57. Co to má znamenat?

1.7K 56 8
                                    

Snad se bude líbit. :))

Pomalu jsem otevřela dveře a nakoukla na dotyčnou osobu za dveřmi. Stál tam Ney s kapucí na hlavě. Jeho pohled mluvil za vše. Odstoupila jsem ode dveří a umožnila mu tak vstoupit. Při tom jak vcházel do útrob mého bytu si kousal ret. Co má v plánu? A co má tohle všechno znamenat? Vždycky než měl přijít mi zavolal nebo napsal. A dneska? Hned po vstupu dovnitř se mi vrhl na rty. Nebránila jsem se. Proč taky? Jsem jeho přítelkyně. A navíc mi už taky trochu hrabalo z nedostatku sexu. Teda doufám, že přišel kvůli němu. Stoupla jsem si na těsno k němu a při líbání mu sundala mokrou kapuci. Zatímco jsem mu rozepínala mikinu on mě držel za boky a šel se mnou k zavřeným dveřím. Odhodila jsem mikinu a Ney mě vzápětí přirazil na dveře.
"Co tě to napadlo?" vzdychla jsem mu do rtů.
"Už to fakt potřebuju." zamumlal mi do krku "A jak se tak dívám, tak ty taky." řekl při tom co mi zajížděl rukou pod kraťasy. Musela jsem zaklonit hlavu dozadu, ale kvůli dveřím za mnou to moc nešlo. Strčila jsem do Neye, který pár kroků pošel dozadu. Hlavou jsem se opřela o dveře a zbytek těla dala víc před sebe. Kousla jsem se do rtu, po tom co jsem viděla v Neymarových kalhotách pořádkou bouli. Sama pro sebe jsem se uchechtla a šla pomalým krokem k němu. Stoupla jsem si natěsno k němu a přejela mu rukou po břichu, které bylo zatím zakryto látkou od trička. Jak jsem jsem mohla být 3 měsíce bez něho? Říkala jsem si. Sakra! Co to tady melu? Zakroutila jsem hlavou, abych na to nemyslela a raději pokračovala v tom co právě děláme. Znovu jsem mu přejela po břiše a tentokrát k tomu přidala i vášnivý polibek. Svou ruku jsem nechala na jeho břiše a mírně do ní zatlačila. Potřebovala jsem se s ním dostat do ložnice. Ney šel pomalu pozadu do ložnice a já ho hezky tlačila do břicha, aby věděl kam má jít.
"Změna pozice, zlato" řekl když už stál v ložnici nedaleko postele.
"Tak si mi už dlouho neřekl" poznamenala jsem, ale spíše pro sebe než pro něj, protože on mě beztak moc neposlouchal.
"Teď to napravím, kotě" řekl a přisál se mi na krk, kde mi nechal pár cucfleků. Stáhl mě do objetí a vyzvedl do vzduchu. Automaticky jsem mu obmotala nohy kolem pasu, ale moc dlouho jsem nahoře nebyla, protože mě hodil do postele. Než si lehl k mně, stáhl si tričko a rozepnul rifle. Lehl si nade mě a dál pokračoval buď v líbání krku nebo mých rtů. Postupně se zbavil všeho mého oblečení až na kalhotky.
"Můžu?" zeptal se nejistě.
"To se ptáš hodně brzo" začala jsem se smát. Smích mě, ale hodně rychle přešel. Stáhl mi kalhotky a hlavou se zabořil do mého klína. Tam on to hodně dobře umí. Rukama jsem mu zajela do vlasů a hlavu jsem měla zakloněnou dozadu jak nejvíc to šlo.
"Ney..." zavzdychala jsem a blížila se k tomu co jsem už dlouho nezažila. Po chvilce co jsem ležela a nevnímala okolní svět jsem se rozhodla mu to oplatit.
"Zlato, ... To necháme na jindy" zastavil mě. Sundal si zbytek oblečení a opět si na mě lehl. "Kdyby něco, tak mi to musíš říct." varoval mě ještě před tím než do mě vnikl. Připadala jsem si jako kdybych to dělala poprvé. Ano dělám to poprvé po potratu. :DDD (Tohle mi přijde směšný) :DDDD
Ráno jsem se vzbudila s úžasným pocitem. Konečně ze mě všechno padlo. Cítím se uvolněná. Ležela jsem na břiše a hlavu jsem měla otočenou k nedaleké zdi. Otočila jsem hlavu a s úsměvem na rtech se otočila na Neye. Teda myslela jsem si že tam bude, ale on nikde. S dekou okolo těla jsem stoupla a prošla celý byt, abych zjistila jestli někde není. Ale on nikde, i jeho věci byli pryč. Žádný vzkaz, prostě nic. Parchant!

Takže ... Poslední sexuální díl :'( Jaká škoda :'( :DDDD Tahle část je inspirovaná od Justina Biebera - What do you mean? Měla jsem to vymyšlené už dávno, ale až teď jsem to mohla napsat. Aa, mohla jsem si splnit sen. :DDDD
Tak snad se líbilo. :)
Děkuji za komentáře a votes!! :33 Moc děkuji :3
Další díl v pátek :)


Neymar's fucking true (CZ) [1. série] ✔Where stories live. Discover now