12. díl

868 103 14
                                    

Third Person's POV

„Loui?" špitl zelenooký chlapec, jakmile už bylo po všem a oba chlapci leželi v objetí a hlasitě oddechovali. „Ano?" usmál se starší brunet a namotal si na prst jednu z Harryho kudrlinek. „Půjdu se umýt, víš... cítím, jak to ze mě... vždyť víš," šeptl kudrnáček a jeho líčka nabrala červené barvy. Styděl se, když měl o něčem takovém mluvit, ale nutně potřeboval sprchu, protože Louiho spermie právě vytékaly z jeho zadečku a on byl celý ulepený ještě od těch svých, což mu nebylo zrovna dvakrát příjemné. „Jo, jen běž," uchechtl se starší a pustil kudrnáčka z jeho pevného sevření, avšak hned nato se také postavil a chytil ho za ruku. Harry se na něho nechápavě otočil, avšak když si ho Louis po chvíli vyzvedl do náruče a políbil ho do vlasů, odcházejíc s ním do koupelny, pochopil, oč staršímu brunetovi jde, a milerád se nechal odnést. Zelenooký miloval, když se o něho Louis takhle staral, cítil se jako princezna. Cítil se milován, avšak stoprocentně si city modrookého jistý nebyl.

***

Po společné koupeli plné něžných doteků a jemných polibků se oba krásně voňaví a čistí vydali zpátky do ložnice, kde se uvelebili na posteli a přitulili se k sobě. Jejich těla byla místy ještě lehce mokrá, ale i tak z nich sálalo teplo a oba chlapci se cítili příjemně a šťastně. Modrooký byl šťastný, že mu dal Harry druhou šanci, a kudrlinka byl zase rád, že je na něho starší brunet hodný a něžný.

„Harry?" špitl Louis a prohrábl mu jeho zakroucené vlásky. „Hm?" usmál se ospale zelenooký, avšak své oči nechal zavřené a jen poslouchal Louiho hlas. „Mohl bys natáhnout ruku prosím?" vydechl modrooký, a když tak Harry učinil, ucítil kolem svého zápěstí něco studeného. V šoku otevřel oči, a jakmile se mu naskytl pohled na koková pouta, posmutněl. „Nezlob se, ale nechci o tebe přijít," vydechl Louis a druhý konec pout si připnul na svoje zápěstí. Rozhodl se, že už nebude kudrnatého chlapce přivazovat k posteli, ale bude si ho poutat k sobě. Přece jen to bude pohodlnější a jistější, protože ucítí každý jeho pohyb a bude vědět, že je jeho poklad s ďolíčky stále s ním.

„Já se nezlobím," špitl Harry a otočil se na bok, nechávajíc ruku nataženou za svým tělem. „Ale ano, zlobíš," řekl brunet, jehož modré oči byly nyní poněkud smutné, a natiskl se na kudrnáčkova záda, ruku si pokládajíc přes Harryho pas, aby měli dobrou polohu a aby se ráno neprobudili s nepříjemnou křečí. „Jsem spíš zklamaný, že mi nevěříš po tom všem, co jsme od toho incidentu zažili, ale chápu to," špitl zelenooký a poté ucítil ve svých kudrlinách Louiho rty, které věnovaly jeho vlasům letmý polibek. „Mám tě rád, Harry," usmál se starší a v Harryho bříšku se díky těmto čtyřem slůvkům rozletěl roj motýlků. „Vždyť já tebe taky," vydechl mladší a znovu zavřel svá smaragdová očka. Po pár minutách se oba vydali do říše spánku, jež byla pro Harryho místem, na kterém byl zase plně volný.

***

Harry's POV

Ráno mě probudily dešťové kapky zuřivě dopadající na velké okno ukryté za záclonou a překrásná vůně, jež se nesla celou místností. Pomalu jsem otevřel oči, a když se mi naskytl pohled na dřevený tác se snídání v podobě lívanců a Louiho, který s brýlemi na nose seděl v černém koženém křesle zabalený do huňaté deky a četl si nějakou knihu, do které byl evidentně dost zažraný, moje rty se roztáhly do širokého úsměvu. „Dobré ráno," špitl jsem směrem k němu a vzal jsem si tácek s úžasně vonícím dlabancem, jenž byl položený vedle pout na nočním stolečku. Musel jsem spát jako dřevo, když jsem necítil, jak mě odpoutává. „Dobré. Jak ses vyspinkal?" usmál se na mě Louis, založil si rozečtenou stránku a knihu umístil zpátky do malé knihovny vedle křesla, na kterém právě seděl. „Do růžova," uchechtl jsem se a lžičkou jsem si odebral kus lívance, následně si ho vkládajíc do úst. „Je to výborné," zamumlal jsem s plnou pusou a nabral jsem si na lžíci další kus. „Sice se mi povedly až na druhý pokus, ale jsem rád, že ti chutnají," zasmál se Louis a zababušený v dece se vydal ke mně.

„Zlepšuješ své kulinářské schopnosti," usmál jsem se, když jsem dojedl lahodnou snídani, a Louis, jenž se už nacházel vedle mě na posteli, mi úsměv oplatil a poté se ke mně naklonil, líbajíc a ocumlávajíc můj horní ret. „Měl jsi tam šlehačku," ušklíbl se, jakmile se ode mě odtáhl. „Vážně?" špitl jsem a na prst jsem si nabral trochu šlehačky, která byla pomazaná po talíři, a pomalu jsem si ji nanesl na rty.

Během několika vteřin jsem už ležel na zádech s Louim nade mnou, jenž se vášnivě věnoval mým rtům a hladil moje boky. Lichotilo mi, že jsem ho dokázal vyprovokovat jen takovou drobností.

„Podívej, co se mnou provádíš, Curly," vydechl mezi polibky a já jsem i přes tu peřinu mohl cítit jeho vzrušený penis. „Připadám si jako nadržený teenager," usmál se, když se odtáhl, a poté mi prsty přejel přes načervenalé rty, dívajíc se mi zpříma do očí. „Proč jen musíš vypadat jako chodící nevinnost?" šeptl a po těchto slovech se mi opět dravě vpil do rtů, jazykem vstupujíc do mých úst.

Nejjistější lék proti pokušení je - podlehnout mu.

Schválně jsem to usekla v této části MUHAHA :D. Nebojte se, brzy se dočkáte, Barbarka není zlá a nebude vás dlouho trápit :)... maybe :D. Čím více komentářů a hvězdiček, tím dříve přidám nový díl. Jo a ještě jedna věc. Chcete i díly, kde se nebude nic moc dít a ve kterých bych popisovala jejich vztah a takové ty slaďárny, nebo chcete hlavně díly plné akcí a tak? Já bych psala i díly,ve kterých bych prostě popisovala city a podobné věci, aby byla povídka delší:).

My Little Curly Boy (new update)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora