1. Bölüm

47.9K 758 302
                                    

Her sabah olduğu gibi gülümseyerek uyandım. Hemen üzerimi değiştirip aşağıya indim. Anne ve babamı öptükten sonra hep beraber sofraya oturduk. Ve babam:
"Kızın seninle önemli bir şey konuşmak istiyoruz" dedi ve söze başladı.
"Bildiğin gibi şirketimiz son zamanlarda kötü günler geçirdi ve iflas riski atlattı. Ama bu zor zamanlarımızda rakip şirketimizin sahibi Timur bey bize yardım eli uzattı. Ve ortaklık teklif etti. Ama bir şartla" dediğinde ne şartıymış diyen gözlerle ona baktım ve devam etmesini bekledim.
"Şartı.... Seninle aynı yaşta olan oğluyla seni evlendirip aradaki barışı sağlamak. Bizde bunu annele çok düşündük ve senin de evlenirsen gece hayatından kurtulursun" diyince şaşkın gözlerle hiç bir şey demeden onlara baktım. Annem bana:
"Akşam tanışmaya gelecekler hazırlanırsan sevinirim" dedi.
Hiç bir şey söylemeden odama çıktım ve düşünmeye başladım. Acaba saçma sapan giyinirsem beni beğenmeyip vazgeçerler mi? Dedim kendi kendime.  Eveettt aykırı giyinip kendimi soğutacaktım. Hemen dolabın karşısına geçtin ve elime siyah straplez süper mini elbisemi aldım ve hemen üzerime geçirdim altına kırmızı 15 cm sivri topuklu ayakkabılarımı giyip kırmızı ruj sürdüm giyindiklerime uygun bir saç yapıp bileklik ve küpe taktım. İşşte hazırdım. Annem odama geldi ve çok güzel olduğumu söyledi yüzüm asıktı küçük bi tebessüm ettim. Annem bana:
"Birazdan gelirler onlar geldikten 5 - 10 dakika sonra sen de aşağıya in" dedi ve gitti.
O gittikten hemen sonra kapı çalındı. Gülüşme seslerini duyabiliyordum. Biraz sonra bende aşağıya inmeye başladım. Merdivenler direk salona iniyordu. Topuk seslerim yankılanınca bütün gözler bana döndü. Annem bana ellerini öp der gibi kaş göz yaptı. Vende dediğini yaptım ve o anda yakışıklı kaslı sesmet kıvırcık saçlı tatlı birinin ağzı açık bana baktığını gördüm bozuntuya vermeden yerime oturdum düğün hakkında konuştukları sorada birden araya girerek
"Anne Mert ne olacak?" diye bağırdım.
Annem biraz düşündükten sonra:
"Üzgünüm kızım ama ayrılmanız gerekecek dedi.
Daha sonra evimizdeki hizmetçi gelip bana
"Ada hanım misafirleriniz var" dedikten hemen sonra arkadaşlarım içeriye atladı. Ayağı kalktım Can:
"Prenses çok güzel olmuşsun" dediğinde arkadan bi ses "O benim prensesim" diye bağırdı. Bu mertti ve elinde küçük bi kutu vardı ona sarıldıktan sonra bu ne diye sorduğumda senin dedi. Hemen açtım ve görür görmez çığlık attım gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı herkes bana o ne diyen gözlerle bakıyordu.
"Bana Justin Bieber konserine m&g bilet almış" diye bağırdım ve merte sıkı sıkı sarıldım ondan ayrılınca anne ve babamı öpüp merhaba dedi. Misafirlerimiz şaşkın gözlerle bize bakıyordu.
"Bunu kutlamak için ne yapıyoruz?" diye bağırdım. Berk hemen:
"Tabiki her gece olduğu gibi night a gidiyoruz dedi.
Night her gece gittiğimiz bardı.
Aleyna kulağıma çok ta sessiz olmayan bir tonda "Bu çocuk kim?" Diye sorduğunda bütün gözler bendeydi ve "Aleyna" diye sertçe bağırdım. Mesajı almış olacak ki sustu çantamı aldım anneme ben çıkıyorum dedim ve mertin elini tutup kapıya doğru ilerledim. Hala herkes bana bakıyordu özellikle evlenmemi istedikleri Arda.
Arda'nın ağzından
O gittikten sonra zehra hanım hemen onu aradı ve mertle konuşmasını söyledi. Bize dönüp bu gece burada kalın yarında beraber alışverişe çıkarız dedi. Annemler de onayladı. Sıkılmıştım. "Bir kaç saatliğine çıkabilirmiyim?"  dedim.  Onayladılar. Arabama atlayıp şu bara gittim night mıydı neydi Ada oradaydı sevgilisiyle sarmaş dolaş dans edip içki içiyordu biraz onları izledikten sonra eve döndüm annemler hala oturuyorlardı bizimkiler sabaha kadar otururlardı anlaşılan zehra hanımlarda. Sabaha karşı mertin kucağında sızmış halde ada geldi. Mert:
"Ben adayı odasına çıkarayım" dediğinde zehra hanım
"Hayır onu buraya getir uyansın" dedi
Mert adayı koltuğa bırakıp gitti
Annesi adayı uyandırdıktan sonra mertle konuştun mu dedi ada kendinden emin bir şekilde sertçe hayır dedi. Zehra hanım bağırmaya başladı.
Ada'nın Ağzından
Annem bağırıyordu daha fazla dayanamadım ve "Hem beni zorla evlendirmeye çalışıyorsunuz hemde hayatımı değiştirebileceğinizi sanıyorsunuz. Ama yanılıyorsunuz. Bu sadece kağıt üzerinde bir şey olacak ve hayatımdan hiç bir şey değişmiyecek diye bağırıp odama koştum. Kendimi yatağa attım hala sesleri geliyordu annem ardaya kusura bakma filan diyordu o sırada uyuya kalmışım sabah gözlerimi açtığımda annem babam timur bey filiz hanım ve arda bir yandan veni uyandırmaya çalışıyor bir yandan da fısıldaşıyorlardı. Annem üzerini değiştirmeden uyumuş filan diyordu. Sonunda uyandığımda herkes bana günaydın dedi. Yanıt yok!! Annem bana "hadi kalk üzerini değiştir kahvaltıdan sonra alışverişe çıkacağız" dedi. Yine yanıt yok!! Banyoya doğru ilerledim. Hızlıca duş alıp odama geçtim. Hala benden vaz geçerler umuduyla en kısa şortumu giyip üzerine göbeği açık geniş bir T-shirt giydim ve aşşağı indim herkes bana bakıyordu ama hiç bir şey söylemedim kahvaltıdan kalkınca babam ve timur bey işe gitti. Biz geri kalanlarsa alışverişe evden çıkınca arabama yöneldim. Annem kızım sen ardanın arabasıyla gel dedi. İstemez diye sertçe bağırdım annem "Ada" diye bağırdığında hiç bir şey demeden ardanın arabası a yöneldim yolda gidiyorduk oldukça sessiz ve gergin bi ortamdı. Onunla ilk defa yanlız kalıyorduk. Birden "Merhaba" dediğinde öylece kalmıştım

Merhabalaarr umarım beğenmişsinizdir sokuyucularımı çok bekletmeden yeni bölümü yayınlayacağım. Yorumlarınızı ve voteleri bekliyorum. Yazdığım bölümün uzun mu kısa mı olduğunu söylerseniz sevinirim. Sevgiler...

Zoraki evlilik TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now