prolog

1.4K 156 8
                                    

Louis' POV

Pamatuji si na den, kdy jsem ho poprvé uviděl. Pamatuji si na jeho šťastný výraz ve tváři, když dal gól a jeho spoluhráči se k němu rozeběhli, aby ho mohli vtáhnout do radostného skupinového objetí. Byl tak nádherný. Jeho kudrnaté kaštanově hnědé vlasy mu nezbedně poletovaly do všech stran a on se je hřbetem ruky snažil odstranit z jeho bledé tváře, ale nakonec si je dal do neupraveného drdolu, aby mohl bez sebemenších potíží pokračovat v běhání za zabláceným míčem. Jeho plné rty malinové barvy byly roztáhlé do krásného úsměvu doprovázeného roztomilými ďolíčky, ale nejvíc mě na něm okouzlily jeho zelené oči, jež připomínaly dva smaragdy.

Muži v mém věku toužili po věrné ženě a založení rodiny, já jsem toužil po mladém zelenookém brunetovi a byl jsem rozhodnutý mít ho za každou cenu.

Tento Larry příběh už byl jednou zveřejněný, ale jelikož se mi smazal a měl docela úspěch, tak jsem se rozhodla, že ho přidám znovu. Zveřejněno bylo šestnáct dílů, ale nyní už jich mám napsaných dvacet, takže na nové díly nebudete dlouho čekat. Doufám, že se Vám bude příběh líbit a že bude mít stejný úspěch jako kdysi :).

My Little Curly Boy (new update)Kde žijí příběhy. Začni objevovat