19.

5.4K 186 11
                                    

*Ciara POV*

Mathias duwt me stevig op bed waarna hij bovenop me gekropen komt en me recht in mijn ogen aanstaart.

"Ik heb dit zo ontzettend gemist.." brengt hij nu al hijgend uit, van nog maar enkel te zoenen.

"Daar denk ik net hetzelfde over, dus geef me nu dan ook waar ik zin in heb" breng ik nogal bevelend uit waarop hij me langs mijn heupen richting beneden kust en ik al kan raden waar dat gaat eindigen..

*Milie POV*

Ik ben al een tijdje bij Chaime thuis en zit hier nu helemaal alleen te wachten aan een netjes, opgedekte tafel. Chaime komt na een tijdje wachten de keuken buiten lopen met 2 borden in zijn hand, waarvan hij er eentje aan mijn kant van de tafel zet en de andere voor zichzelf houdt.

"Smakelijk!" Brengen we per toeval op hetzelfde moment uit waardoor ik wel even moet grinniken.

Ik neem een kleine hap van het vlees dat op het bord ligt en ben al vrijwel meteen verbaasd over het feit dat hij dit gemaakt zou hebben aangezien hij me niet echt het type van een sterrenchef leek te zijn.

"Zijn je ouders eigenlijk niet thuis?" Vraag ik me dan af als we beiden klaar zijn met eten.

"Ik heb hun na even doorzeuren zo ver gekregen dat ze naar een bed & breakfast gegaan zijn" vertelt hij breed glimlachend waardoor hij kuiltjes in zijn wangen krijgt.

"Dat had je echt niet voor mij hoeven doen hoor.." breng ik bijna blozend uit om het feit alleen al.

"Voor jou doe ik alles.." glimlacht hij opnieuw. "Nu ik daar trouwens toch over bezig ben.. Ik heb nog een hele speciale verrassing voor je!" Brengt hij overduidelijk heel fier uit. "Je gaat er het best wel even voor in de zetel zitten denk ik" voegt hij er nog aan toe waarop ik zijn idee volg en in de zetel ga zitten.

Hij verlaat de woonkamer en verdwijnt de gang in waarop ik wat gerommel hoor.

"Doe je ogen dicht en houd ze even dicht!" Hoor ik hem roepen waarop ik dan ook maar gewoon doe wat hij zegt. "Je mag ze pas open doen als ik dat zeg, oké?" Hoor ik aan zijn stem dat hij al in de kamer is waarna ik niet veel later een doos op mijn schoot voel gezet worden. "Open je ogen maar.." fluistert hij in mijn oor.

Ik open ze en kijk zonder wachten
in de doos die op mijn schoot staat.

"Een labrador!" Roep ik stomverbaasd uit als ik een zwarte labrador puppy in de kartonnen doos zie liggen. "Hoe wist jij nu dat ik die wou?" Vraag ik hem nadat ik hem een snelle kus gegeven heb.

"Ik heb Mathias om advies gevraagd" verteld hij vrij eerlijk. "Neem hem eens vast" zegt hij vervolgens als ik de puppy voorzichtig uit de doos haal en Chaime de doos op de grond zet.

Na hem even wat te strelen, neem ik mijn GSM om een foto te nemen waardoor ik zie dat het al bijna half elf is.

"Shit! Is het plots al zo laat geworden!" Breng ik verbaasd uit.

"Is dat een probleem?" Vraagt hij als hij zijn schouders eens nonchalant opheft.

"Euhm.. Ik wou eigenlijk nog wel even wat tijd spenderen met ik Mathias" vertel ik hem als ik al opsta uit de zetel en mijn handtas van de grond graai.  "En hoe moet ik die hond nu eigenlijk mee naar huis nemen?" Is dat wel het perfecte voorbeeld van een luxe probleem.

"Ik breng je wel gewoon naar huis.." verzekert hij me als hij de hond vastneemt en aan mij overhandigt.

"Thanks" bedank ik hem terwijl ik hem al mee naar buiten volg en zie hoe Chaime mijn fiets al achteraan in de auto zet.

MY BROTHER'S BEST FRIENDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu