15.

6.4K 199 41
                                    

*Milie POV*

Ik schrik wakker door het trillende geluid dat Mathias zijn GSM maakt. Ik kijk hem eens snel aan maar merk dat hij nog diep slaapt, waarop ik zijn GSM van zijn nachtkastje grijp en de naam 'Ciara' tevoorschijn zie komen. Ik schuif het scherm naar rechts en begin het bericht te lezen.

'Hey Mathi, allemaal heel leuk dat je deed alsof je niets meer met me te maken wilde hebben op het feest, maar we weten allebij dat je toch niet van me af kan blijven en je toch weer met me in bed zal eindigen.. Dus wil je morgen nog eens langskomen? Je weet me wonen hè x' krijg ik bijna braakneigingen.

Ik begin te grinniken, waarop ik zie dat Mathias wakker word als ik snel zijn GSM weer weg leg en doe alsof ik slaap. Hij staat stilletjes op en komt bij op mijn bed zitten, waarna hij mijn nam wat fluistert. Ik probeer zo goed mogelijk mijn wakker-worden-ritueel na te spelen. Als Mathias zijn GSM neemt kijk ik hem nieuwsgierig aan en zie ik hoe ook hij het bericht aandachtig begint te lezen.

"Wat is er?" Vraagt hij een tikkeltje geïrriteerd als hij na een tijdje doorheeft dat ik hem blijf aanstaren.

"Oww.. Euhm niets hoor.." kan ik mijn glimlach toch wat moeilijk onderdrukken.

"Nee echt serieus, scheelt er iets? Je doet raar?" Zegt hij als hij een wenkbrauw optrekt en me wantrouwend aanstaart.

"Niets zei ik toch.." Zucht ik eens diep als ik verveeld met mijn ogen draai.

"Je hebt men bericht gelezen hè!" Heeft hij me blijkbaar al helemaal door.

"Misschien.." lach ik als ik de kamer uitren.

Ik loop naar mijn kamer, doe de kast open en neem er een jeans shortje en een witte T-shirt uit.

Ik ga vervolgens naar de badkamer en zet wat muziek op waarna ik me begin te wassen terwijl 'All around the world' opstaat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik ga vervolgens naar de badkamer en zet wat muziek op waarna ik me begin te wassen terwijl 'All around the world' opstaat. Daarna krul ik mijn haar snel en doe ik nog wat make up op, waarna ik mijn kleren natuurlijk aantrek. Ik had gisteren met Chaime afgesproken dat we samen naar school zouden lopen dus loop ik alvast de trap af zodat ik nu al kan gaan vertrekken.

"Tot vanavond!" Roep ik naar Mathias die waarschijnlijk nog boven zit.

Ik zie hem van de trap lopen terwijl hij nog wat onhandig zijn broek probeert toe te knopen. Hij geeft me nog snel een zoen op men wang voor ik naar buiten ga. Ik loop wat door de straten heen tot ik Chaime, die op een bankje zit, opmerk. Hij komt naar me toegestapt en geeft me meteen een knuffel en kus.

"Hoe vond je het gisteren?" Vraagt hij als we al even aan het wandelen zijn.

"Het was echt leuk" meen ik het oprecht als hij me nog wat dichter tegen zich aantrekt.

"Echt? Want ik dacht dat je het misschien niet leuk vond dat Cody en Justin daar plots kwamen opduiken!" Klinkt hij bijna een hysterische dramaqueen.

MY BROTHER'S BEST FRIENDWhere stories live. Discover now