7. díl

1K 123 17
                                    

Louis' POV

Vášnivě, ale přesto něžně jsem se vpil do jeho rtů, přetáčejíc se nad něho a hladíc jeho boky. Konečně je to tady, konečně budeme jako jeden. Tak moc jsem se těšil na ono splynutí a na teplotu jeho těla.

Pomalu jsem mu stáhl boxerky ke kolenům, nepřerušujíc náš polibek, a poté jsem si jednou rukou začal stahovat ty moje, mezitímco jsem se druhou rukou zapíral o krémový polštář, jenž ležel vedle jeho hlavy.

„Bože, jsi překrásný," špitl jsem, když jsem se odtáhl od jeho rtů, abych nám svlékl boxerky úplně. Jeho tváře nabraly červeného odstínu a on se nesměle pousmál. „Tak moc překrásný a nedotčený," pokračoval jsem, když už naše poslední kusy oblečení ležely někde na zemi, a pohladil jsem jeho bříško, na kterém byla světlá cestička z jeho chloupků, jež se táhla od pupíku na začátek jeho v-line. Níže už byla jeho pokožka úplně hladká a já jsem se pousmál nad jeho připraveností. Měl tušení, že dnešní večer bude intimnější než ty předchozí.

Začal jsem jeho hrudník obsypávat motýlími polibky, avšak po chvíli jsem se přesunul k jedné z jeho bradavek a začal jsem ji sát a laskat jazykem, mezitímco druhou jsem masíroval mezi prsty a jemně jsem ji dráždil. Myslel jsem si, že na nich bude citlivý, a měl jsem pravdu, poněvadž po necelé minutě slastně zasténal a jeho chlouba začínala nabírat na velikosti.

Po několikaminutovém hraní si s jeho teď už dostatečně vzrušenými bradavkami jsem se polibky přesunul o něco níž na jeho pupík, od kterého jsem si jazykem vytvořil vlhkou cestičku až k narůžovělé špičce jeho údu, jenž už byl krásně prokrvený a v pozoru. Měl tak nádherné přirození, jeho délka a šířka byly tak akorát, což mě donutilo na chvíli zapřemýšlet, jaké by to bylo, kdybych si někdy vyzkoušel být ten submisivní.

Pohladil jsem jeho penis po celé délce a následně jsem si ho vložil do úst, díky čemuž Harry slastně vzdychl moje jméno a mírně přirazil pánví proti mně. Chytil jsem ho za boky, aby zůstal zadečkem na matraci a nemohl tak přirážet, a poté jsem si jeho úd zasunul o něco hlouběji, jazykem laskajíc jeho vnější stranu. Nikterak jsem nespěchal, chtěl jsem si Harryho plně užít a slíbil jsem si, že naše poprvé bude procítěné a nádherné.

Jakmile jsem začal hlavou pohybovat nahoru a dolů a s každým pohybem jsem se víc a víc snažil pohltit jeho chloubu, Harry mi zapletl prsty do vlasů a občas za ně zatahal pod návalem rozkoše, avšak tempo nechal na mně.

Dlouhé minuty jsem ho takhle uspokojoval a občas jsem vtáhl tváře, dopřávajíc jeho penisu větší tření, sem tam jsem jazykem polaskal jeho žalud a rukou jsem pohladil jeho varlata, zlehka je masírujíc. A když konečně vyvrcholil do mých úst s výkřikem mého jména a já jsem spolykal všechno sperma, ochutnávajíc jeho sladko-slanou chuť, byl to jeden z nejúžasnějších pocitů na světě.

Harry's POV

Měl jsem přivřené oči a vydýchával jsem můj první orgasmus v životě, teda první orgasmus způsobený někým jiným, mezitímco se Louis naklonil k nočnímu stolku a po pár vteřinách hledání z něj vytáhl tubu s lubrikačním gelem. Poté se i s ním přesunul zpátky ke mně a pohladil mě po zadečku, věnujíc mi něžný úsměv, který jsem mu moc rád oplatil.

„Bude to takhle pohodlnější," špitl, když mi nadzvedl zadeček a podložil ho menším polštářkem. „Snaž se uvolnit, ano?" otevřel tubičku a vymáčkl si na prst gel, jenž mi rozetřel po mém vstupu, lehce mě studíc. „Loui?" špitl jsem, když si nalubrikoval prsty a namířil je k mému vstupu. „Ano, broučku?" naklonil se k mojí tváři. „Je to pro mě poprvé," špitl jsem a jeho rty se rozšířily do ještě většího úsměvu. „Myslel jsem si to, Curly, ale jsem moc rád, že jsi mi to řekl," vydechl a políbil mě. „Budu něžný, neboj se," šeptl, když rozpojil naše rty, a já jsem tiše vydechl, připravujíc se na onen mně doposud neznámý pocit plnosti, ale hlavně bolesti.

Začal mě líbat na krku a opatrně do mě zasunul jeden prst, ke kterému po chvilce kroužení a pohybování přidal ještě jeden. Nebylo to nikterak bolestivé, ale zrovna příjemné to také nebylo. Teprve když prsty vytáhl a hned nato do mě vnikl třemi prsty, jsem ucítil silný tlak a mírnou bolest, avšak nevydal jsem ani hlásku, a tak Louis pokračoval v pohybu uvnitř mě. Naštěstí tlak i bolest po pár dalších minutách zmizely a nahradil je docela příjemný pocit, který mě donutil tiše zasténat.

„Možná to bude ještě trochu bolet," šeptl Louis, když jeho prsty opustily můj zadeček a on si vymáčkl do dlaně další dávku lubrikantu, kterou si poté rozetřel po celé délce jeho plně vzrušeného přirození. „Dobře," vydechl jsem a on mi roztáhl nohy, aby se mohl mezi ně vtěsnat. „Jsi tak dokonalý, Hazz," řekl tiše a přiložil svůj úd k mému vstupu, opatrně pronikajíc do mého těla. „Loui," vydechl jsem bolestně a cítil jsem, jak se mi do očí tlačí slzy. „Bolí to," fňukl jsem, „moc to bolí." „Shh, koťátko, zkus to vydržet," zašeptal mi do ouška a pronikl do mě až po kořen. Byla to šílená bolest, měl jsem pocit, jako by mnou projel nůž. „Promiň, ale bylo lepší udělat to rychle," pohladil mě po tváři, stírajíc mé slzy a čekajíc na moje svolení poprvé přirazit.

Jakmile bolest začala ustupovat a já jsem se díky polibkům, kterými začal obdarovávat můj krk, zcela uvolnil, pohladil jsem ho po zádech a on se mi podíval do očí. „Můžeš," špitl jsem, čímž jsem na jeho tváři vytvořil úsměv, jenž mě donutil lehce se pousmát.

Third Person's POV

Modrooký brunet se vášnivě vpíjel do rtů mladšího, mezitímco opatrně přirážel do jeho nyní už ne tak nevinného těla. Oba dva si užívali onen pocit spojení a vzdychali si vzájemně do úst, mezitímco jejich orosená těla kapičkami potu pohlcovaly rozkoš, chtíč a naplněná touha po těle toho druhého.

„Lou-ui," zasténal mladší jméno svého dominantnějšího partnera, jenž právě přirážel hluboko do jeho nitra, narážejíc na jeho citlivé místečko. „A-no, ano přes-ně tam," vzdychl mladší a užíval si přírazy staršího bruneta, nehty se zarývajíc do jeho lehce snědé pokožky na zádech.

Když Louis po dlouhých minutách dosáhl vrcholu, vypouštějíc veškerou svou slast do kudrnáčkova těla, a po pár sekundách odpočinku z něho vyšel, přitáhl si ho do své ochranářské náruče a láskyplně ho objímal do doby, dokud se oba dva neodebrali do říše snů. Vlastně se objímali i dlouho poté, co spali, a možná by zůstali v objetí do jejich probuzení, avšak zelenooký chlapec měl jiné plány.

Kdyby jen tehdy věděl, co se stane. Kdyby jen věděl, jak velkou chybu udělá.

Tento díl jsem psala dost dlouho a docela mě vyčerpal, takže doufám, že se vám líbí a že u něj zanecháte hvězdičky a krásné komentáře :). Btw. LARRY SEX IS HERE MUHAHA :D!!!

My Little Curly Boy (new update)Where stories live. Discover now