11. "No, stála by za hřich"

3K 73 6
                                    

Ta jo nová část je tady! Doufám, že se bude líbit. :))

Před hotelem jsem zaplatila, vystoupila a šla do hotelu. Výtahem jsem vyjela do správného patra a šla ke dveřím od svého pokoje. Už jsem odemykala, když ........ mě někdo chytl kolem boků. Otočila jsem se a dotyčnému jsem chtěla dát facku, ale zastavila jsem se těsně u jeho tvíře. Přede mnou stál vítězně se usmívající Neymara. "Dneska máš šťastnej den. Kdybych se neotočila a nestačila zastavit ruku, schytal bys facku." říkala jsem mu to a před obličejem mu mávala ukazováčkem.
"Jojo mám šťastnej den. Vyhrál jsem sázku!" vítězně rozmáchl rukama.                        
"Jakou sázku?" zeptal se právě procházející Leo.                                                                
"Tady se někdo sází?" zeptal se Dani.                                                                                              
"Neymar se se mnou vsadil, že vyhrajete" odpověděla jsem jim.                                                            
"No hochu to si měl velký štěstí, protože kdyby Bravo nechytil Oscarovu střelu tak si prohrál" poplácal ho po rameni Leo a odešel do svého pokoje.                                                
"Na co čekáš Dani?" zeptal se ho se zvednutý obočím Ney.                                                        
"Na tebe. Mám tě hlídat, abys byl všude včas"  odpověděl mu Dani                                  
"Vyřiďte si to ve svým pokoji, já odcházím, ahoj" řekla jsem jim a vešla do svého pokoje. Bylo 11 večer, takže sprcha, vyčistit zuby a spát. 

Ráno

Je 5:45 a já nemůžu spát. Letadlo nazpět do Barcelony odlétá v 11 dopoledne, ale na letišti musím být půl hodiny před odletem. Už půl hodiny se převaluju a stejně nespím. Nakonec jsem to vzdala a stoupla z postele. Z kabelky jsem vytáhla USB, z jedné strany jsem to strčila do mobilu a z druhé strany do televize. Zapla jsem si písničky, docela na hlas a šla do koupelny. Dala jsem teplou sprchu, vyčistila zuby a začala se malovat. Korektor, pudr, řasenka a lesk na rty. Vlasy jsem si dala culíku. Napadlo mě si sbalit věci ať to potom nedělám na poslední chvíli. Začala jsem se hrabat ve skříni a hledat co si vezmu na sebe. Nakonec jsem se rozhodla si vzít černé rifle, bílou košili s černými knoflíky, černé baleríny, hnědou kabelku s hnědo zlatýma hodinka a hnědými kuličkovými naušnicemi a na oči černé pilotky(sluneční brýle). Můj outfit jsem dala na postel a začala zbytek oblečení skládat do kufru a k tomu mi hrála písnička 'Robin Schulz Sun Goes Down' (v médiích), kterou jsem si zpívala a tancovala u toho. Před 8 hodinou jsem se oblíkla do toho co jsem měla nachystané na posteli, oblečení co jsem měla na sobě jsem dala do kufry. Měla jsem docela hlad a tak jsem sjela výtahem dolů na snídani. Když jsem přišla už tam seděli všichni hráči, sedla jsem si ke stolu pro dva a přemýšlela co si dám. Mám docela hlad takže seru na nějaký zdravý jídlo. 3 kousky sýrové a 2 kousky houbové pizzy mi stačili nato, abych se pořádně nasnídala. Když jsem to dojedla tak jsem se docela divila kam jsem to dala, protože takhle nikdy nejím, ale ty pizzy byly tak dobrý, že se nedalo přestat. 'Už vím proč jsou američani tak tlustí.' řekla jsem si v duchu a zasmála se. 

V 10 hodin

Za půl hodiny mám být na letišti, ale já pořád trčím v hotelu. Rychle jsem dala do kabelky notebook, mobil, sluchátka a šla ke dveřím kde jsem si vzala kufr, ještě jsem se rozhlédla jestli mám všechno. Na recepci jsem odevzdala klíče a vyšla před hotel, kde na mě čekala paní Smithová, která mě odveze na letiště. Nasedli jsme do auta a vyjeli. Já se jen modlila, aby na silnici nebyla zácpa. Elizabeth mě celou cestu uklidňovala a říkala mi, že to stihneme. Jo s paní Smithovou jsme si potykali, takže její jméno je Elizabeth. :DD .......Na letiště jsme přijeli přesně v půl 11. Elis zaparkovala přímo před vchodem, vystoupili jsme a utíkali na správné nástupiště/ terminál (nwm jak se to jmenuje, ale doufám že víte co myslim). U vstupu jsme se objali a rozloučili. U terminálu jsem dala letenku a pas. Vše bylo v pořádku a já mohla jít do letadla. Naposled jsem zamávala Elis a vešla do letadla. 

Neymar's fucking true (CZ) [1. série] ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat