Dankwoord

2.6K 80 23
                                    

Ik ben met dit boek begonnen in de maand juli van 2015 en nu bijna een jaar later is het spijtig genoeg op zijn einde gelopen..

Ik heb dit boek altijd met heel mijn hart geschreven en ging zelf echt mee op in Milie haar leven. Ik zag ook altijd aan jullie super lieve reacties dat jullie bijna Milie of eender welk ander personage wouden worden!!!

Ik had toen in de zomer van 2015 nooit durven dromen dat dit boek zou aanslaan bij zo velen van jullie allemaal!!! Dan ging ik naar mijn oma en zei ik super fier dat ik al 50 lezers had en als ik dan nu kijk zie ik dat we al bijna over de 220 duizend zitten!!! Dat is echt gewoon gestoord voor mij!!!

Een speciale dankje gaat uit naar mijn vriendinnen die me super hard met dit boek hebben geholpen. In het bijzonder Apo1opA en Nathania1987 . Thanks voor het helpen schrijven en alle super leuke ideeën die jullie mij gaven!!!

Ik wil ook WattPad zelf bedanken, dat ze mensen over de hele wereld die een droom hebben om een boek te schrijven die geweldige kans geven!!!

Maar natuurlijk last but not least!!! JULLIE ALLEMAAL!!! Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor de tallozen reacties en stemmen!!! Hoe ik in jullie reacties jullie liefden zag voor de personages en soms ook zelfs voor mij daar heb ik echt gewoon geen woorden voor!!!! DUS DUIZEND KEER DANKJE VOOR JULLIE BIATCHES!!!

En ik had natuurlijk gezegd dat ik nog een speciale bekendmaking had en dat is...

Ik heb er lang over nagedacht en aan velen reacties en berichten op Instagram en Snapchat zag ik dat jullie het echt willen dus met grote trots kondig ik aan dat er een TWEEDE BOEK VAN MY BROTHER'S BEST FRIEND KOMT!!!!!

YYYYYYAAAAAAAAAZZZZ!!!

Ik zeg er ook wel bij dat ik dat boek pas in de vakantie zal beginnen schrijven want nu zijn het natuurlijk nog examens maar 1 ding is zeker er komt een tweede boek. De titel en zo weet ik nog niet maar als het tweede boek er is laat ik het in dit boek weten!!!! DUS WIS DIT BOEK ZEKER NOG NIET UIT JE BIBBLIOTHEEK OF READ LIST!!!!

Maar voor nu neem ik afscheid van jullie en mijn eerste boek!!!

Ik hoop dat My Brother's Best Friend voor eeuwig in jullie hart zit want bij mij is dat allszins het geval!!!

En dan hoop ik jullie binnen een paar weken te verwelkomen in (niet de echte titel van het tweede boek) My Brother's Best Friend 2...

I WILL NEVER FORGET YOU BIATCHES!!!..

MY BROTHER'S BEST FRIENDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu