29. Rozlučka

2K 61 6
                                    

Doufám, že se dnešní pařba bude líbit. :D :))

Přijela jsem domů a prvně jsem z auta vyndala dort, který jsem ještě vůbec neviděla a potom jsem vzala tašky s nákupem. "Jsem doma" zakřičela jsem z kuchyně.
"Máš něco dobrýho?" zakřičel Santi.
Zasmála jsem se "Bohužel nemám" sice mám ten dort, ale nevím na co ho mamka potřebuje. Jsem strašně zvědavá jak vypadá, opatrně jsem otevřela krabici a dostala jsem totální výtlem, až mi tekly slzy. "Líbí se ti?" řekla mamka od schodů.
"Mami, jak to napadlo?" pořád jsem se smála.
"Je to dárek pro Val na tu vaší rozlučku dneska." pokrčila rameny. "Ukaž jak vypadá." přešla ke mně a otevřela krabici, ve které se nacházel dort ve tvaru mužské vypracované hrudi s playboy boxerkama, ze kterých lezl marcipánový penis. Na boxerkách bylo napsáno Valeriina rozlučka se svobodou. "Jako pravej." řekla mamka a já dostala další výtlem.
"Jenom menší dozat. Kdy to chceš dát?" řekla jsem až jsem se dostatečně uklidnila.
"Bude to mít nachystaný v baru."
"Aha" docela mě to překvapilo, takže před Val se budu muset tvářit, že nic nevím. Radši jsem se odebrala do pokoje, kde jsem si vzala teplákové kraťasy a tílko, který má vystřiženou lebku na zádech. Sedla jsem si na postel a do ruk vzala notebook. Přejížděla jsem si facebook, hrála praštěný hry pro mrňata a při tom myslela na Neymise. Jak jsem tak přemýšlela vzpoměla jsem si, že Santi bude mít za nedlouho narozeniny. Co mu dám k narozeninám, přece 17 je jenom jednou. Přes stránku Barçi jsem koupila dva lístky na zápas proti Athletiku Madrid, který se hraje 8. srpna. Ještě jsem Santimu rezervovala letenku na neděli, poletí se mnou do Barcelony.

Večer

Před 5 jsem se šla chystat. Sprcha, líčení (lehké stíny, linky, řasenka a tmavá červená rtěnka), kulmování vlasů a nakonec šaty, pod které jsem si dala kraťaskové stahovací prádlo, které končilo stejně jako šaty. "Mami?" zakřičela jsem na ní.
"Ano?" zakřičela mi nazpět.
"Máš béžový psaníčko?" pořád jsme na sebe křičeli, protože já byla nahoře u schodů a ona nejspíš v kuchyni.
"Podívej se do skříně." Poslechla jsem a nakonec našla to co jsem potřebovala. Ještě jsem si obula mé nové botky a sešla schody dolů.
"Wow, tobě to sluší." pochválil mě taťka.
"Děkuji. Když si tady můžeš vyfotit?" uculila jsem se a podala mu můj mobil. Taťka mě vyfotil a já fotku dala na instagram. Uslyšela jsem klapání podpatků, což značilo, že už jde i Val. Měla na sobě bílé krajkové body bez ramínek a bílou týlovou dlouhou sukni. Pod sukní byly vidět třpytivé zlaté lodičky.
"Páni. Vypadáš úchvatně." měla jsem otevřenou pusu do 'O'.
"Díky"
"Ale ještě tomu něco chybí." řekla jsem a dala jí na hlavu korunku se závojem. "Tati, vyfotíš mě ještě s Val?" zeptala jsem se ho, protože stál opodál. Další fotka je na instagramu. Rozloučili jsme se z našima a vyšli před kde na nás už čekala limuzína s holkama. V limuzíně jsme načali připravené šampaňské a společně si připili "Na Val a Lukase, a taky na dnešní večer." řekla jsem a dala skleničku před sebe.
"Ať je pořádně užitej." doplnila mě Sofia.

V klubu

Klub ve kterém jsme právě seděli byl narvaný k prasknutí samýma ženskýma, proč taky ne, když je to klub pro ně.
"Co to je?" zeptala se Val po tom co nám přinesli na stůl bílou krabici.
"Dárek od mamky." řekla jsem a zadržovala jsem v sobě smích. Val položila skleničku šampaňského na stůl a pomale otevírala krabici. "Aaaaa" zapištěla a začala se smát, hned co se podívali i holky dostali výbuch smíchu s ní. "Děláš si srandu?" pořád se smála.
"Mě se neptej, já to jenom vyzvedávala." dala jsem před sebe ruce na obranu.
U baru jsme si vzali nůž a nakrájeli dort. Z prdele jsem dala Val na talíř marcipánové přirození, aby byla prdel.
"Vážně?" uchechtla se a zvedla obočí.
"Ukaž nám své schopnosti." dostala jsem výbuch smíchu, už na mě začínal působit bublinky a to jsem zatím vypila jen něco málo přes 5 skleniček, ale měla jsem v plánu se dneska pořádně opít a na všechno co se stalo v poslední době zapomenout.
.
.
.
Seděli jsme u stolu a lily do sebe další dávku Jacka Danielse, když se z pódia ozval dívčí hlas.
"Zdravím vás slečny. Doneslo se ke mně, že tu máme budoucí nevěstu, kterou bych tímto chtěla pozvat k nám na pódim." řekl dívčí hlas. Val se na mě podívala jestli s tím mám něco společného, ale já jen zakývala hlavou, že o ničem nevím. Když Val stála na podium znovu promluvil hlas paní na podiu.
"A také se mi doneslo, že její sestra, která je tu mimochodem také, zařizuje všechno potřené a tímhle by jí chtěli její kamarádky poděkovat a proto chci, aby přišla za mnou na podium." posledních pár slov zakřičela. Podívala jsem se na holky a ony se usmívaly jak sluníčka. Co to zase připravili? Říkala jsem si po cestě na podium.
"Tady si sedněte a užíjte si to." řekla paní a slezla z podia, pod kterým byla spousta holek. Poslechli jsme jí a každá si sedla na židli, takže jsme seděli zády k sobě. (Teď si pusťte video! :D) Ozvala se muzika a já se rozhlížela kolem sebe, až jsem narazila na dva kluky jak jdou k nám. Děkuju holky, že jste mi dali za poděkování striptýz.
Když mi ten dost mladej kluk tancoval na klíně a dělal se mnou všechno možný, za 1. jsem dostala kurevsky chuť na sex..., za 2. mi bylo trochu trapně a styděla jsem se, ale na Val bylo vidět, že si to užívá a za 3. se mi to docela líbilo. Když dotancoval a já mu byla omotaná kolem pasu řekl "Zopakovala by sis to?"
"Určitě" zasmála jsem se a on se mnou. Právě jsem si to '(ne)rozdala' ja podiu. (Taneček v médiích. Když jsem to viděla v Magic Mike XXL řekla jsem si že to tady prostě musí být. :D) Sešla jsem z pódia a zamířila si to k našemu stolu. "Líbilo se ti poděkování?" zasmála se Laura.
"Děkuji bylo to uvolňující, ale uvolnila jsem se trochu moc." zasmála jsem se, sedla si na sedačku s dalším drinkem v ruce.
"Jak dlouho si bez sexu?" divila se Elizabeth, protože ona je takový sexuální maniak.
"Asi týden." pokrčila jsem rameny.
"Takže někoho v Barceloně máš?" vyzvídali.
"Jsme jen kamarádi." řekla jsem opile.
"Kdo to je?" pořad se vyptávaly.
"Kurevsky sexy fotbalista, se kterým je úžasnej sex." měla bych zavřít pusu, jinak řeknu Neymiho jméno. Chlast je svině a zítřejší kocovuna bude taky.
V klubu jsme byli asi do 6 do rána, ani nevím jak jsem se dostala do postele.

Takže .... Další část, konec trochu nuda, protože jsem to psala v polospánku a navíc po praxi, která dneska teda byla hodně velkej záhul.
Jinak k tomu videu, Carol představuje ta blondýna a Val ta černovlasá.
Omlouvám se za chyby.
Děkuji za komentáře a VOTES!! :33





Neymar's fucking true (CZ) [1. série] ✔Where stories live. Discover now