13. díl

974 103 18
                                    

Louis' POV

Nepřerušujíc náš polibek jsem si ho pomalounku vysadil na klín a odsunul jsem peřinu, která bránila naším tělům vzájemně se dotýkat a hřát. Miloval jsem jeho pokožku, bylo fascinující, jak se pod každým mým dotykem rozpálila nebo se na ní objevila husina. Jeho tělo reagovalo i na můj sebemenší dotek lehký jako letní vánek, což mě dokonale vzrušovalo a těšilo.

„Tvé tělo je tak neskutečně citlivé," zamumlal jsem do polibku a polštářky prstů jsem přejel přes jeho páteř až k jeho překrásnému zadečku, který byl tak akorát velký a pevný, jedním slovem prostě perfektní. „A to tvé zase neskutečně nadržené a... bo-že," šeptl a zasténal ono božské slovíčko, neboť moje dva prsty zajely do jeho uzoučké a teplé dírky. „Jsi tak dokonalý, Harry," šeptl jsem a pozoroval jsem jeho obličej, jenž se mírně krčil díky slasti, kterou jsem mu mými prsty dopřával. „Krásný a oddaný," pokračoval jsem a začal jsem ho líbat a sát na krku, jednou rukou proplétajíc naše prsty a tou druhou pohybujíc prsty uvnitř Harryho roztouženého těla.

„Loui, pro-sím," zakňučel po několika minutovém připravování a dráždění jeho vstupu, „chci tě už cítit v sobě, potře-buju tě." „Tady je někdo nedočkavý," usmál jsem se a z Harryho vyšlo další prosebné zakňučení. „Jak moc mě chceš, koťátko?" špitl jsem a lehce jsem skousl jeho kůžičku na krku, jež byla pokrytá pár červenými flíčky, přidávajíc k mým dvěma prstům ještě jeden. „Moc, hrozně moc tě chci," šeptl a s hlasitým výdechem se opřel o moje rameno, které zdobila tetování jelena a srdce. Měla pro mě velký význam a skrývala jedny z mých nejděsivějších a nejsmutnějších vzpomínek na dobu, kdy jsem byl ještě malý chlapec. Chlapec, jenž se bál jít domů a který musel ze dne na den dospět.

Po další minutě věnování se jeho teď už dostatečně roztažené dírce jsem se rozhodl, že už ho nebudu dál trápit. Sám jsem měl potíže s tím, abych se neudělal jen z pohledu na jeho nádherné a mnou ovládané tělo, a také už jsem ho potřeboval cítit. To teplo jeho těla a onen pocit splynutí našich těl v jedno. Na světě snad není nic krásnějšího, než když se vaše tělo a duše spojí s tím, koho milujete, a vy jste poté jako jeden člověk.

„Zajezdi si na mně, koťátko," šeptl jsem mu do ouška, „ojeď mě," pokračoval jsem a olízl jsem jeho ušní lalůček. Po mých slovech se mu zadrhl dech a jeho srdíčko začalo bít dvakrát rychleji, avšak po chvíli se Harry uklidnil, jemně uchopil mou tvrdou chloubu do ruky a nasměroval si ji ke svému vstupu, opatrně na ni nasedávajíc a zavírajíc oči. „Nespěchej, broučku," špitl jsem a on tiše vydechl, skousávajíc si svůj spodní ret. Nejspíš ho to ještě bolelo, ale brzy si jeho tělíčko zvykne. Já jsem sice takovou zkušenost ještě neměl, jelikož jsem byl pokaždé ten dominantnější, ale i tak jsem si tím byl stoprocentně jistý.

***

Third Person's POV

„Lo-u... Lou-ui," sténal zelenooký chlapec, když nasedával na ztopořený penis svého staršího modrookého partnera, mezitímco ten drtil jeho boky a sténal jeho jméno. Oba byli blízko k jejich vytouženému vrcholu, avšak brunet s pomněnkovýma očima místy připomínajíc štěrkové kamení, potřeboval ještě trochu času. „Prosím, koťátko, ještě vydrž. Daddy potřebuje ještě chviličku," zasténal Louis, neuvědomujíc si svá slova, avšak díky těmto slovům kudrnatý chlapec nevydržel a dosáhl orgasmu dříve, než měl.

„Omlou-vám se," vzlykl mladší a svou hlavu zabořil do potetovaného ramena svého přítele, schovávajíc tak své slzy. „Ne-mohl jsem, neš-lo to," plakal mladíček se zelenýma očima a tiše oddechoval, cítíc Louiho vzrušený penis uvnitř sebe a mírnou bolest. „Shh, neplakej," pohladil ho Louis po vláskách a nadzvedl ho ze svého klína, opouštějíc jeho nitro a vtahujíc si ho do náruče. „Proč pláčeš, broučku? Nic se nestalo," snažil se ho starší upokojit, ale Harry pořád plakal a tulil se k jeho tělu. „Pokazil jsem to. Nevydržel jsem to a ty jsi mě o to poprosil," řekl kudrlinka už o něco srozumitelněji a klidněji, ale i tak se z jeho smaragdových očí kutálely slzy a zanechávaly za sebou na jeho bledé pokožce slanou mokrou cestičku. „To nevadí. Pořád jsi můj malý kudrnatý chlapeček," špitl starší a tato poslední tři slova způsobila Harrymu neznámý příjemný pocit. Cítil vzrušení, ale bylo jiné než to, které už tolikrát zažil.

***

„Loui?" špitl zelenočko, jakmile leželi v objetí potom, co modrooký dosáhl díky jeho šikovné pusince také svému slastnému vyvrcholení. „Hm?" špitl Louis znaveně a přitáhl si kudrlinku blíž k sobě. „Líbilo se mi, jak jsi mi řekl a jak si se nazval." „Musíš být konkrétnější, Harry," uchechtl se modroočko a otevřel oči, hledajíc ta dvě kouzelná mechová očka, ale ta byla ukrytá pod zavřenými lehce se chvějícími víčky. Zelenooký chlapec se styděl za to, co se chystal sdělit svému staršímu příteli, a kdyby viděl jeho pohled, nedokázal by mu to povědět. „Že jsem tvůj malý kudrnatý chlapeček, daddy."

Tvá vůně prolíná mé tělo,

Jenž toužebně a bolestně by tě chtělo.

Tvůj pohled do tepla mne obléká,

Mnou nepřipustitelná láska mým srdcem protéká.

Tvé jméno vrývá se mi do kůže,

Duše čistá, jako jsi ty, mi k tomu pomůže.

Zmatený jsem a dochází mi slova,

Nechci se s tebou milovat jednou, ale zas a znova.

Navždy chci splynout s náručí tvou,

Vnímat tvůj tep a žár vášně nás dvou.

Miláčkové, za chvíli už tady budou díly, které ještě nebyly zveřejněné, tak ještě chvilinku vydržte a zanechte na dílech aspoň hvězdičky. Moc si vážím všech přečtení, hvězdiček a komentářů. Děláte mi obrovskou radost. Snad se vám díl líbí :).

My Little Curly Boy (new update)Where stories live. Discover now