15

6.4K 203 5
                                    

Ada
Sessizce içeri girdim arda marala canun bi suçu olmadığını ve tüm suçun kendisinde olduğunu canı sarhoş edip kızları odaya onun davet ettiğini söylüyordu. Bu konuşmalara daha fazla dayanamadım ve içeri girdim tüm gözler bana döndü.
"Eşyalarımı ve paralarımı almaya geldim yurt dışına yerleşiyorum" diye açıklama yaptım marala aslında bunun için hazırlık yapmamıştım ama neyseki yurt dışında bir çok tanıdığım var. Odama çıktım valizlerimi toplamaya başlamadan önce ingiltereden arladaşım poyrazı aradım. Bana oturduğu sokağın villalardan oluştuğunu, hemen yanındaki villanın satılık olduğunu ve istersem hemen ayarlıyabileceğini söyledi. Onaylıyıp teşekkür ettim ve valizlerimi toplamaya başladım sonunda kıyafet ve ayakkabılarımın olduğu 8 büyük valiz, şapka atkı gibi eşyalarımın olduğu 2 orta boy valiz ve makyaj malzemelerimin olduğu 3 küçük valizle baş başa kalmıştım şöföre bunları alıp havallanına getirmesini söyledim evde kalan takı ve paralarımıda ben aldım.
Evden çıkarken maral çok zorluk çıkarmıştı ama tek bi kelime bile etmeden ordan ayrıldım. Nihayet uçaktaydım kendime yeni bir hayat kuracaktım ardaya boşanma davası açtım annemle ciddi kavgalar ettim ve marala gereksiz yere sert çıktım neyseki babam maddi desteğini çekmemişti ve annemede bu yaptıklarından dolayı kızgın kendide beni ardayla evlendirdiği için pişmandı. Bu yüzden vasiyetini değiltirdi normalde bana mal varlığının %75 ini bırakmıştı geri kalanıysa annemindi ama bu sefer bu oran %100 e çıkmıştı ve anneme hiç bir şey bırakmamıştı. Ona ingiltere planlarımdan bahsettim. Bana poyrazın bahsettiği evi aldı ve de bi araba. İngilteredeki işlerinde başına geçirdi. Seviyorum bu adamı. Ben bunları düşünürken uçak inmişti kapıda poyraz ve şöför beni bekliyordu şöför valizleri bagaja yerleştirirken poyrazla sarılıp hasret giderdik ona olanları anlatmıştım beni görünce "Herşeye rağmen stilettolar!" Diye bağırdı topuklu ayakkabı tutkumu herkes gibi oda biliyor tabii. Her ne kadar içimde bi prenses yatmasada orda bi kraliçe var ve topuklu ayakkabılara aşık. Arabaya binip eve doğru yol almaya başladık bu aradada sohbet ediyorduk.
Poyraz: sana evde bi süprizim var geliş hediyesi olarak
Ada: sorsam söylemezsin dimi
Poyraz: şu masum bakışlarını atma söylemem
Ada: seni sikerim bakışları atarsam söylersin ama dimi
Poyraz: sakin ol şampiyon. Bu arada yorgun değilsen seni yerleştirdikten sonra bi kaç arkadaşımla tanıştırmak istiyorum.
Ada: Ecnebilerle uğraştırma beni
Poyraz: ah hayır hepsi türk zaten bizim oturduğumuz sokaktada neredeyse herkes türk. Türk mahallesi bile diyebiliriz
Ada: peki o zaman olur.
~~~
Nihayet eve geldik ama eve girerken poyraz gözlerimi kapattı içeri girdiğimizde ise 3 e kadar sayıp gözlerimi açtı allahım cennete mi düştüm poyraz evin her yerini justin bieber eşyalarıyla donatmış. Duvar kağıtlarından koştuklara masa örtüsüne kadar herşey justinli bu çocul bi harika dostum. Sen yerleş bende kendi evime geçip üstümü değiştireyim sonra buluşuruz dedi ve evden çıktı bende valizleri odaya çıkartmak için illerledimki şöförün zaten odama çıkardığını gördüm bu yüzden direk odama çıktım. Evin heryeri olduğu gibi burasıda justinle doluydu. Poyrazla buluşacağımız aklıma gelince valizlerin arasında gezinmeye başladım allahttan kıyafetlerimi bölümlere ayırıyorum. Günlük kıyafetlerin olduğu valizi açtım. İçinden siyah üzerinde Bieber 94 yazam geniş tişörtümü ve siyah şortumu çıkardım altına siyah kalın topuklu ayakkabılarımı giydim tişörtümün ön kısmını şortun içine soktum saçlarımı klasik topuz yapıp eyeliner ve siyah göz kalemi sürdüm. Telefonumu kulaklığımı bir miktar parayı ve keredi kartımı arka cebi sokup poyrazı beklemeye başladım. Nihayet kapı çaldı poyraz gelmişti giydiği dar tişört kaslarını ortaya çıkarmıştı siyah kot pantolonuda onu çok karizmatik gösteriyordu allah sahibine bağışlasın. Arabama yönelirken poyraz kolumu tuttu ve benimle gelsene dedi omuz silkip ön koltuğa geçtim. Arkadaşlarıyla buluşucaz deken kalanalık bi grup bekliyordum ama burda yanlızca 3 erkek var. Sırayla kendilerini tanıttılar Rüzgar, Araf ve Aras hepsi çok yakışıklı çocuklardı ama aralarında en çok araf dikkatimi çekmişti çok sert ve ciddi bir mizacı vardı ve ben rüzgarla sohbet ederken kötü kötü bakışlar atıyordu bana. Bi kaç saat sonra poyraz kalkalım dedi tam dağılıyordukki ben hepsini evime davet ettim beraber biz gittik. İlk önce film izlemeye karar verdik onlar güzel bi film seçerken bende mısır patlatmaya gittim. Güzel bi aksiyon filmi seçmişlerdi film bittiğinde canımım sıkıldığını söyledim. Şişe çevirmece oynayalım dediler. Masanın ortasını açıp şişe koydum çok eğleniyorduk rüzgar poyraza gelmişti poyraz cesaret diyince rüzgarda arası dudağından öp demişti rüzgarla poyrazı kahkaha atarak izlerken aras ve poyraz hiç mutlu görünmüyordu araf ise tüm gün olduğu gibi ciddiyetle bizi izleyip bana kötü kötü bakışlar atıyordu. Buluştuğumuzdan beri de zaten neredeyse hiç konuşmamıştı poyraz tam arası öperken kapı çaldı. Saat epeği geçti kim gelirki bu saatte burda kimseyide tanımıyorum gülerel rüzgarla kapıyı açmaya gittik. Karşımda maral arda ve canı görmeyi beklemiyordum. Ne yani peşimdenmi geldiler. Oturma odası kapnın tam karşısında olduğu için içerisi tamamen görünüyordu. Üçünün şaşkın bakışlarına daha fazla tahammül edebilirmiyim emin değilim. Umarım burdada huzurumu kaçırmazlar.

Yeeepppyeni bi bölümle karşınızdayım. Umarım beğenirsiniz. Yeni bölüm çok yakınds

Zoraki evlilik TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now