9. bölüm

8.8K 291 25
                                    

Adadan

Şoktan çıkamamistim. Resmen beni aldatmisti ona inanamiyordu zorla evlendirilmis olabilirdik ama yinede seviyorduk birbirimizi ben her ne kadar inadimdan dolayi bunu itiraf edemesemde onu seviyordum ama bana son gunlerde yasattiklari kabu edilemezdi hele beni aldatmasi. Onu asla affetmeyecektim Adanin kim oldugunu gorecekti. Beni deli etmek icin bana oyun oynadigina ve o kizla bilerek beraber olduguna eminim ama oyun şimdi başlıyor. Herkes adanin kim olduğunu gorecek.

Ardadan

Gozlerimi adanin ağlama sesiyle actim hemen esyalarini alip gitti yanina baktiimdaysa siritarak uzana simgeyi gordum. Bi dakka dun gece neler oldu simge buraya nasil geldi?? Aaahhh simdi hatorladim dun simge burdaydi sanirim bana bisey yapti onu ada sandim allah kahretsin.

Adadan

Hemen marallara geldim hizmetcikeri odasinda oldugunu soyledi can ve maral ayni yatakta töbest sanirim yanlis bi zaman da geldim beni farkettiklerinde hemen kapiyi kapadim 10 dk sonra kapiyi tiklattigimda maral gir komutu verince iceri gordim biri odanin bir ucunda diğeri diger ucunda oturuyorlardi marala sarilip ağlamaya basladim onlara olanlari anlatti can ona biri haddini bildirmeli dedikten sonra birini aradi ve 4 5 adamla depo diye bi yere gelmelerini soyledi ve hic bisey soylemeden cekip gitti biz maralla kaldik konustuk 8 paket cikolata 3 kutu bayram cikolatasi ve 6 bardak 3 ü 1 arada kahve ictim simdi ise marsmellow yiyordun 4. Paket filan sanirim tam jelibonlara yonelecdkken maral hersryi önumden aldi ve hadi kafa dagitmaya bara godiyoruz dedi. Ona
"Benim bar icin uygun kıyafetim yok" dedim
"Ben sana veririm"
"Tamam"
Bana siyah üzerindr çiçek desenleri olan bi bustiyer pudra rengi mini tüllü etrk ve turkuaz stiletto verdi. Malyaj ve saçimizida yaptiktan sonra hazirdik can bizi aldi ve arabaya bindik.

~~~

Bara geldigimizde ardada ordaydi. Ona bakmamya calisarak bi masaya oturduk. Garsondan sert biseyler ostedim kafami bosaltmaliydim. Tek dikiste bitiriyordum yenisini istiyordum kac barsak oldu saymadim bile dur bi dakka maralin ikizimi vardi bide ayni seyleri goymisler maral nasil sinirlenmedi hayret. Yanima yakisikli bi cocuk geldi dans edelim mi diye sordu kabul ettim ama ayakta zor duruyordum. Sarams dolas dans ederken ardads bi kizla dans ediyordu. Uzun bi dansin sonunda can ve maral veni zorla eve goturup maralin yatagina yatirdilar.

Ardadan
Bu olaylar yetmezmis gibi bide can ve adamlarindan dayak yedim somdide karim evedi dusmanimla sarmas dolas dans ediyo adalar gittikten sonra simge olayini dusunmeye basladim tabii ya bizim salonda kamera var.

Eve gelip guvenlikten goruntuleri istedim tam tahmin ettigim gibi kahveme ilac atmis yarin bunlari adaya izleteceğim.

Adadan
Sabah maralin yataginda uyandim kizida yatagindan ettim off basim birden kap acildi arda gelmisti hic bunu cekemem sondi gitmesini soyledim gitmedi ban bi video izletecegini soyleyip elindeki bilgisayardan biseyler acti ve bana cevirdo burasi bizim salondu arda mutfaga dogru gidince simge kahvesine ilac atiyo ona dondugumde umitli gozlerle bana bakiyordu ama ona iatedogini verip kolay lokma olmayacaktim bu senin simgeyi eve aldigin gercegini degistirmez dedigimde bisey demeden cekip gitti.

1 hafta sonra

1 haftadir marallarda kaliyordum arda surekli barlarfaydi ama yaninda hic kiz yoktu maral beni bi yere goturecegini soyleyip guzel bisyeler giymem icin verdi. Geldigimiz yer karanlikti maral beni oraya birakip gitti isiklar acilinca her yerde gul yapraklari oldugunu gordum ortada cok şık bi masa vardi ozenle hazorlanmisti bira zsonra iceri arda girdi.

Zoraki evlilik TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now