.32 (deel 1)

4.8K 155 13
                                    

*Milie POV*

Ik kom de living binnen en zie Mathias slapend in de zetel met Jai naast hem want ja hij was niet naar school geweest na dat gevecht van gistere . Ik zet stilletjes de TV uit en neem een deken uit de andere zetel dat ik over hem leg. Jai komt er onder uit gekropen en loopt achter me mee naar de keuken. Ik vul zijn eet bak en zijn drink bak. Daarna ga ik naar boven en loop mijn kamer binnen. Ik neem mijn lap top van de bureau en ga in mijn zetel zitten. Ik check eerst mijn facebook en zie daar een bericht van Jason.

Iemand deze avond bios?

Staat er geschreven. Ik stuur meteen een bericht naar Lexi om te vragen of zij mee zou willen gaan. Ze stuurt natuurlijk 'ja' terug.
Ik zet dan ook bij zijn status of ik en Lexi zouden mee mogen. En dan stuurt hij ook natuurlijk een 'ja' terug en schrijft hij dat we om 20 uur opgehaald worden.

Kom tegen kwart voor 20 maar naar mij

Stuur ik dan weer naar Lexi. Ik kijk gewoon verder op Facebook en check ook nog Instagram en Snapchat. Voor de rest ga ik gewoon TV kijken op Mathias zijn kamer en als ik zie dat het 17 uur 30 is besluit ik het eten te gaan klaar maken. Ik doe stilletjes de deur van de keuken toe zodat Mathias niet zou wakker worden van al mijn lawaai. Ik besluit gewoon ravioli te warmen omdat ik totaal geen zin heb om echt te beginnen koken en ook omdat ik weet dat het Mathias zijn lievelings eten is. Als het na ongeveer5 minuten klaar is neem ik nog snel een bord en schep het er op. Ik loop de keuken uit en zet het bord op de salon tafel.

"Mathias" fluister ik zachtjes en hij opent zijn ogen al.

"Oh hey" zegt hij nog al slaperig.

"Ik heb ravioli voor je gemaakt" zeg ik terwijl hij zich normaal in de zetel zet.

Hij neemt gewoon het vork van me over en begint te eten. Ik ga naast hem zitten en blijf eigenlijl gewoon kijken hoe hij eet. Als hij klaar is legt hij zich terug neer terwijl ik zijn bord neem en er terug mee naar de keuken loop. Als ik terug de living kom in lopen zie ik dat Mathias de TV al terug op heeft gezet. Ik loop gewoon terug naar boven en besluit al te kiezen wat ik straks ga aan doen. Ik kies een zwart wit gestreepte pull, een zwarte skinny jeans en een gescheurd jeans jasje. Ik loop met deze kleren naar de badkaler en stuur ook al een bericht naar Lexi om te vragen wat zij gaat aan doen.

Wit t-shirt, jeans short me een panty natuutlijk en zwarte laarzen xx

Ik zit na ongeveer 10 minuutjes eindelijk in bad en hoor de deur open gaan. Ik kijk achter me en zie Mathias de badkamer binnen lopen...

***************************************************************

HELLLOOOOOOO BABIIIIIEEEEEESSS

Ik ga nu meer beginnen werken met delen want das veel makkelijker voor mij xx

Ik hoop dat jullie het ook vinden xx

Vote and comments xx
Love yaaaaaaaa

MY BROTHER'S BEST FRIENDWhere stories live. Discover now