16

6K 195 3
                                    

Multide Ada

Ada
Ne işiniz var burda diye bağırdığımda içeriden poyraz araf ve arasta koşarak kapıya geldi rüzgar zaten yanımdaydı

Aras: bunlar kim?
Arda: koca-
Ada: o benim hiç bir şeyim değil. Bu türkiyeden arkadaşım maral yanındaki de eşi can
Arda: konuşabilirmiyiz Ada. Yanlız.
Ada: seninle konuşacak hiç bişeyim yok benim defol git burdan. (Marala dönerek) onu affettiğin için seni asla affetmiyeceğim.
Diyip kapıyı hızla kapattı arda kapıyı yumruklamaya devam ediyordu araf sadece kenarda durmuş olanları izliyordu. Bişeyler anlamış olacakki yerinde rahatsızca kıpırdandı ve kapıya doğru yürüdü nereye gittiğini sorduğumda biz artık kalkalım demişti.
Beni burda yanlız mı bırakacaksınız hemde onlar kapıdayken şütfen bu gece burda kalın dedim. Rüzgar haklı olduğumu söyleyip kabul etti. Ben onların yataklarını hazırlarken kapı yumruklanmaya devam ediyordu. Araf kapıya yöneldi kapıyı açtı ardaya bi kaç yumruk atıp kapıyı kapattı biz ona soran gözlerle bakarken
"Tek kelime bile etmeyin" diyip içeri geçti. Sesler kesilmişti sanırım arafın yaptığından sonra gittiler. Doğrusu bu hoşuma gitmişti. Oturma odası oldukça genişti bu yüzden uyku tulumlarını oraya serip ortlarına uzanmam içinde kendime yer hazırladım. Canım sıkılmıştı "şişe çevirmece oynamaya devam edelimmi?" Diye sordum. Beni kırmayıp kabul ettiler. Oynamaya başladık
Şişe döndü. Ada sorar Araf cevaplar
Doğruluk mu? Cesaret mi?
Araf: doğruluk
Ada: hiç aşık oldun mu?
Araf: evet
Ada: kime?
Araf: yanlızca bir soru hakkın var diyip muzipçe güldü.
Şişe yeniden döndü. Rüzgar sorar Ada cevaplar
Doğruluk mu? Cesaret mi?
Ada: Cesaret! Diye bağırdı
Rüzgar: Araf'ı öp
Ada ve Araf: N-neee?
Rüzgar: hey sakin olun sadece yanağından
Ada: bunu sana ödeteceğim diye mırıldanıp Arafın yanağına ufak bi öpücük kondurdu
Şişe tekrar döner. Aras sorar Poyraz cevaplar.
Doğruluk mu? Cesaret mi?
Poyraz: doğruluk
Aras: yaşadığın en utanc verici anını anlat dediğinde ada kahkaha atmaya başlar çünkü bu anıyı beraber yaşamışlardır.
Poyraz utana sıkıla anlatmaya başlar: şimdi bizim basket maçı vardı okulda. İşte maç bitti herkes soyunma kabinlerine duş almaya gitti ama ada beni anlamadığın bi sebepten dolayı tutuyodu yani konuşturuyordu. Neyse işte herkes gitti kızların voleybol maçı başladı izliyelim dedi. Maçın sonlarına doğru gitmeme izin verdi bende soyunma odasında duşa girdim. Ada ne yapmış tahmin edin? Önce herkes gidince soyunma kabinlerinin tabelalarını değiştirtip kızların kabinine girmemi sağladı ardından tekrar tabelaları düzeltip voleybol maçından çıkan kızları oraya yöneltti o sırada bütün kıyafetlerimi çaldı belimde bi havlu ve havlu gibi otel terliklerinden başka bişey kalmamıştı. Duştan çıktığımda kızlar çığlık atmaya filan başladı bende haliyle dışarı kaçtım   Bi baktım herkes bahçede bi yerde toplanmış gidip baktım ada kıyafetlerimi iple camdan sarkıtıyordu gelde aş dedi almaya çalıştım ama boyum yetmedi allahtan ısrar etmedim yoksa bi rezillik daha olacaktı havlum nerdeyse düşüyodu çünki. Gerçi daha ne olsun aylarca okulun dilinden düşemedim.
Anlatmayı bitirdiğinde herkes kahladan yerlere atmıştı kendini aras bile gülüyordu. Her ne kadar bizim gibi kendini yerlere atmasada. Gülüşmelerimiz bittiğinde araf ellerini birbirine vurup "hadi herkes uyumaya geç oldu" dedi. Uyku tulumlarımıza girdik. Araf ve Poyrazın ortasındayıdım. Bu günü düşündüm. Gerçekten eğlenmiştim. Ardadanda kurtulmak üzereydim. Yakında şirketin başınada geçecektim. Sanırım hayatım yoluna girmeye başlıyordu. Şans bana dönmüş olmalı. Bunları düşünürken oldukça yorulduğumu da farkettim ve kendimi uykunun tatlı kollarına bıraktım. Bakalım yarın ne olacak.

Kısa bi bölümle karşınızdayım bu gece yada yarın bir bölüm daha yazmayı düşünüyorum. Şimdilik hoşçakalın

Zoraki evlilik TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now