8. bölüm

9.2K 294 25
                                    

Ada'dan

Sinirden köpürmek üzereydim. Ayakta volta atıp duruyordum birden gözlerim kapndi ve kendimi yerde buldum.
~~~

Gözlerimu actigimda veyaz bi odadydim ve kolumda serum vardi sanirim hastanedeydim yanimda maral ve can vardi. Hemen yanima gelip nasil oldugumu sordular iyi oldugumu soyleyince rahatladilar zorlada olsa kendimi diklestirdim.
"Maral bu gun ayin kaci?"
"9 temmuz bitanem"
"Siktirr lan justinin konseri yarin"
"Evet biliyorum"
Dedikten sonra serumu kolumdan koparip attim hep bunu yapmak ostemistim filmlerde gorurdum ama aciyomus lan. Ben bunlari yaparken can "ada ne yapiyosun serumunn"
"Sikerim serumu can ben justinime godiyorum"
Diyip kalktim ucak biletlerimi aldim can ve maralda benimle geliyordu bi sure marallarda kalacaktim ardayla ayni evde kalmazdim. Kalamazdim. Uçaktan indiğimizde hemne justinli t-shirtimi mor suprami siyah kotumu giydim sonsuzlu işareti içinde belieber yazan kolyemi ve justin bieber bilekliklerimi takip justinin ozel uretim key isimli parfumunu sıktım ve biletlerimi alip konser alanina dogru yol aldim inanmiyorum kac yillik hayalim gercek oluyordu.

Nihayet konser baslamisti justin sahneye cıktığında goz yaslarima hakim olamadim bir cok sarkisini soyledi o sirada kolumda bir el hissettim ona baktığimda scooter braun oldugunu gordum allahtan ingilizce biliyodum scoot(justin ona boyle der) bana OLLG secildigimi soyledi ve beni sahneye cikardi allahimm tum hayallerim gercek oluyor sahnedeki sandalyey oturdum justin bana OLLG tacini takti ve bana bi demet gül verip one less lonly girl sarkisini soylemeye basladi sarkiyi bana donuk soyluyordu bazen bana sariliyor bazen yuzumu avuclari icine aliyordu bana atkamdan sarildigi bile olmustu konser bittiginde m&g biletimde oldugu icin kulise dogru ilerliyorduk can her animi kameraya aliyordu kamera kim bilir kac saattir acikti kulisin onune geldigimizde justinin 10.000 dolar karsiliginda onceki konserinde ollg yaptigi kizla opustuğünü gordum dunyam basima yikilmis gibiydi o an justinden soğudugumu hossettim gozlerimden akan yasa aldiris etmeden arabama kostum marala bi kac parca kiyafet alip gelecegimi soyledim oradan uzaklastiktan sonra ıssız bi sokağa arabayi cekip bi sure ağladim sonra arabami eve doğru surmeye basladim eve geldiğimde sanirim ardada evdeydi ayakkabilari kapidaydi heyy bu topuklular benim değildi ben kahverengi topuklu giymem. Yukari dğru ciktim odaya girdiğimde benim yatağimda bi kadinla sarmas dolas uyuyan bi arda buldum icimde bi seyler kopmus gibiyde bavula ne bulduysam tiktim ve o evden kendimi ağlayarak disari attim gozlerimin sistiğine eminim.

Flashback
Ardadan

Evin onune geldiğimde kapinin onunde agliyan simgeyi gordum beni gorunce kalkti hey bi dakika ben bunu terk ettikten sonra amerikaya gitmemişmiydi ne ara dondu herneyse neden burda oldugunu sorduum buraya geldiginde ailesinin yurt disinda oldugunu ve kalacak bi yerinin olmadigini soyledi nasil olsa ada eve gelmezdi diye dusunup onu iceri aldim misafir odalarindan birinde kalirdi ne olacak. Oceri gecip koltuklara oturduk ona kahve yapip gelecegimi soyledim ikimizede birer filtre kahve yaptiktan sonra iceri gectim ama benden su isteyince bardaklari birakip mutfağa döndüm.

Simgeden
Onu bi sekilde mutfaga gonderdiyimde kahvesine ilac attim planim adim adim isliyordu ardayi kandirip adadan ayrilmalarini sagliyacaktim.

Ardadan
Kahveyi ictikten sonra uykum gelmeye basladi gozlerimde tam gormuyordu bulanikti hersey karsimde bi kadin belirdi adaydi galiba bana uyumam gerektigini soyledi ve yukariya doğru cekistirmeye basladi.

Zoraki evlilik TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now