maar mee.

"Ja doe dat!" Zegt ze terwijl ze bijna hyper begint te worden.

"Ze zegt dat ze zich echt niet goed voelt.." lieg ik terwijl ik ook nog nep probeer te hoesten, wat dus niet eens op hoesten lijkt.

"Ik vind dat ze zich nogal vaak niet goed voelt.." antwoord Lexi dan weer.

"Oke ten eerste kunnen we stoppen meet dat onozel gedoe en ja sorry, maar door al die drank gisteren en zo.." lieg ik opnieuw.

"Ja ik sta hier toch ook met bonzende hoofdpijn" zegt ze waarop ik grinnik.

"Echt waar sorry, ik beloof je dat ik er morge weer ben!" Zeg ik terwijl ik weer naar buiten kijk maar Mathias niet meer zie staan.

"Dat is je geraden hoer!" Zegt ze waarop ik lach.

"Jaja tot morgen bitch!" Roep ik dan weer terug.

"Bye bitch!" Is het laatste wat ik haar hoor zeggen voor ze inhaakt.
"Heb je het haar verteld?" Hoor ik Mathias stem plots vanachter me vragen.

Hij zit op een stoel met een zwarte jogging en een grijze pull aan.

'Zo depressief gekleed, niet dat ik veel moet zeggen maar oké!' Denk ik bij mezelf.

"Zou je dat willen?" Vraag ik dan weer terug terwijl ik me terug naar het raam draai een nog een hap neem van mijn cornflakes.

"Nee, jij?" Vraagt hij dan weer op zijn beurt aan mij.

"Nee, ik zou liever gewoon gehad hebben dat jij wat verstandig was geweest en dat het allemaal niet had hoeven gebeuren, maar jah, jij bent jij natuurlijk.." zeg ik waarop ik terug naar hem kijk en mijn schouders eens ophef.

"Wat bedoel je daar nu weer mee?" Vraagt hij fronsend.

"Dat je een vuile klootzak bent en blijft die alleen maar aan seks en zichzelf denkt!" Roep ik terwijl ik naar hem toe stap en zijn glas water recht in zijn gezicht gooi.

***************************************************************

HAAAAAAAAAAAAIII!!! EERGISTERE WAS IK ECHT VERBAASD OM HOE VLUG SOMMIGE MENSEN EEN HOOFDSTUK LEZEN ALS IK HET ER NOG MAAR 10 SECONDEN OP HEB STAAN OF ZO.. DA BEWIJST NOG MAAR EENS DA IK ECHT DE BESTE LEZERS EVEEEEERRRR HEB!!!

LOVE YOU GUYS XX

VOTES AND COMMENTS?!?!?!?! XX

LUISTER ALLEMAAL NAAR HET LIEDJE XX

MY BROTHER'S BEST FRIENDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu