7. bölüm

10.7K 300 54
                                    

Adadan

Ceplerinden cıkardikalri kutulari yavasca bize dondurup actilar birde ne gorelim 2 tane kafamiz kadar gerdanlik benimkinin taslari yesil maralinki mavi etraflari pirlantalarla suslenmis gelip boyunlarimiza taktilar bende "oha lan bunlar cok guzel. Can neysede arda sen venim gerdanlik sevdiğimi nerden biliyosun?" Dedigimde Can "salakmisin kizim tabiki ben soyledim seninde maralinda gerdanliklara bayildiğinizi biliyorum" dedi yemegimizi yemeye devam ettik. Biraz sonrada herkes odalara dağili. Odaya girdiğimizde banyoda uzerimi degistirdim ve ardanin yataga yayildigini gordum ve "ne yapiyosun orda kalk sen koltukta uyiycaksin"
"Ben koltukta yatamam bel fıtığım var"
"Off lanet girsin"
Dedim ve yatağin en ucuna uzanip aramiza yastik koydun kendimi uykuya teslim etmeden once ardanin oha diyişini duydum

~~~

Sabah uyandigimizda mayolarimi giyip once kahvaltiya sonrada havuza indik dordumuzde şezlonkta uzanip telefonlarimizla ugrasiyorduk ki benim bagirmamla herkes yerinden sıçradı. "Eyvah bugun 7 temmuz 3 gun sonra justinin konseri var. Ben istanbula donuyorum" dedigimde arda
"Justin icin tatilimizi kesemeyiz bosver bidaha geldiğinde gidersin"
"Sen kendini ne zannediyosun justin diyorum bieber diyorum hayattaki herseyden daha onemli benim icin ucunda ölüm olacağini bilsem gidicem ben bu konsere ve kimse engel olamiyacak"
"Ada bişey sorcam" dedi arda
"Ne?"
"Insan efendim der"
"Sen venim efendimmisin ki sana efendim diyicem sen bana efendim de"
"Herneyse. Benimi daha çok seviyosun justini mi?" Dediginde kahkahha atmaya basladim herkes bana bakiyirdu
"Maral duydun mu ardanin ne dedigini justin mi ben mi dedi valla kafasina bisey dusmus beg i akmis bunun tabi akacak bi beyni varsa. Ahaha sacmalama tabikide justini daha çok seviyorum sen benim gozumde kendini ne kadar buyuttuysen artik bana bu soruyu sorma cesaretinde bulunuyosun. Hayir yani kendini ne saniyosunda justinle karsilastiriyosun anlamadim" diyip kahkaha atmaya devam ederken arda hışımla ayaga kalkti ve biraz konusabilirmiyiz diyip odaya dogru ilerledi bende arkasindan tabii bu sirada can ve maralda odalarina gectiler odaya geldigimizdd arda bagirmaya basladi.
"Yeter artik biktim bu justin muhabbetinden biraz gerceklerin farkina var sen ona platonik asiksin hatta takintilisin ve kendini bi ruyaya kaptirmissin ve o salak adam yuzunden cevrende ki insanlarin kalbini kiriyosun"
"Justin hakkinda duzgun konus. Ecet veb ona platonik asigim ben ona takintiliyim o benim butun hayatimi kapliyo 4. Siniftan veri onu benden uzaklastirmak icin cevremdeki insanlar cok ugras sarf etti ama hicbiri basarili olamadi hicbiri onu kalbimden cikaramadi hicbiri beni ondan vazgeciremedi ve onun yerine gecemedi sende bunu kabullensen iyi olur"
"Kabullenmessem ne olur?"
"Onuda o zaman gorursun" diyip bavulu toplamaya basladigimda bi el kolumu sertçe tuttu bu kisi tabiki ardaydi "o konsere gitmiyceksin"
"Sana sordugumu hatirlamiyorum"
"O konsere gitmiyeceksin izin vermiyorum"
"Senden izin alan mi var be. Gidicem dediysem giderim"
"Eğer gidersen olacaklardan sorumlu değilim"
"Ne olacakmış? Söylesene"
"Yeter be" diye bağirdiğinda yuzumde bi el hissettim bana tokat atmıştı bunu ona ödetecektim kafamı diklestirdim ve tüm gücümle ona bi tokat atip odadan çıktım.

Canlarim odasina gordiğimde maral kapıyi açtı ve ne oldu diye sordu olanları anlattığımda can hışımla yerinden kalktı ve bizim odaya doğru gidip kapıya vurmaya başladı arda kapıyı açtığı an can ardanın üstüne atladı ve yruklamata başladi yumruklarken aynı zamanda sen kimsin ki benim en yakın arkadaşıma tokat atıyosun diye bağiriyordu daha sonra güvenlik gelip onları ayırdı. Ve ben can ve maral onlarin odasina gectik.

Biraz kısa bi bölm oldu ama önümüzdeki bölüm çok uzun olacak.

Zoraki evlilik TAMAMLANDINơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ