51. Silvestr

1.7K 58 8
                                    

Silvestrovská párty začíná. Poslední díl tohoto roku, tak si ho užijte! :) 

Silvestr 

Všude alkohol a spoustu jídla. Neymar se prostě zbláznil. Ano, silvestr oslavuji ve společnosti Neymara. No, a všech hráčů a jejich přítelkyň nebo manželek a jejich ratolestí. 
"Carol, byla by si prosím tak hodná a pohlídala mi Matea? Já musím s Thiagem." poprosila mě Antonella. 
"Jasně, stejně se to musím naučit" zasmála jsem se a vzala si od ní do náruče malého Matea.
"Moc ti děkuju" řekla a odběhla za Thiagem. Mateo se na mě usmívat. Aa, To je tak roztomilí. Miluju miminka. Je to takové roztomilé. Aa, Jak se na mě Mateo usmívá s tou malou pusinkou bez zoubků.
"Nemůžu se dočkat až budeš mít vlastní." řekl mi za zády dost známí hlas.  
"To já taky ne, ale dost velké obavy tady jsou." usmála jsem se a otočila se. "Ráda tě zase vidím, Sandro
"To já tebe taky. Když jsme se viděli naposled, tak si dost spěchala za Neymarem." řekl a posadil se na volnou židli vedle mě. 
"Promiň, ale .." nedopověděla jsem, protože Mateo začal brečet. "Ale Mateo, pššttt" pohupovala jsem s ním v náručí. 
"Zkus mu dát dudlík" řekl přicházející Ney. Přišel dal mu dudlík a Mateo hned přestal brečet. 
"Chlapi" posměšně jsem zamrmlala. "Budu strašná matka" naříkala jsem.
"Budeš ta nejlepší, vím to. Pomůžu ti" řekl a dal mi pusu na čelo. 
"Hrdličky od sebe. Nastávajícího taťky musíme pořádně ožrat." řekl Leo a už Neymara tahal k baru. Ten budu vypadat a nejen on. Za chvilku přišla Antonella. Ani nevím, kdy se Sandro vypařil. Ach jo, pořádně si s ním nemůžu ani pokecat. Chvilku po Antonelle za námi přišli i Sofia, Melissa a další holky. Sedli jsme si ke stolu a začali probírat kluky, děti, no a došlo i na žhavější téma. Konečně tu byl někdo s kým jsem si mohla ponechat o takových věcech.
Blížila se půlnoc. Všichni u sebe měli skleničky šampaňského až na mě a Antonellu. My si hezky jeli na džusích nebo dětském šampaňském, nebo-li sirupové obarvené vodě. 
Než jsme začali odpočítávat, všichni jsme si šli stoupnout ven a stoupli si do velkého klubíčka. Ney mě chytil kolem pasu a tím si mě držel pevně u sebe. Byli jsme hned v první řadě, paráda! 
"10 ... 9 ... 8 .... 7 ... 6 ... 5 ... 4 ... 3 ... 2 ... 1 .... ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK!." všichni jsme zakřičeli, přiťukli si šampaňským a popřáli si do nového roka. Ney si mě k sobě přitáhl a dlouze políbil. Nevím jak dlouho jsme stáli v polibkovém objetí, ale odpojili jsme se od sebe, až začali lítat petardy. Dostala jsem do ruky dvě prskavky. My holky jsme stáli všechny s prskavkama. Trochu dál od nás se ozval smích. Podívali jsme se tím směrem a uviděli Piquého, Alvese, Neymara a Lea, jak zapalují petardy a všelijakou pyrotechniku. Pane bože! Nechci vidět jak se všichni zraní. 
"Zdrhejte!" zakřičel Leo a oni jako malé děti utíkali pryč. Ney doběhl ke mně objal mě ze zadu kolem pasu a ruce mi dal na bříško. Všichni jsme zvedli hlavy k nebi a dívali se na ohňostroje, nejen kluků, ale i z města. Krásný výhled. Ještě, že jsme na kopci.
"Šťastný nový rok, lásko" zašeptal mi do ucha Ney.
"Šťastný nový rok, zlato" oplatila jsem mu to a otočila se na něj.
"Miluju tě" řekl mi a přisál se mi na rty. Při polibku měl pořád ruku na břiše, které hladil.   
"Miluju tě" zamumlala jsem do polibku. Tenhle rok, tak rychle utekl. Tolik věcí se za něj stalo. Stěhování, Neymar, Valiina svatba, David, Cameron a kluci, nový byt, Vánoce a v neposlední řadě jsem přece TĚHOTNÁ! Další rok za námi. Když jsem si na všechno vzpomněla, tak se mi do očí nahrnuly slzy, které se mi pomalu kutálely do tváři. 
"Proč brečíš?" zeptal se zaskočeně Ney. 
"Jsem šťastná a teď hrozně přecitlivělá" řekla jsem. On mi utřel slzy a vtáhnul do jeho pevného objetí. Jsem nejšťastnější člověk na zemi! 

Takže .... Poslední díl tohoto roku. Doufám, že jste si ho užili. Všem ŠŤASTNÝ A VESELÝ SILVESTR. Pořádně ho oslavte, ale moc se neopijte! Víte přece, že vám některým ještě nebylo 18! :D 
Jinak, takhle šťastný páreček tímhle dílem tak trošku končí. Story se blíží pomalu, ale jistě ke konci, takže to teď bude trochu na nože. Předem se omlouvám, ale musí to tak skončit. 

Další díl buď 2.-3. 1. 2016 
Nezvyk psát 2016 :D To zase bude zvykání psát leden a rok 2016 -_- :DD 
Ještě jednou ŠŤASTNÝ A VESELÝ NEW YEAR!!!! 
Děkuji za votes a komentáře! :33 

Neymar's fucking true (CZ) [1. série] ✔Where stories live. Discover now