5. bölüm

14.5K 409 39
                                    

Ardadan
Gozelrimi actigimda kan ter icindeydim saat gecenin 4uydu cok gecmeden gorduklerimin sadece bi ruya oldugunu farkettim. Assağiya su içmek için indiğimde kapidan sesler duydum o tarafa doğru yonelince mertin kucağinda uyuya kalmis adayi getirdigini gordum odasini yerini sordu ona adanin odasina kadar eslik ettim adayi yatagina yatirip anlina bir opucuk kondurdu ardindan bana tek kelime etmeden cikip gitti
----
Adadan
Sabah kalktigimda basim catlayacak gibi agiriyordu. Hemen bi agri kesici aldim ve bi seyler atistirdim o sirada Arda uyandi assagi indi altinda siyah adidas bi esofman vardi ustunde hic bisey yoktu bu sirada onu biraz inceleme firsati buldum vücudunun neredeyse tamami kastan olusuyordu siyah ile koyu kahve arasindaki kivircik saclari oan ayri bi tatlilik katiyordu kahve gozleriyse ona asiri derecede bi karizma katiyordu ne diyorsun sen ada kendine gel kes sesini iç ses sirasi degil. Bu sirada Mert ile ardayi karsilastirdim Mert sari sacli ela gozlu biraz peki kabul ediyorum cok az karizmatik ve birazcik kucucuk minicik kasliydi aslinda Arda ile Merti karsilastirnca her durumda Arda merte fark atiyordu. Bi an dusundum de ben merti gercekten seviyormuydum veya o da beni gercekten seviyormuydu? Biilr keresinde bi arkadasim mertin benimle ailemin ban birakacagi miras yuzunden birlikte oldugunu soylemisti ama ona inanmamistim. Sindi dusunuyorumda babin holdinginin durumu kotulestiginden beri mert ban daha soguk ve mesafeli davraniyordu. Yoka... ah umarim oyle degildir. Bu dusuncelerimi bi kenara attim ve ben tekrar ardayi dusunmeye basladim kafamda onunla ilgili olan tum dusunceleri toparladim veee sanirim ben ona asik oluyordum lanet olsunki gercek buydu birden ardanin sesiyle irkildim
"Hayrola cok mu yakisikliyim gozunu benden alamadin da" dedi ve muzipce guldu.
"Evet yakisiklisin bunu kimse inkar edemez" diyiverdim. Arda bana soran sasirmis ve ne dediginin farkindamisin kizim der gibi bakiyordu. Hic bisey demedim ve tum cesaretimi toplayip. "Beni gercekten sevoyormusun" diye fisildadim. Bu soru uzerine affallamisti hemn kendini toparladi ve "evet seni tahmin edeceginden cok daha fazla seviyorum" dedi. O an gozlerimin yandigini hissettim. Ve ardaya kosup sarildim ve kulagina "bende seni seviyorum, vee.. sey.. ben sana yasattiklarim icin ozur dilerim." Dedim gozumden akan yaslari hissedebiliyordum. Elleriyle yuzumu kavradi, bas parmagiyla goz yaslarimi sildi ve bidaha sakin aglama tamam mi kimin ocin olursa olsun guzel gozlerinin hep gulmesini ostiyorum dedi. O bunu soylerken gozyaslarim durdu ve tekrar ona sarildim. 8 dakikalik bi sarilmanin ardindan (evet duvardaki saatten dakika tuttum) ondan ayrildim ve kahvalti yapsak iyi olacak dedim gulumsedi ve bencede yoksa acliktan olecegim dedigimde gozlerimi kistim ve kucuk bi kopek yavrusu gibi hayir olme sana ihtiyacim var dedim ve ikimizde gulduk.
Guzel bi kahvaltinin ardindan bizim tayfayla herzamanki yerde bulusmak icin evden ciktim oraya geldigimde maral ile can didisiyordu. Oturdugumuz sure boyunca can surekli maralla ugrasti. Maralin candan hislandigini biliyordum ama candan emin degildim. Bunu arastirsam iyi olacakti. Nihayet kakma vakti gelmisti candan beni eve birakmasini istedim tabiki kabul ettim. Basketci kankim benim. Yolda giderken birde bire "can sen marali mi seviyosun?" Diye sordum. Can biraz affalladi eliyle ensesini kasidi ve "immm...sey...sanirim...belki..biraz...off cok hoslaniyorum hatta ona asigima ama bi turlu acilamiyorum bu yuzden ona kanka gibi davraniyorum" deyince gozlerimi portlettim ve "salak sey maral seni ne zamndan beri seviyo haberin var mi?"
"Valla mi? Yemin et!"
" Ya yemin ederim bence ona acilmalisin" dedim bisey demedi cunku eve gelmistik gorusuruz diyip indim.

Sonraki gun yine ayni mekanda bulusmustuk. Can ayagi kalkti ve "maral sana bisey itiraf etmeliyim....benn san asigim...vee....benimle cikarmisn dediginde ben uyyyy diye bagirip tum romantizmi bozdum ha bu arada bu gun ardada bizmle gelmisti ve tayfayla kaynasmisti bile. Her neyse. Maralda aygi kalkti ve evett diye bi bagirdiki herkes bize bakti can ancak maralin dudaklarina yapistiginda onu susturabilmisti tabiki ben "hop hop yavas lan aile var aile" diye bagirip yine tum romantizmi bozmustum. Tayfanin geri kalni ise saskinlikla olanlari izliyodu.
Arda "AİLE?!" Diye fisildadi

Zoraki evlilik TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now