4. Bölüm

14.5K 427 52
                                    

Tam uykuya dalacaktım ki arkamdan bana sarılan bir el hissettim. Ama tepki veremiyecek kadar yorgundum ve kendimi uykunun kollarına bıraktım.

Sabah uyandığımda arda hala uyuyordu aşağı inip bir şeyler atıştırdım. Üzerimi değiştirdim ve evden çıktım. Evden çıktığımda Arda hala uyuyordu. Hala sinirlerim bozuktu tüm gazetelerde resimlerimiz vardı bana beyin iyi geleceğini biliyordum ALIŞVERİŞ. Hemen arabaya atlayıp en sevdiğim avm ye gittim bir sürü alışveriş yaptım. Daha sonra eve gittim aldıklarımı yerleştirdim arda evde yoktu umrumda da değildi zaten!! Kulaklıklarımı taktım ve kendimi koltuğa attım rahatlamaya ihtiyacım vardı. Ve bana beyin iyi geleceğini biliyordum. Ben Belieber dım hemde çok koyu bi belieber 9 yaşından beri justini saplantılı olarak seviyordum hemen rahatla şarkım olan Be Alright ı açtım. (Yazar burada kendinden de bahsetmiş bulundu:))

----- saat 23:00------
Arda eve gelmişti bende öylece tv izliyordum. Medceziri izlemezsem olmaz bölüm bitince yukarı çıktım üzerime süper mini beyaz ve hem sırt hem göğüs dekoltesi olan bi elbise giydim altınada siyah topuklularımı. Aşağı indim ve ben çıkıyorum dedin nereye? Diye bir tepki alacağımı düşünmemiştim ama cevabım hazırdı. SANANE!!
Bana birden bağırmaya başladı
"Beni sevmediğini biliyorum ama bana böyle ters davranıp bağıramazsın tamam mı?"
"Oldu başka emrin ayaklarını filanda yıkıyimmi KOCACIM" diye sinirle bağırdıktan sonra evden çıktım ve bir yere oturup düşünmeye başladım. Ona bağırdığım için pişman olmuş gibi hissediyordum. O çirkin değildi sarı yumuşacık saçları ela gözleri kaslı bi vicudu vardı. Neden böyle olduğunu bilmiyorum ama sanırım ona aşık oluyordum. Hemen oturduğum terden kalktım ve eve doğru gitmeye başladım kapıyı açıp içeriye girdiğimde arda oturmuş instagramdan venim fotoğraflarıma bakıyordu. Topuk seslerimi duyunca hemen ayağı kalkıp telefonunu cebine attı.  O an gerçekten ne yapacağımı bilmiyordum. Koşarak yanına gittim ve dudaklarına yapıştım...
Biraz kısa oldu sanki ama diğer bölüm telafi edeceğim yorumlarınızı ve voteleri bekliyorum

Zoraki evlilik TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now