3. Bölüm

18.2K 481 115
                                    

Onları zar zor bizim eve getirdik. Deniz ve Efe bana, Cenk ve Arda'da maral yaslanmışlardı onları eve getirdiğimizde herkes bizdeydi yardımcımız mineden acil durum çantalarını istedim ve Efeye pansuman yapmaya başladım. Annem: "Ne oldu bunlara"
Maral: "Efe ada için bi adama saldırdı sonra adamın arkadaşları gelince diğerleride kavgaya dahil oldu zar zor ayırdık"
"Ada kızım neden sen ardaya pansuman yapmıyorsun ben efeye yaparım"
"Tabiki hayır efe daha önemli sen git ardamıdır nedir ona yap"
"Kendine gel Ada"
"Üf anne yine başlama" dedim ve kestirip attım.

Sonraki gün herkes bizde kalmıştı. Birlikte kahvaltı masasına oturduk. Mine elinde bir paketle geldi ve
"Ada hanım doğum günü partiniz için sipariş ettiğiniz davetiyeler geldi" dedi hemen paketi elinden aldım ve açtım. Gördüklerim konusunda şok oldum. Hemen davetiyeleri yaptırdığım şirketi aradım ve "siz beninle dalga mı geçiyorsunuz size siyah beyaz konseptli bi parti olacak dedim bana pembe dantelli davetiyeler göndermişsiniz bu ne rezalet 5 gün sonra parti var yarına kadar bu hata düzeltilmezse sizin için çok kötü olur" dedim ve telefonu kapadım.
Annem "ne oldu kızım"
"Ne olacak doğum günü partim için sipariş verdiğim davetiyeler yanlış gelmiş ve partiye 2 gün var"
"Çocuklar bu arada 2 gün sonra adanın düğünü var hepiniz gelin" dediğinde ağzımdaki şey boğazıma kaçtı ve öksürmeye başladım efe deniz cenk ve maral şaşkın ve "hemen anlat" diyen gözlerle bana bakıyorlardı. Onlara herşeyin sahta olduğunu ve diğer şeyleri anlattım.
Cenk birden "peki kim bu şanslı çocuk" dedi bende soran gözlerle "şanslı?" Dedim.
"Zorlada olsa seninle evleniyo seninle evlenen biri şanslı olmazda be olur?"
"Bu gerçek bi evlilik değil" dedim bastıra bastıra. Arda birden Cenke bakarak "benim" dedi efe su içiyordu ve su boğazına kaçtı oda öksürmeye başladı tıpkı maral gibi deniz  birden lafa atlayarak " he sen o yüzden Ardaya ters davranıyosuun. Bende diyorum ki benim bildiğim ada öyle durduk yere birine ters davranmaz"
"Herneyse kapatın konuyuda ben daha fazla delirmiyim" diyip konuyu kapattım. Derken maral ortaya atladı "nikah şahidin ben olmazsam ağzının ortasına kürekle vururum" dedi bende "bi gün gerçekten evlenicem ve sende o zaman nikah şahidim olacaksın hiç merak etme" dedim. Ve masadan kalkıp hadi partim için alışverişe çıkalım dedim efede " bize bu zulmü yaşatma lütfeeenn" dedi bende "hadi amaaa sizede bi şeyler almalıyız daha hanginiz kavalyem olacağına karar vericem" diyip göz kırptım annem lafa atlayıp "tabiki kavalyem arda olacak zaten partiye kadar evlenmiş olacaksınız" dedi
"Herşeye karışma anne" diye kükredim ve odama çıktım. Bi şort ve t-shirt giyip çıktım birlikte alışverişe gittik ve çok güzel şeyler aldık tabii annem arda malını peşimize takmayı ihmal etmedi.

**** 2 gün sonra ****
İşte o lanet gün gelmişti. Düğün günü benim tabirimle cenaze günü. Düğünün yapılacağı mekanda 3 özel oda vardı birinde gelin birinde damat hazırlanıyordu diğerinde de gelin ve damat düğün salonuna inecekleri zamanı bekliyordu. Ben şu anda gelin odasındaydım gelinliğimi giymiştim etrafımda kuaförler ve bana makyaj yapan kadınlar vardı. Nihayet işleri bitti ve gittiler. Aynadan kendime baktım çok güzel olmuştum sevdiğim adamla evlenseydim mutlu olabilirdim belki ama... Yandaki bekleme odasına geçtim biraz sonra arda da geldi telefonumla oynuyordum taki omuzumda bir el hissedene kadar. Evet bu kişi ardaydı ayağı kalkıp ona döndüğümde bana "beni sevmediğini biliyorum belkide hiç sevmiyeceksin ama ben sana farketmeden aşık oldum (bunu dedikten sonra gülümsedi) seni çok mutlu edicem asla üzmiycem bundan emin olabilirsin ve senin beni sevmen işin elimden geleni yapıcam lütfen bana bi şans ver" dedi ve bana baktı biraz düşündükten sonra kalbini kırmamak için evet dercesine başımı salladım tam oturacakken bana sarıldı karşılık vermedim ama geri de itmedim zaten uzun sürmedi sarılması geri çekildi. Biraz zaman geçince aşşağıya inme zamanı geldi kapının önünde koluna girdim ve aşşağı indik herkes alkışladı. Nikah memurunun olduğu masaya oturduk ve biraz geveledikten sonra "siz vedat kızı ada timur oğlu ardayı kocalığa kabul ediyormusunuz?" Herkes bana bakıyordu bende onlara mecbur olduğumu hissettiren bi sesle "EVET" dedim ardından aynı soruyu ardaya sordu o ise hiç düşünmeden evet dedi imzalar atıldı danslar edildi ve herkes dağıldı bizde ardayla bize hazırlanan eve gittik bi dakka ne ara BİZ olmuştuk?? Eve girdik çok büyüktü bir sürü odası ve oldukça geniş bi salonu vardı çokta güzel döşenmişti. Yukarıya odaya çıktım dolabı açtım benim kıyafetlerim buraya taşınmıştı pijamalarımı aradım ama sadece gecelikler vardı annem dolabımda ufak değişiklikler yapacağını söylemişti ama ben yeni kıyafetler filan alır sanmıştım ama pijamalarım yerine acayip açık gecelikler almış. Elime geçen bi geceliği aldım arkamdan gelen ardayı görünce banyoya gidip orada giyindim ve yatağın en ucuna uzandım çok yorulmuştum tam uykuya dalacakken bana arkadan sarılan bir el hissettim ama tepki veremiyecek kadar yorgundum ve hemen kendim uykunun kollarına bıraktım.

Merhabalaarr:)) 3. Bölüm ile karşınızdayım umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı eksik etmeyin

Zoraki evlilik TAMAMLANDIDonde viven las historias. Descúbrelo ahora