FİNAL

11.7K 239 93
                                    

İnadımı tabikide bırakmayıp aşşağı inmedim. Araf saatlerdir karşımda dikilmiş beni bekliyo sonunda inadımı kıramıyacağını anlayıp elini cebine atarak konuşmaya başladı.
-ya kızım delirttin adamı tamam gitmiyelim zaten ben niye uğraşıyosam. Sadece bunu parmağına takmanı istemiştim. Ama madem gelmiyosun burda takarım.
Dedi ve cebinden kadife bi kutu çıkardı aynı andada dizlerinin üstüne çöküyordu. Ve ağzından beklediğim kelimeler döküldü
-Benimle evlenir misin?
Şoka girmiştim ama cevabım belliydi evet diyip boynuna sarıldım.

~~~bilmem kaç hafta sonra~~~

Haftalardır düğün hazırlıkları yapıyoruz ve sonunda herşey tamam bu gün büyük gün. Ben gelin odasında hazırlanmış beklerken araf smokiniyle içeri girdi gerçekten çok yakışıklı olmuştu. Kolunu uzatınca koşuna girdim ve yavaşça merdivenlerden aşşağı inmeye başladık. Nikah masasına oturduk ve nikah memuru malum soruyu sordu ikimizde evet yanıtını verince arafın ayağına bastım. Tüm gece çılgınlar gibi eğlendik hayatımdaki en güzel gündü.

~~~5 yıl sonra~~~
Hala ilk günki gibi aşığız birbirimize yılların ne kadar hızlı geçtiğini anlamadık aşkımızı yaşarken. Şu amdada birbirimize sımsıkı sarılmış uylunun en tatlı anlarındayken paytak adımlarla gelip yatağa çıkan ve ortamıza atlayan masal uykumuzu böldü. Her ne kadar uykumun bölünmesine kızsamda masalımın tatlı yüzüne kıyamadım. Arafla ona iki yanından sarılıp uyuduk.

Veeee finallll bu kitabında sonuna geldik. Yeni kitabım mıknatıs yakında yayınlanacak.

Zoraki evlilik TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now