.48

4.3K 157 48
                                    

*Milie POV*

Ik zie ons huis al door het raam en probeer me al wat rechter te zetten. Mathias stapt uit en opent vervolgens ook mijn deur. Hij steekt een hand naar me uit die ik ook meteen vast grijp. Hij sleurt me zo wat uit de auto en zegt nog gedag tegen Blake voor hij de deur toe slaat. Hij trekt me mee naar de voordeur en ik probeer dan ook zelf naar binnen te gaan wat noet echt al te goed lukt op mijn hakken. Ik loop naar de living en laat me in de zetel vallen.

"Nee kom je moet naar bed.." zegt Mathias terwijl hij me weer probeert recht te trekken.

Hij neemt me rond mijn heupen vast en voor ik het zelf nog maar weet duw ik mijn lippen op de zijne. Hij schrikt eerst maar begint dan toch mee te doen. Hij duwt me tegen de muur aan en gaat met zijn tong over mijn lippen om toestemming te vragen. Die geef ik hem ook meteen en ik sla vervolgens mijn benen rond hem heen. Hij neemt me onder mijn kont vast en loopt zo de trap met mij op. Ik zie dat we zijn kamer binnen lopen en hij legt me op zijn bed. Hij komt boven op mij gekropen en we beginnen weer te zoenen. Ik ga met mijn handen naar de rand van zijn t-shirt en probeer hem uit te krijgen. Mathias helpt me wat door hem gewoon zelf uit te trekken en vervolgens op de grond te smijten.

"Bevalt het je?" Vraagt hij als hij door heeft dat ik naar zijn prachtige abs blijf kijken.

"Zeker weten.." zeg ik waar na onze lippen elkaar weer raken.

Onze tongen graken verstrengeld in elkaar en spelen zo te zien een gevecht op leven en dood. Hij neemt mijn polsen vast en houd mijn armen boven mijn hoofd vast terwijl hij kusjes in mijn nek plant.

'Die laatste wordt echt wel een zuig zoen!' Denk ik bij mezelf.

"Wil je verder gaan?" Vraagt hij me recht in men ogen kijkend.

"Maar ik heb het nog nooit gedaan.." zeg ik gelukkig nog verstandig genoeg om dat te weten.

"Wel dan zie je dit toch als een oefen beurt?" Stelt Mathias voor.

Ik twijfel even maar knik dan toch in stemmend. Hij draait me om op mijn rug zodat hij de rits van mijn kleed kan open doen en draait me vervolgens weer om. Hij trekt mijn kleed zachtjes uit zodat ik hier nu alleen nog in mijn beha en slip lig. Hij trekt vervolgens ook zijn broek uit en snel daar na volgen ook mijn slip, beha en zijn boxer. Hij staat op en ik zie dat hij een condoom uit zijn nacht kastje neemt en hem verolgens om zijn in middels al stijve lid doet. Hij komt terug boven op me gekropen en kijkt me met een indringende blik aan.

"Hier neem mijn handen vast en knijp als ik je te veel pijn doe.." zegt hij waarna ik zijn handen dan ook vast neem.

"Klaar?" Vraagt hij nog maals.

"Ja doe nu maar gewoon!" Kan ik nog net uit brengen.

Ik voel de pijn door heel mijn lichaam spurten als hij zo zacht mogelijk in mij komt. Er rolt een traan over mijn wang, die Mathias dan ook meteen weg kust.

"Gaat het?" Vraagt hij fluisterend in mijn oor waarop ik gewoon eens knik.

Ik voel hem een stukje terug gaan en er vervolgens weer dieper in gaan. Hij gaat steeds sneller en sneller en zijn gehijg begint ook al wat toe te nemen. We zitten hier nu beide als gekken te hijgen en Mathias blijft steeds rapper gaan.

"Ik houd het niet lang meer.." brengt hij kreunend uit.

En nog maar een paar seconden daar na voel ik hem uit me gaan. Hij staat op en smijt zijn condoom in zijn vuilbak. Hij komt weer naast me liggen en slaat een arm om heen waar door ik met mijn hoofd op zijn borstkas lig. Het duurt dan ook niet lang meer voor ik in slaap val...

Ik word stilletjes aan wakker en voel mijn hoofd helemaal bonzen. Ik herinner me nog alles: het feestje, het spelletje, de drank en.....

FUCK...

***************************************************************

OMFGFGFGFG IK BEN HELEMAAL AAN HET FLIPPPPPEEEEEEEENNNN!!!!

IS DIT ECHT???? Hebben Mathias en Milie het nu serieus gedaan???????!!!!!!!!

Dit was spijtig genoeg het laatste hoofdstuk voor de examens, MAAR ik verwelkom jullie allemaal terug op dinsdag 15 December xx

DUS TOT DAN BIATCHES!!! XX

VOTES AND COMMENTS!!!!! XX

MY BROTHER'S BEST FRIENDWhere stories live. Discover now