12

7.5K 206 39
                                    

ADA

Ucağa binmiştik her ne kadar arda zorluk çıkarsada sonunda ikna edebilmiştim maralın beni öldüreceğini bilsemde onlara küçük bi süpriz yapmak güzel olacaktı. Uçak yolculugu 4 5 saat sürüyordu biraz uykum geldi ve ardanın omzunda uyuya kaldım.

~~~

Birinin beni dürtmesiyle uyamdım uçak inmişte icerde yanlızca biz kalmıştık. Ucaktan inip valizlerimizi aldık taksiyi beklerken arda bu kadar kıyafeti ne yapacağımı söyleyip duruyordu aslında çok fazla bisey almadım 2 bavul kıyafet 1 bavul makyaj malzemelerim 3 bavulda ayakkabı ve çantalarım var bence az bile.

taksiye binip otelin adını verdik yaklaşık yarım saat sonra otele varmıştık akşam yemeğine 1,5 saat kalmıştı gidip odamıza yerleştik marallarla akşam yemeğinde karşılaşacağımız için odalarına uğramadık. hazırlanmak için banyoya girdim dizimin 2 3 karış üzerinde olan deri siyah deri eteğimi giydim üstüme de siyah üzerinde küçük taşlarla fashion yazan tişörtümü giydim kırmızı ruj ve eyelinerla makyajımı tamamladım bsaçımıda arkadan sıkı bi balerin topuzu yaptım bu gece sade olmak istemiştim maral bu dediğimi duysa senin sade halinle insanlar düğüne gidiyo derdi bu aklıma gelince gülümsedim banyodan çıktığımda ardada hazırdı spor ama şık giyinmişti oda benim gibi siyah ağırlıklıgyinmişti siyah pantolon siyah dar bi tişört ve siyah hırkası vardı altınada kırmızı spor ayakkabılarını giymişti hahaha uyumlu çift. bu şekilde uyumlu giyinmeyi planlamamıştık tamamen tesadüftü. herneyse. aşşağıya akşam yemeğine indik ikimizde etrafta maralla canı aramaya başladık sonunda onları restorantın en gerilerindeki masalardan birinde gördüm hızla onlara doğru ilerledim ardayıda arkamdan çekiştiriyordum nihayet yanlarına vardığımızda canın arkasındaydım maral bana hayretle bakarken ben canın arkasından böö diye bağırdım yerinden şıçradı tabii herkes bize bakıyordu. maral bana bakıp 'ciddi olamassın balayımıza mı geldin' dedi. bende 'hadi amaa benden kurtulabileceğini düşünmüyordun öyle diil mi dedim' ve masaya oturduk sparişlerimizi verdkten sonra tabiki konuşmaya başladım 'ee gençler balayı nasıl gidiyo'

maral: sen gelene kadar harikaydı

ada: bi kovmadığın kaldı

maral: kovsam gidicen mi?

ada: saçmalama tabiki hayır

maral: ee o zaman neden soruyosun?

ada: sen bana trip mi atıyosun?

can ve arda: ee yeter ama 2 dakka susun yemek yiyoruz

ada: sanane lan

bu şekilde geçen akşam yemeğimizin ardından herkes ilk şoku atlatınca otelin barına gitmeyi teklif ettim benim dilimden kurtulamayacaklarını bildikleri için fazla diretmeden kabul ettiler. bara gittiğimizde tonlarca snap attık (görgüsüzlük bizimde hakkımız) sonunda şarjlarımız bitince arda ve cana şarj aleti bulmalarını söyledim hayır dediklerinde motorlarımı açıp nefe almadan konuşmaya başladım sonunda pes edip şarj aleti bulmaya gittiler. zafer benim hep benimdi hepte benim olacak. böylede bi egoistim. herneyse. onlar gidince benle maralda dans etmeye başladık sonunda yorulup oturduk. 2 tane 20 li yaşlarda allahın özenerek yarattığı taş gibi çocuk yanımıza oturup merhaba dedi ne kadar konuşmak istesemde olay çıkmasın diye pek yüz vermedim maralda öyle. allahın gavur ülkesinde türk nasıl bizi bulduysa oda ayrı bi mesele. 2 taş bize içki ısmarladı ilk başta kabul ettmesekte çok ısrar ettiler kabul etmek zorunda kaldık. içkileri içtikten sonra maralla tekrar dans etmeye başladık o iki çocukta hemen dibimizde dans ediyordu allah belamı versin birazdaha yaklaşsa ilişkiye gircez öyle bi yakınlık çocuğun gözüne sokarcasına parmağımdaki yüzünğü gösterdim

'sıkıntı yok gzelim çıkarırız yüzüğü' deyince ona sarılıyomuş gibi yapp kendime yaklaştırdım ve dizimle bacaklarının arasına (yazar burda ne diyeceğini bilemedi) bi tekme indirdim yerde kıvanmaya başladı maralda arkamda olanları arda ve cana anlatıyordu al işte yine bela çocuklar arda ve candanda daayak yedikten sonra bardan ayrıldık. neden hep kavga ediyoruz ve birileri dayak yiyo biri bana açıklasın. hey bi dakka tefonum nerde? hemen ardaya dönüp telefonumu sordum

arda: hassiktir telefonları odada unuttuk

ada: odadaysa sorun yok kaybolmaması önemli o telefon kaybolsaydı bende seni kaybederdim biliyosun dimi

arda: biliyorum merak etme ondan öyle dedim zatan

ada: hmm peki

arda: trip mi atıyosun

saçmalamayın tabki cevap vermeyim tırnaklarımla oynamaya başladım ardından yorgun olduğumu söyleyip odaya çıkmaya yeltendim tam çıkacakken arkamı dönüp can bey bu gece karınızı çalıyorum siz ardayla birbirinize sarılıp uyursunuz diyip maralı çekiştire çekiştire bizim odaya koştum can arkamdan 'hey ne beklee' diye bağırmaya başladı. tüm gece maralla dedikodu yapıp film izledik sabaha karşı uyumuştuk sabah kalkıp kahvaltıya indik ardalara daha sonra giddecektik kahvaltılarımızı bitirip maralların odasına canları uyandırmaya çıktık odanın kapısını açar açmaz leş gibi içki kokusu gelmişti gece fena dağıtmışlar odanın içine doğru ilerledikçe alkol kokuundan resmen işkence çekiyorduk oda suit oda olduğu için salondan geçip yatak odasına giriliyordu nihayet yatak odasını n önüne vardık. Bu oda o kadar büyük müydü yaa iki saatte varamadık bi kapıya neyse balayı suiti ya ondandır. maral hemen kapıyı açtı bende tam arkasındaydım maral ağlamaya başlayınca odaya daldım.Hey bi dakka o kızlarda kim? umarım düşündüğüm şey değildir. saçmalama ada herşey ortada. ama sen ardayı sevmiyorsun bu bi zoraki evlilik. peki bu göz yaşları neden akıyor o zaman? bu içinde kopan fırtınanın sırrı ne?



MERHABA SEVGİLİ OKURLARIIIMM TEOG NALETİ YÜZÜNDEN ÇOK UZUN SÜREDİR YENİ BÖLÜM YAZAMIYORUM AMA 1. SINAVI ATLATTIM BUNDAN SONRA HER HAFTA DÜZENLİ OLARAK YENİ BÖLÜM GELECEK. YORUMLARINIZI VE VOTELERİNİZİ BEKLİYORUM İYİ OKUMALAR.

DİPNOT: BEN YAZARKEN YAZIM KURALLARINA VE NOKTALAMA İŞARETLERİNE PEK DİKKAT ETMİYOUM BUNDAN RAHTSIZSANIZ LÜTFEN BANA BİLDİRİN.

YERİNDİBİNOT:BU BÖLÜM BANA BİRAZ KISA GİBİ GELDİ BU YÜZDEN Bİ KAÇ GÜN İÇERİSİNDE BİR TANE DAHA YENİ BÖLÜM YAZMAYI DÜŞÜNÜYORUM.


Zoraki evlilik TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now