16. díl

883 96 12
                                    

Third Person's POV

Sluneční paprsky tancovaly po lehce snědé tváři staršího bruneta, což ho donutilo převalit se na druhou stranu postele. Jakmile tak učinil, otevřel oči v předpokladu, že uvidí své malé kudrnaté stvoření, jak sladce spí a klidně oddechuje, avšak místo vedle něho bylo prázdné a docela studené. Po tomto znepokojivém zjištění vyskočil z postele a jako blesk si to namířil po schodech dolů v naději, že Harryho najde. Tak moc doufal, že jeho zelenooký poklad neodešel, a zároveň si vyčítal, že ho zapomněl přivázat či nějak připoutat. A taky byl dosti překvapený, že se neprobudil, když kudrnatý chlapec opustil jeho náruč. Vždyť přece usínali v objetí a on silně pochyboval, že by se během spánku pustil svého zelenookého smyslu života.

Louis' POV

Celý udýchaný jsem doběhl do kuchyně, kde se na mě ihned upřela dvě smaragdová očka, která po chvíli sklouzla k mému obnaženému rozkroku, avšak během sekundy už se zase vpíjela do těch mých modrých místy s nádechem šedé a zelené.

„Jsi v pořádku?" zeptal se mě Harry opatrně a vypnul sporák, na němž stála rozehřátá pánev. Místo odpovědi jsem rychlými kroky přešel k němu a vtáhl jsem si ho do objetí. Tak moc jsem se bál, že odešel, že mě opustilo moje štěstí. Harry beze slova obmotal ruce kolem mého těla, a i když musel být zmatený, zůstal potichu a tiskl se svým polooblečeným tělem na to mé, jež nezakrývalo vůbec nic.

„Měl jsem takový strach," šeptl jsem, když jsem se od něho po pár minutách odtáhl. „Strach?" vydechl Harry nechápavě a překvapeně. „Myslel jsem, že jsi odešel," špitl jsem a Harry mi věnoval smutný pohled. „Chtěl jsem ti udělat radost, a tak jsem se pustil do snídaně," poodstoupil a otočil se čelem ke sporáku s pánví, vedle kterého stály dva talíře s topinkami pokrytými šunkou a volskými oky. Všiml jsem si jich až teď, jelikož Harry o kousek popošel a mně se tak naskytl pohled přímo na celou kuchyňskou linku. „Promiň, já-," přešel jsem k němu a chytil jsem ho za ruku, otáčejíc si ho čelem k sobě. V jeho očích se třpytily slzy. „Harry, moc se omlouvám," vydechl jsem a znovu jsem ho objal. Avšak místo toho, abych ho utěšil, se rozplakal, díky čemuž jsem se cítil jako největší debil na světě.

„Broučku, no tak," pohladil jsem ho po zádech, která se chvěla díky nepřestávajícím vzlykům. „Neplakej," políbil jsem ho do vlasů a poté jsem ho od sebe pomalu odtáhl, uchopujíc jeho tvář do svých dlaní. „Harry, prosím," šeptl jsem a podíval jsem se mu do očí. Věděl jsem, že jsem mu mou myšlenkou na jeho další pokus o útěk ublížil, ale byla hloupost, aby se ho to až tak dotklo. Nebo snad ne?

Harry's POV

„Ty mě nikdy nebudeš brát jako něco víc, že?" vzlykl jsem, dívajíc se mu do očí. „Co-že?" „Vždycky pro tebe budu jen kluk, který se ti líbí, jenž ti patří a který se pokusí o útěk, když ho neuvážeš jako nějakého blbého psa," rozplakal jsem se ještě víc a schoval jsem si hlavu do dlaní. „Ne, Harry, tak to není," vydechl a položil své ruce na ty mé, sundávajíc je a odhalujíc tak moji uplakanou tvář. „Tak jak to teda je, hm?" vzlykl jsem a znovu jsem spojil své oči s těmi jeho. „Já... já nevím, jak to říct," špitl a místo toho, aby pokračoval, uchopil můj obličej do svých dlaní, palci utírajíc mé slzy, a poté mě něžně a dlouze políbil, čímž ukončil tento nepěkný rozhovor.

***

Když jsme sklidili nádobí po snídani, jež proběhla v tichosti, Louis se šel obléct a já jsem se vydal do obýváku, kde jsem se uvelebil na gauči, čekajíc na něho. Dnešek byl zvláštní a emocionálně vyčerpávající, takže jsme se domluvili, že si pustíme nějakou dobrou komedii, abychom na toto nevydařené ráno zapomněli a rozptýlili se.

„Napadla tě nějaká?" zeptal se Louis, když vstoupil do obývacího pokoje, zavazujíc si šňůrky svých šedých volných teplákových šortek. „Pustil bych poslední díl American Pie nebo první díl Another Gay Movie," usmál jsem se na něho, „máš tyto filmy?" „Mám oba dva, ale spíš bych se koukl na Another Gay Movie," uchechtl se a přešel ke mně. „Tak fajn, už dlouho jsem ho neviděl," řekl jsem a posunul jsem se, aby si mohl lehnout vedle mě, avšak Louis si mě vzal do náruče, sedl si na pohovku a uvelebil si mě ve svém klíně. Spokojeně jsem zamručel a opřel jsem se o něho, sledujíc ho, jak zapíná televizi a jak poté hledá onen film v jedné ze složek na jeho tmavě modrém externím disku, který byl připojený k televizi.

„Tady je!" řekl Louis vítězně po několika minutách hledání a projíždění složek. Poté ho zapnul, odložil ovladač vedle sebe a objal mě. Jen jsem se potěšeně usmál a ponořil jsem se do filmu, o němž jsme oba dva doufali, že nám zlepší náladu a zakryje tak vzpomínky na ráno.

Louis' POV

Ke konci filmu jsem začínal být poněkud nadržený. Kdo by nebyl po všem tom gay sexu, že? Nejspíš nějaký heterák, ale jelikož já jím nejsem, byl jsem plně nažhavený a vzrušený, což dokazovala i moje boule pod tepláky, které už nebyly zase tak volné, ale staly se dosti upnutými, avšak ne zase nějak extra. Prostě šla přes jejich látku barvy myšího kožíšku krásně vidět moje erekce, a jelikož jsme během filmu změnili pozici, v níž jsme byli, na polohu, kdy jsme oba leželi, a Harry byl přitulený k mému boku, musel si mého stojáku určitě všimnout.

„Zlatíčko?" vydechl jsem a naklonil jsem se k jeho oušku. „Co kdyby sis, až skončí film, zašel pro svůj dáreček?" ušklíbl jsem se a jazykem jsem polaskal jeho ušní lalůček, díky čemuž Harry slastně zavzdychal. „Daddy chce vidět, jak si jeho chlapeček dělá dobře."

Jsi mi oddaný a miluješ být ovládán,

Jsi jen můj a já jsem tvůj pán,

Mé tělo hoří touhou po tom tvém,

Hříšně nádherném.

Myslím, že je jasné, cobude v dalším díle, takže se určitě máte na co těšit :). Tento díl jeposlední, který jste mohli v minulosti číst, než se mi příběh smazal.Děkuji za 5K přečtení, pomalu to roste. Další díl bude zítra, komentáře ahvězdičky mi udělají radost.

My Little Curly Boy (new update)Where stories live. Discover now