17. díl

999 108 20
                                    

Touha a vášeň jsou nepostradatelné síly k tomu, abychom dosáhli stavu lásky.

Harry's POV

Když film skončil, Louis si mě přitáhl do krátkého, ale dravého polibku, a se slovy „daddy už se těší, jak si jeho chlapeček udělá dobře" mě poslal pro vibrátor, jenž zůstal v ložnici na nočním stolečku. Byl jsem natěšený a docela nadržený, avšak malá část mě se klepala nervozitou. Ještě nikdy jsem se před nikým neuspokojoval a bál jsem se, že mi to nebude zrovna dvakrát příjemné a že se budu cítit trapně.

Otevřel jsem onu krabičku, která už nebyla zahalena růžovým balicím papírem, a vytáhl jsem z ní pěkný, tak akorát velký vibrátor růžové barvy, jež byla o odstín nebo dva tmavší než teď už roztrhaný balicí papír v koši. Byl opravdu moc hezký, na dotek hladký a dobře uchopitelný. Snad se mi hraní si s ním bude líbit tak jako on samotný.

„Kde jsi byl tak dlouho, princezno?" usmál se na mě Louis, jakmile jsem se vrátil i s dárečkem do obývacího pokoje, který byl osvětlený díky slunci, jež dneska obzvlášť obdarovalo přírodu a vše kolem svými paprsky. „Už jsem si myslel, že ses mi tam někde zapomněl," uchechtl se a rukou poplácal vedle sebe, naznačujíc mi, abych si k němu přisedl. „Ne, to ne, já jen... jen jsem ho chvíli obdivoval," vydechl jsem, pomalu chytajíc červený odstín studu, a sedl jsem si vedle něho.

Chvíli jsme mlčeli, ale pak mě Louis jemně pohladil po tváři a za bradu si mě přitáhl do něžného polibku, který mě měl nejspíš uklidnit, avšak když se naše rty rozpojily, byl jsem ještě víc nervózní a chvěly se mi ruce. „Broučku, uklidni se," špitl Louis a pohladil mě po stehně, „všechno je v pořádku, ano?" „J-já nevím, jestli to z-zvládnu," přiznal jsem. „Ale no tak. Bude to dobré, princezno," usmál se na mě a jazykem si navlhčil rty, „jen se uvolni a nespěchej, ano?" „Tak dobře," špitl jsem, „co mám dělat?" Po mých slovech se na jeho tváři objevil vítězný nadržený úšklebek. „Nejprve se svlékni a poté dělej, co máš rád. Hlaď se, hraj si sám se sebou a pomalu se připravuj na to, jak příjemné bude mít onen dáreček ve tvém překrásném zadečku," skousl si ret a jeho oči byly plné očekávání a vášně.

Louis' POV

Pomalu se zvedl a malými krůčky odťapkal kousek ode mě, abych měl pěkný výhled na každou část jeho těla. Poté se nesměle usmál a za neustálého očního kontaktu se začal svlékat. Nejprve si rozvázal krémově bílou šňůrku svých volnějších tepláků a potom si je začal v mučivém tempu sundávat, kroutíc boky a hladíc se jako nějaký profesionální striptér. Už jen tohle mě dokázalo dokonale rozpálit.

***

„To je ono, kotě," zasténal jsem při pohledu na tu kudrnatou hříšnost, „tvé dlouhé prsty šukající tvoji malou dírku jsou tak dobré pro daddyho," zavzdychal jsem a uchopil jsem do ruky můj pulzující penis.

Byl to nádherný pohled. Harry sedící na zemi s nohami od sebe a svými prsty uvnitř sebe, snažíc se připravit pro jeho překrásný dáreček. Jeho tváře červené a rty pootevřené. Víčka přivřená a třesoucí se pod návalem rozkoše. Vlasy lepící se na potem lesknoucí se čelo. Dokázal bych se udělat hned teď jen z toho pohledu na mého chlapečka, který se tak moc snažil být pro mě hodný a poslušný, protože si to jeho daddy přál.

„Je na čase použít dáreček, zlato," vydechl jsem, stále přejíždějíc rukou po mé chloubě a sledujíc Harryho, jak si třemi prsty ojíždí zadeček. „D-dobře," vydechl zadýchaně a vysunul je ze sebe, náhle kňučíc nad pocitem prázdnoty. „Tak si ho vezmi, broučku. Tvá prdelka už je celá dychtivá po pocitu plnosti," řekl jsem vzrušeně, zpomalujíc pohyb ruky, abych nevyvrcholil dříve, než jsem zamýšlel.

Jeho klepající se ruce uchopily flaštičku lubrikačního gelu, následně vymačkávajíc určitou dávku a poté ji roztírajíc po celé délce vibrátoru. Harry byl opravdu pečlivý s přípravou a nikam nespěchal, avšak bylo na něm vidět, jak moc se těší, až ho bude mít v sobě.

Harry's POV

„Bo-že," zasténal jsem, jakmile jsem ho do sebe vpravil skoro celou délkou. Pocit studu a nervozita už byly dávno pryč a místo nich se mým tělem vířila touha po uspokojení a pochvale. Opravdu moc jsem si přál, aby byl na mě Louis pyšný. Veškerá jeho slova chvály či slůvka vyjadřující zalíbení mojí osobou pro mě znamenala až příliš mnoho. Ale popravdě, ta dvě slůvka, jež jsem z jeho úst ještě neslyšel, by pro mě znamenala všechno na světě.

Co je to vlastně láska? Je těžké ji popsat, ale všichni víme, co pro nás znamená. Zamilovanost, platonická láska, mateřská láska nebo láska k bohu nebo vlasti. Láska má zkrátka mnoho podob, je těžko vysvětlitelná, ale málokdo bez ní umí žít. Jedno je však jisté - dokáže s člověkem pěkně zamávat a dokonale mu zamotat hlavu.

Bylo to opravdu těžké období. Starosti byly všude, kam jsem se podívala, do toho se mi příběh smazal a nakonec se mi ještě dojebalo zdraví. Beru teď nějaké prášky od bolesti, díky kterým jsem hodně unavená, avšak budu se snažit přidávat alespoň třikrát do týdne. Budu moc ráda, když mi ohvězdičkujete i předchozí díly, je to jen pár minut. Doufám, že se Vám dnešní díl líbil :).


My Little Curly Boy (new update)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz