40. Pracovní schůzka

1.9K 52 5
                                    

Chtěla bych poděkovat všem věrným čtenářům, zato že mě podporujete psát dál. Velké díky. Snad se bude líbit. :)

Pohled Carol

Chvilku jsme tak kecali, než se ozvalo zaklepání na dveře. Šla jsem otevřít a za dveřmi stál Santi. Začala jsem kroutit hlavou a smát se.
"No a co. Tobě se nikdy nestalo, že si kámošce přefikla bráchy nebo kámoše?" rozmach rukama.
"Ehmm" chytla jsem se za bradu a dělala, že přemýšlím. "Ne, nestalo"
"No tak mě jo. A nemůžu za to, ona zato může."
"Jo prosím tě. Mě je to jedno, nejsem tvoje matka." řekla jsem a vrátila se za Cameronem.
"Neviděla si Cama? Potřeboval by s ním mluvit." křičel z chodby.
"Ehm, ehm" odkašlala jsem si, Santi opatrně nakoukl do místnosti.
"Trapas" řekl a začal se dívat všude možně.
"No tak půjdu, když tak se někdy stav." řekl Cam a odešel. Santi stál ve dveřích a než Cam odešel něco mu zašeptal. Nevím jestli jsem slyšela, ale řekl mu něco ve smyslu Ty mně holku, tobě ségru.

Za týden

Středa

Konečně chodím do práce. Už v pondělí jsem se strašně těšila a hned jsem dostala docela 'těžký' úkol a musela jsem to vymyslet do úterý, protože dneska máme schůzku z nějakýma chlapíkama. Když děláte v reklamní agentuře musíte počítat s tím, že vám někdy dají bláznivý úkol jako teď mě. Měla jsem vymyslet jak zvýšit prodej kondomů.
Ráno jsem se krásně protáhla na gauči. Vzala jsem do ruky mobil, abych se podívala kolik je hodin. Do prdele! Zaspala jsem. Zasranej mobil, vážně si musím koupit novější. Rychlostí blesku jsem vyletěla z postele a utíkala do koupelny. Rychle jsem si vyčistila zuby, namalovala se a vlasy si stáhla do rychlého culíku. V šatně jsem si oblíkla tmavě modrou sukni která mi sahala těsně nad kolena, k tomu bílou košili, kterou jsem zastrčila do sukně. Do modré kabelky jsem naházela všechny potřebné věci i s dokumenty, v kuchyni jsem se zakousla do banánů a rychle utíkala na chodbu se obout do bílých lodiček. Ještě že schůzka začíná v 9, teď je půl 9. Štěstí je, že bydlím 15 min od práce.
Když jsem vyjížděla z garáže, málem jsem se srazila s černým Land Roverem. Omluvně jsem ukázala ruku a až potom jsem zjistila, že to auto řídí Cameron.

V práci

Vycházela jsem do vysoké budovy, kde pracuji a před recepci na mě čekala telefonující Bella. Když se rozhodla jít ke mně, tak ji z ruk vypadly všechny složky. Pomohl ji je sesbírat jeden kluk z druhého patra.
"Ahoj" pozdravila jsem jí s menším výsměchem.  "Ale copak? Vypadáš na to, že máš pěknou kocovinku." zasmála jsem se.
"Jak to děláš? Vypilas toho dvakrát víc než já a nic ti není." řekla vyvaleně. Jo, abych vás uvedla na správnou míru. Včera jsme byli v baru a trochu víc pili.
"A tobě snad je?" řekla jsem ironicky. Bella začala strašně naříkat. "Ale notak. Řekni, že ti nic není." píchla jsem jí do břicha a rychlím krokem se vydala do prosklené zasedačky, kde má být schůzka.
Hned jak jsem přišla šéf se podíval na hodinky a potom výhružně na mě.
"Omlouvám se, menší zpoždění." řekla jsem a přitom si vyndávala z kabelky své dokumenty.
"Konečně. Připravená?" zeptal se Filip.
"Já? Měl si to přece dělat ty?" vystrašeně jsem se na něho podívala. On se jen zasmál.
"Fajn. Můžeme začít!" řekl Filip a posadil se. Já se zatím dívala do svých dokumentů a poznámek. "Carol?" řekl a tím mě vyzval k mluvení.
Chvilku jsem se procházela až jsem začala "ee, Dobré ráno" pozdravila jsem tři chlapíky co seděli naproti mě.
"Dobré" odpověděl mi ten co seděl uprostřed, starej páprda.
"ee, Fajn už jste určitě slyšeli spoustu pochlebování a proto vám tím nebudu nudit." hodila jsem na stůl své složky "Ale řeknu vám jedno. Nebudete jedničkou na trhu pokud pokud vás 82% vašich zákazníků budou muži." opřela jsem se o stůl.
"Ano, ale ženy kondomy nekupují." taky se opřel o stůl ten páprda.
Zasmála jsem se "Možná ta vaše ne. .... Notak pánové určitě všichni víte, že to jsou ženy které rozhodují kdy, kde, jak, s kým, proč a kolikrát se budeme s někým milovat. A nemůžeme se spolehnout nato, že muži u sebe mají kondom. Takže proto je nekupujeme a proto když jdeme nakupovat stejně skončíme u regálu s kondomy. Chceme volbu. Které vybrat? Koupíme si kondom, který má na sobě jméno 'Sparťan oživte svého kamaráda' nebo ten který má na sobě vyzývavou kozatou holku v pěkným tričku, těsných šortkách nebo bikinách." sklonila jsem se pod stůl a vytáhla 4 balíčky kondomů. Tři jsem hodila k těm starochům a jeden si nechala. "Tenhle si nechám" řekla jsem a schovala si ho do kabelky. Bella pobavením vyprskla sušenku s čajem a začala se dusit smíchy.
Po skončení jsem se odebrala do své kanceláře a hned vzápětí přilítly holky.
"Omotala si je i s těma jejich kondomama kolem krku." řekla pobaveně Bella holkám.
"Gratuluji" řekla Avril.
"Byla úžasná." rozplývala se Bella.

Takže ... V dnešní části se nic nestalo, ale chtěla jsem vás trochu rozesmát. Tak doufám, že se mi to povedlo. :D Jinak děkuji za komentáře a votes, které mě vždy nakopnou k psaní. Ještě jednou moc DĚKUJI!!
Pane bože ať už jsou ty Vánoce. Včera jsem si rozbila myš od PC, takže novou dostanu až na vánoce. -_- Už chci Vááánoce. :DDD Nejde to nějak urychlit?? :DD 
Kdybyste chtěli mohl by být dneska ještě jeden díl nebo zítra. Zase je to na vás. :)) 










Neymar's fucking true (CZ) [1. série] ✔Where stories live. Discover now