18. díl

1K 105 14
                                    

Third Person's POV

Když byl mladší chlapec blízko vrcholu a starší se k němu pomalu také dostával, donutil starší kudrnatého chlapce přestat v uspokojování se vibrátorem a jemně ho z něho vytáhl, následně berouc Harryho do náruče a odnášejíc ho do ložnice, kde ho opatrně položil na postel a nalehl na jeho tělo tím svým.

„Jsi pro mě tak dokonalý, baby," pohladil Louis zelenookého chlapce po tváři a poté spojil jejich rty v něžném polibku, jenž se postupně stával vášnivějším a byl doprovázen intimnějšími doteky. „Zbožňuju tvoje tělo a to, jak reaguje na moje doteky," zašeptal modrooký, když se na těle mladšího objevila husí kůže. „Mám tě moc rád, Harry," řekl starší brunet tiše a opřel si čelo o čelo mladíčka pod ním, jehož bříško po jeho slovech zaplavil příjemný hřejivý pocit. „Taky tě mám moc rád, Loui," usmál se na něho kudrnatý chlapec a lehce se otřel nosem o ten jeho, dávajíc mu nevinný eskymácký polibek. Tohle rozkošné gesto znamenalo pro modroočka víc, než si chlapec pod ním myslel. Srdce staršího málem vynechalo pár úderů, doteky jeho milence, ať už ty intimní nebo ty sladce nevinné, byly pro něho jako droga, jako ta nejlepší čokoláda, která dopřeje vašim chuťovým buňkám ono hříšné potěšení, po němž tam moc prahnete.

***

A tak, když se jejich těla poté spojila v jedno, cítili se oba tak úplní. Oba dva patřili k lidem, kteří si tímto splynutím dokazovali lásku a vzájemnou důvěru. Ukazovali si tak veškeré pocity, jež se předtím druhým snažili ukrýt jako ta nejvzácnější tajemství na světě. Báli se své pocity vyslovit nahlas, a tak si našli jinou cestu, jak je tomu druhému ukázat.

Něžně se milovali pod přikrývkami a vzájemně si sténali do úst jméno toho druhého, přičemž se jejich rty o sebe jemně otíraly a nehty vytvářely červené cestičky na slastí rozpálené kůži.

Miluji, když jsme jako jeden,

Když se naše těla spojí,

Cítím tě tak blízko,

Tak blízko, až to bolí,

Pohlcuje mě vášeň,

Zavírám oči,

Nepravidelný dech,

Celý můj svět se točí.

***

Louis' POV

Hladil jsem ho po bocích, jež byly lehce označkované mými nehty, a díval jsem se do jeho poklidně spící tváře. Byl vždycky tak překrásný a vypadal tak zranitelně. Doufal jsem, že už mu nikdy neublížím. Tak moc jsem si to přál, ale něco uvnitř mě mi říkalo, že se to jednoho dne opět stane.

Tiše jsem vstal a přešel jsem k nočnímu stolku, ze kterého jsem vytáhl provaz, jež jsem poté opravdu nerad ovázal kolem jeho zápěstí a druhý konec jsem uvázal k čelu postele. „Nezlob se, broučku, ale mám prostě strach," špitl jsem, „i po tom všem," povzdychl jsem si a pohladil jsem ho po vlasech, následně se oblékajíc a odcházejíc do kuchyně.

Byl čas oběda a já jsem se rozhodl připravit nějakou dobrotu do našich bříšek. Věděl jsem, že nejsem moc dobrý kuchař, ale kuřecí nudličky se smetanovo-sýrovou omáčkou a hranolky zvládne i začátečník, ne?

Z ledničky jsem vytáhl předem očištěné a naložené maso v bílé keramické míse a položil jsem ji na linku. Z dolního šuplíku jsem poté vytáhl pánev, kterou jsem položil na sporák, a když jsem na ni nalil olivový olej, zapnul jsem sporák a nechal jsem olej rozpálit.

Jakmile začal olej prskat, přidal jsem maso na pánev a chvíli jsem ho míchal, než jsem si skočil do lednice pro smetanu, tavený sýr a nivu. Všechny tyto suroviny jsem přidal do masa, jakmile bylo skoro hotové, a potom už mi nezbývalo nic jiného, než jen míchat a kontrolovat, jestli se maso a omáčka nepřipalují.

Harry's POV

Když jsem se vzbudil, do nosu mě uhodila božská vůně, jež se určitě nesla z kuchyně. Usmál jsem se a chtěl jsem vstát, ale zastavil mě onen proklatý provaz. Trochu jsem posmutněl, ale rozhodl jsem se, že si tím nebudu kazit náladu, a tak jsem nahodil úsměv a zavolal jsem na Louiho, aby mě přišel osvobodit z uvěznění. Musel jsem se naučit s tím prostě žít. Jednoho dne se třeba probudím a moje ruce budou volné. Určitě, jednou ano.

Během minuty už byl u mě a rozvazoval mi ruce. Dal si pozor, aby ho moc neutáhl, ale i tak jsem je měl trochu zarudlé. „Omlouvám se, já-," špitl, ale můj prst na jeho rtech ho umlčel. „Je to v pořádku, nech to být," pousmál jsem se a on mě pohladil po tváři.

Oblékl jsem si šedé boxerky a černé volné tričko, vyčistil jsem si zuby, jelikož jsem v ústech cítil nějakou nepříjemnou pachuť, a společně jsme se vydali do kuchyně, kde se moje čichové buňky mohly zbláznit. „Ještě dodělám hranolky a můžeme jíst," objal mě zezadu a zabořil si nos do mých vlasů. „Dobře, mám už docela hlad," pohladil jsem ho po ruce a zaklonil jsem hlavu, aby mě mohl políbit.

***

„Je to výborné," olízl jsem si rty po prvním soustu. Omáčka se mi rozplývala na jazyku, maso bylo šťavnaté a měkoučké a hranolky správně křupavé. „Jsem opravdu rád, že ti chutná," věnoval mi Louis úsměv, „nejsem zvyklý vařit, vždycky jsem si vystačil s polévkou z pytlíku nebo s dovozem," zasmál se a vložil si do úst hranolku namočenou v omáčce.

Zbytek oběda proběhl v tichu doprovázeného výměnou láskyplných pohledů. Někdy je prostě netřeba slov.

Louis' POV

„Mám pro tebe překvapení, baby," plácl jsem ho po zadečku, když uklízel nádobí do myčky. „Jaké?" otočil se na mě s úsměvem a zavřel myčku, „snad ne další sexuální pomůcka." „Ne, to ne," zachichotal jsem se, „vezmu tě ven." „K-kam ven?" zeptal se s rozzářenýma očima. „Uvidíš, ale nečekej město nebo místo, kde je moc lidí, broučku," pohladil jsem ho po paži, „nech se překvapit, ano?" „Jo," špitl s malým úsměvem a schoulil se mi do náruče. „Uděláme si hezký večer," políbil jsem ho do vlasů a na prst jsem si namotal jednu z jeho kaštanově hnědých kudrlinek.

„Pokusím se ti splnit všechny sny, když budu moct, Harry," nadzvedl jsem jeho bradu a podíval jsem se mu do očí. „Mým největším snem je poznat lásku," špitl a moje srdce se málem rozpadlo na tisíc kousků nad tím smutným zoufalým pohledem.

Sny dávají životu smysl. Většina lidí si něco přeje, když padá hvězda. Je to hezké a navíc zábavné, ale nic to neznamená, dokud se za tou hvězdou nevydáte.

Tento díl má něco málo přes tisíc slov a moc se mi líbí ta krátká báseň, kterou jsem vymyslela, takže jestli ji budete někde uvádět, přidejte prosím autora. Moc si cením toho, že tento příběh čtete. Děkuji za 7K přečtení a 1.5K hvězdiček. Komentáře a hvězdičky mi udělají obrovskou radost. Mám vás ráda :).


My Little Curly Boy (new update)Where stories live. Discover now