6. bölüm

13.2K 334 78
                                    

Multimedia: mert
~~~

Adanın ağzından:
Sabah daha 8 di ve aptal telefonum zır zır çalıyordu bu kaçınci calisiydi sayamamistim. Sonunda lanet ettim ve arayan kisiye kufur ede ede telefona doğru ilerledim arayan Ardanin annesiydi bu kadin niye beni ariyo ki? Neyse açalimda gorelim.
"Ada kizim niye acmiyosun telefonu cok merak ettim"
"Saat henuz 8 ve ben misil misil uyuyordum. Herneyse siz neden aradiniz?"
"Sizi tatile gonderiyorum"
"Ne? Ne tatili benim neden bundan haberim yok ve neden boyle biseye gerek duydunuz?"
"Biraz dinlenmis olursunuz dedim sen arda maral ve can beraber gidiyorsunuz. Bodruma ucaginiz yarin oğlen kalkacak otel araba gibi tum detaylari hallettim opuyorum sizi bay bay"
Diyip suratima kapatti ben olayin sokunu atlattiktan sonra ardaya haber vemedigimi hatirladim ve odasina dogru kostum odaya girdigimdu yoktu assagi indim ve tv isledigini gordum hemen buyuk koltuga atladim ve konusmaya basladim.
"Az once annen aradi beni seni cani ve marali bodruma tatile gonderdigini ucagin yarin oglen kalktigini ve otel araba gibi tum detaylari halletigini soyledi"
"Iyi yapmis"
"Ne yani burda 8000 tabe kelime kullandim buna cevabin sadece iyi yapmis mi inanmiyorum sana herneyse ben marala haber versem iyi olacak."

Marali aradim ve herseyi anlattim oda sevincten uctu hemen canada haber verdi simdi de beraber bavullarimizi hazirliyoruz.

~~~UÇAK~~~

Uçağa bindigimizde biletlerin bussines olduğunu fark ettik ben ve maral bir yanda arda ve can bir yanda oturuyordu can bütün yolculuk boyunca beni neden maraldan ayırdın diye başimin etini yedi en sonunda kafasına benden bi darbe alinca nihayet sustu.

~~~OTEL~~~
Nihayet otele varmıştık odalara yerlestikten sonra ben ve maral tabiki hemen havuza indik arda ve can ise oturuyorlardi uzun bir yuzme macerasindan sonra güneşlenmek için şezlonglara geçtik. Ohannesss oda nesi 2 tane tas meteor bomba dinamit atom bombasi çocuk onumuzden gecmek uzereydi agzimin acik onlari ozliyordum maral da oyle onumuzden gecerken biri bana göz kirpip bence agzini kapatmalisin yoksa sinek girecek diyip gulumsedi tabi ben dururmuyum kusura bakma ama 2 tane ego yiğini gorunce insanin agzi acik kaliyor dedigimde can ile arda kahkaha atmaya baslamislardi bile cocuk bana olumcul bakislar atip hizla yanimizdan uzaklasti bizde maralla mini bara içecek biseyler almaya gittim geri dondus yokunda durdum ve azim acik kaldim ımm hayir bu sefer tas çocuk yok ardanin ve canin yaninda durup sıritan sarı bi sürtük var hemen oraya gittim ve kiza "şştt sen hayırdir" dedim. Kizda bana "hayir canim hayirda sanene uzasan" dedi saçmalamayin tabiki sinirden deliye döndüm ve
"Sesini kesip burdan defilman oçin 3 saniyen var 1..2.." 3 demeden kız lafa atladi "asil sen kes sesini sana konusma yetkisni kim veriyor" dediğide muzipçe güldüm ve "genelde yetkileri ben veririm" dedim ukalaca bu sırada arda ve maral uylamaya başlamişti ve canda resmen aniriyodu kiz bana keskin bakislar atarak yanimizdan uzaklasirken ona göz kirpip guldum oda daha hilzi uzaklasmaya basladi. Maral ve can hala kahkaha atiyodu tam birbirlerini bulmus bunlar "ne gülüyonuz lan o kız kimdi hesap verin" diye bağirdiğimda maralda ciddileşti ve soran baislarla cana dondu. Bunun uzerine can ve arda havuza atlayip karsi tarafa kactilar arkalarindan "kaçabilirsiniz ama kurtulamazssiniz" diye bağirdim

~~~

Akşam yemeğine indiğimizde herkes yemek yerken ben önüme 3,4 tabak tepeleme tatli doldurmuş tabiri caizse hayvan gibi yiyodum maral bana yavaş ve lan boğulcan bakislari atarken vende ona kes lan dön onune bakislari atiyordum bizde boyleyiz iste gözlerimizle iletişim kuruyoruz. Ben yine tatli tabaklarima yumulurken can ve arda birbirlerine kaş göz işareti yapip ayni anda ceplerinden 2 kutu çıkardılar.

Acaba kutulardan ne çıkacak?

Arda ada ve maralin resimlerini sırayla multimediaya yükleyeceğim tabi diğer karakterlerinde ama karakterlerin resimlerini bulma işiyle arkadaşım ilgileniyor bu yuzden ne zaman gelecegini bilmiyorum.

Zoraki evlilik TAMAMLANDITempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang