49. Vánoce 2/2

1.9K 62 9
                                    

Pokračování vánočního dílu :3 Trošku delší, doufám, že to nebude vadit. Ještě jednou šťastný a veselý ... :)

Pohled Neymara 

Stejně jsem z ní nic nevypáčil. Mám docela strach. Proč mi kurva gratuloval? Napadají mě dvě možná tři věci. Seděli jsme tam až do konce návštěvních hodin a potom nás sestřička vykopla ven, když říkám vykopla, tak to myslím doslovně. Odvezl jsem holky dom a sám jsem jel domů. Za 5 dní jsou vánoce. Ten rok tak rychle utekl. Co mám dát Carol k vánocům? Mě nic nenapadá. Kamarád google pomůže. Zajel jsem do garáže a šel domů. Hned u dveří se na mě vrhl Davi. 
"Ahoj siláku" zvedl jsem ho do vzduchu. 
"Ahoj tati" potáhl a měl na krajíčku. 
"Proč brečíš?" zeptal jsem se ho. 
"Carol je v nemocniči" potáhl a utřel si slzu, která se mu právě vykutálela z očka. 
"Nemusíš se bát, je v pořádku." pohladil jsem ho po tváří a povzbudivě se usmál. 
"A ... a kde je?" protíral si oči. 
"Nechali si ji tam přes noc. Zítra můžeš jet se mnou ji vyzvednout.

Pohled Carol 

Za 4 dny 

Myslela jsem, že vánoce budu trávit sama, ale opak byl pravdou. Vánoce budu slavit s celou Neymiho rodinou v Brazílii. Chápete to? Já dneska odpoledne odlétám do Brazílie. Sbalila jsem si jeden kufr, doufám, že to bude stačit. Rychle jsem se oblékla do černých kalhot, hnědého svetru s černým šátkem a hnědými bagančaty. Dole už na mě čekal Ney s Davi. Na letišti jsme si nějakou chvilku počkala než jsme konečně nastoupili do letadla. Letadlo se dalo do pohybu a já si musela chytnout hlavu.
"Co se děje zlato?" staral se Ney. Je roztomilí, když se o mně bojí. Uvidíme jak se bude tvářit na můj vánoční dáreček. 
"Jen bolí hlava z toho jinýho tlaku" vysvětlila jsem mu. Když to dobrou hodinu nepřestalo bolet, šla jsem si pro práše, po kterém jsem krásně usnula Neymimu na rameni. Párkrát jsem se probudila a letěla na záchod, ale pak jsem vyčerpáním zase krásně spinkala. Probudila jsem se hodinu před přistávání. 
"To si byl vzhůru celý let?" zeptala jsem se Neymiho.
"Taky jsem se před chvilkou probudil.
" jšem taky spinkal." zapojil se do naší konverzace rozespalí Davi. 
"Tak to si šikulka" pochválila jsem ho. 
"Co hlava? Dobrý?" 
"Jo teď je to dobrý, ten prášek mi hodně pomohl.

U Neymarových rodičů 

Když jsme přistáli, seznámila jsem se s Carol, Neymiho EX a Daviho mámou. Je to vážně super baba. Nechápu jak se s ní Ney mohl rozejít, ale zase na druhou stranu jsem strašně vděčná, že se spolu rozešli, protože teď ho mám já a nehodlám se ho vzdát. Při příchodu k Neymarovým rodičům, jsem zůstala stát už jen mezi dveřma. Hned naproti stál obrovský vánoční stromeček a schodiště kolem něj bylo krásně ozdobeno. Teď si tak sedím na parapetě v naší ložnici a čučím ven z okna. Přemýšlím nad tím, jak a kdy se to stalo. Z mého přemýšlení mě vyruší ruce, které se mi omotaly kolem pasu. 
"Co tady děláš tak sama?" zeptal se mě Ney a dal mi pusu na krk. 
"Přemýšlím a potřebovala jsem být chvilku sama." falešně jsem se usmála. 
"Carol, co ti je? A neříkej, že nic, protože to na tobě vidím." zvážněl Ney.
"Jen mi je trochu blbě, ale to je z toho letu a změna prostředí." usmála jsem se. 
"Věděl bych, jak to napravit." řekl a začal mi líbat krk. Nechala jsem ho, bylo to krásné odreagování. Ale až do té doby, co mě chytl za pás a hodil se mnou na postel. V tu chvíli se mi dobře obrátil kufr. Rychle jsem ho od sebe odstrčila a letěla do naší koupelny.
"Toleroval jsem, že mi to nechceš říct, ale teď to fakt potřebuju vědět. Carol lásko, řekni mi co ti je. Mám o tebe strach." Stál za mnou Ney a držel mi vlasy. Super, to je přesně to co jsem chtěla, aby viděl. 
"Změna prostředí nic víc." zamumlala jsem a opřela se o záchodové prkýnko. 

Neymar's fucking true (CZ) [1. série] ✔Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon