15. díl

847 89 6
                                    

Harry's POV

Opatrně jsem ho vytáhl z krabičky a rukou jsem přejel přes celou jeho délku. „Líbí se ti?" zeptal se Louis, čímž odpoutal můj pohled od růžového vibrátoru a moje veškerá pozornost nyní patřila pouze jemu. V jeho očích byly drobné jiskřičky očekávání a možná i nervozity smíchané se strachem. Jeho dvě modřenky neskutečně prahly po mé odpovědi.

„A-ano," vydechl jsem po chvíli ticha a Louis vypadal, jako by mu ze srdce spadl obrovský balvan. „Jen jsem to nečekal," přiznal jsem a odůvodnil jsem tak svou první reakci na mého nového růžového elektrického kamaráda. „Chápu," usmál se Louis a palcem mě pohladil po hřbetě ruky. „Ale jinak je vážně... hezký," uchechtl jsem se a vložil jsem ho zpátky do krabičky, kterou jsem hned nato zavřel. „Jsem moc rád, že se ti líbí," vydechl Louis a chytil mě za ruce, přitahujíc si mě na jeho klín. „Když jsem ho uviděl, vzpomněl jsem si na tebe," zašeptal mi do ouška a své ruce přemístil na můj zadeček. „Představil jsem si, jak ho tvé ručky opatrně drží a ty si ho pomalu zasouváš do té tvé úžasné prdelky," pokračoval a já jsem cítil, jak se jeho přirození probouzí k životu. Dokázal se tak snadno vzrušit a pokaždé byl tvrdý pěkně dlouho. Ale ne že bych si stěžoval.

***

„Já se chci dívat," zasmál jsem se, když jsme k večeru leželi na pohovce u filmu a Louis mi pusinkoval celý obličej. „Když mě to nebaví," zamručel Louis s úsměvem a věnoval mi malý polibek na nos. „Tak zaprvé film si vybral ty," uchechtl jsem se, „a za druhé mě to opravdu baví, takže si dej pohov," chytil jsem mu obličej do dlaní a položil jsem si jeho hlavu na moji hruď, sledujíc film dál, avšak ani to Louiho nezastavilo a během chvíle mě začal líbat po celé hrudi. „No tak, Loui," vydechl jsem a snažil jsem se ho odstrčit, ale on se nenechal a dál bojoval o území na mé hrudi, jemuž se láskyplně věnoval svými rty. „Neříkej, že ti to vadí," špitl mezi polibky a sundal mi tričko úplně. „Va-dí," vyslovil jsem roztřeseně a poté jsem jeho prsty ucítil na mém rozkroku, který začaly pomalu masírovat.

„Nebraň se tomu, koťátko," šeptl, když jsem si kousal ret a snažil jsem se nevzdychat, mezitímco jeho ruce zabloudily pod černou látku mých boxerek. „Daddy chce, abys mu zasténal," ušklíbl se a díky těmto slovům a silnému stisku jsem hlasitě zasténal jeho jméno. „Tak se mi to líbí," vydechl a obtočil své prsty kolem mého vzrušeného penisu, „tak je hodný chlapeček," usmál se a začal pohybovat rukou nahoru a dolů. „Da-ddy," vzdychl jsem a tiše jsem zakňučel. „Jsi tak nádherný," zašeptal mi do ouška, nepřestávajíc mi ho honit.

„Řekni, co jsi, Harry. Pověz mi to, koťátko," vsál mezi své rty můj ušní lalůček a jemně za něj zatahal. „Jsem tvůj malý kudrnatý chlapeček, daddy," vzdychl jsem, „jen a jen tvůj." „Správně, broučku," pousmál se a zrychlil pohyb jeho ruky, „jen a jen můj." „Da-ddy," zakňučel jsem a vyvrcholil jsem mu do ruky, zavírajíc oči.

Louis' POV

Kapesníkem jsem si otřel jeho sperma a poté jsem onen ušpiněný kapesníček zahodil do koše, mezitímco Harry ležel na pohovce a hlasitě oddechoval. Jeho čelo bylo mírně zpocené, tváře měl krásně načervenalé a rty lehce pootevřené, ale i tak vypadal stále nádherně a nevinně, i když potěšení, jež jsem mu před chvíli dopřál, mělo k nevinnosti daleko.

Jakmile se jeho dech zklidnil, pohladil jsem ho po tváři a on mi věnoval půvabný ďolíčkový úsměv. „Děkuju, daddy," špitl nesměle a já jsem mu bříšky prstů přejel přes jeho růžovoučké polštářky, které by už jindy byly oteklé a narudlé díky mým žhavým polibkům, ale jelikož jsem se dneska rty věnoval pokožce na jeho krčku, byly ještě pořád jemně růžové a působily nedotčeně. „Neděkuj, koťátko. Moc rád ti dělám dobře," pousmál jsem se, „daddy miluje, když může uspokojovat svého chlapečka."

Tvé tělo pomalu ztrácí andělskou nevinnost,

Avšak tvá duše je stále křehká jako porcelán,

Tvé zelené oči lapily do své krásy ty mé,

Jež jsou modré a tajemné jako oceán.

***

„Slíbil si mi, že dneska použiješ svůj dáreček," vydechl jsem, když jsme po lehké večeři a bublinkové koupeli s vonnými svíčkami leželi nazí v posteli zakrytí jemnou dekou lehkou jako peříčko. „Já vím," šeptl Harry a zadíval se mi do očí, a i když už byla tma, stále jsem mohl vidět onen pronikavý smaragdový pohled. „Jestli se na to ale necítíš, tak to nemusíš dělat," pousmál jsem se, hladíc jeho miminkovsky jemnou pokožku. „O to nejde," oplatil mi úsměv a přitulil se ke mně, „jsem jenom unavený, a tak jsem doufal, že si na to nevzpomeneš." „Měl si mi to říct, Harry," políbil jsem ho do vlasů a on slabě zívl, „nenutil bych tě, zítra je přece taky den." „Takže to necháme na zítra?" zeptal se tiše a já jsem si byl jistý tím, že se přemáhá, aby hned teď neusnul. „Ano," vydechl jsem, nasávajíc jeho vůni.

„Dobrou noc, Loui," zašeptal Harry po chvíli ticha. „Dobrou, broučku," oplatil jsem mu a po pár minutách jsem se s mým pravidelně oddechujícím zelenookým pokladem v náruči vydal do říše snů.

Tenkonec je takový zvláštní, teda alespoň podle mě, ale jsem unavená po brigádě a opravduuž nemám sílu nějak to měnit a přepisovat. Dobrou noc a sladké sny, miláčkové:).

My Little Curly Boy (new update)Where stories live. Discover now