FARK EDİLİŞ

365 94 19
                                    

ZEXİS

Bu gün kendimi oldukça garip hissediyorum yada bunalmış mı bilmiyorum yalnızca üzerimde garip bir basınç var. Miya da bu gün oldukça garip .Ağlayarak uyandı. Huzursuz. Meşhur kehanetini gördüğünü söylüyor. Bu aralar oldukça sık görmesi zaten canımı sıkıyor ama bu gün ....

Annesi Miya yı güzelce hazırladı saçlarına yeni aldığı sarı tacını ve Miya nın en sevdiği sarı elbisesini giydirdi. Kızının güzel göründüğüne emin olduktan sonra pinokyo ve perili çizmelerini kızına giydirerek kendisi hazırlanmaya başladı . Siyah bir buluz ve mavi kotunu giyindikten sonra ayakkabılarını giyinmeye başladı karnı az da olsun belirginleşmişti ve bebeğe zarar vermemek adına karnına fazla yüklenmeden zorlanarak giydi ayakkabılarını. Bazen ona kolaylık olsun diye üst raflardan bişiler indiriyordum ama şu an yardım edemezdim.

Her zaman yaptığı gibi Miya yı okuluna bıraktı hocayla kısaca merahabalaştıktan sonra kızını öperek okuldan ayrıldı. Miya nın bebek meselesi yüzünden hala tavırlı olduğunu biliyordu bu yüzden kızına olabildiğince iyi davranmaya çalışıyordu.

Ancak bu gün hocada biraz garipti, heyecanlıydı ve Miya nın üzerine çok düşüyordu. Zaten çok merak etmeme kalmadan araba seslerini duydum .Camdan baktığımda ise logoları olmayan ve her şeyiyle tamamiyle beyaz 3 aracın okulun kapısının önünde durduğunu gördüm. Offfff ne karıştırmıştı bu kadın! kesinlikle ZER di bu.! Miya yı kesinlikle buradan çıkarmalıydım ama nasıl ? Arabalardan yaklaşık 10 15 tane siyah beyaz üniformalı yüzerinde kar maskesine benzer sentetik beyaz maskeleri olan silahlı adamlar indi. Herifler sanki IQ ölçmeye değil anaokulunu fethetmeye gelmişlerdi . Bildiğin çıkartma yapmışlardı anlaşılan. Son olarak arabadan 2 tane beyaz önlüklü doktor benzeri bir kadın ve bir erkek yanında üç adet siyah takım elbiseli adamlarla arabadan indi .Tekinin elinde tamamiyle metalik renkte bir bavul vardı.

Siyah beyaz askerler onlar içeri doğru girerken yavaşça binayı sarmaya başlamışlardı. Bu da sıçtık demek oluyordu. Yavaşça Miya ya döndüm. Başta gözlerinde sadece korku vardı ancak şu an başka bir şeyler daha var gibiydi. Yavaşça bana gülümsedi. Yo yo yo olamaz yani onlarla gidecek miydi. !!! umarım düşündüğüm gibi değildir ve umarım aklında bir plan vardır. Ancak şu an buna güvenemezdim. Sonuçta her ne kadar dahi de olsa o bir çocuktu ve koruma olan bendim . Onu bir şekilde buradan çıkarmalıydım. Bu yüzden hızlıca yanına gittim tam ona bebek yüzünden böyle aptal birşey yapmamasını söyleyecektim ki iki doktor ve üç kravatlı içeri girdi.

Bayan doktor daha doğrusu despot, suratından beklenmeyecek sakin ve sevimli bir sesle:

-Çocuklar bilin bakalım bu gün ne yapıcaz!

Miya hariç bütün çocuklar:

-Ne yapıcaz diye hep bir ağızdan cevap verdiler.

Tabi bu arada iki kravatlı çoktan çocukları izlemeye başlamışlardı. Miya yı fark etmeleri uzun sürmedi, Miya her şekilde farklıydı diğer çocuklardan .Sadece dış görüntüsü değil enerjisi bile farklı ve güçlüydü. Miya ya daha çok yaklaştım bir şekilde yanındayım mesajı vermek istiyordum ancak o bunu pek umursamıyor gibiydi. Korkmuyordu. Aksine utanmasa o beni arkasına alacaktı.

Despot doktor devam etti:

-Birlikte bir oyun oynayacağız ve herkes hediye alacak. Ancak en iyi oynayan bizimle birlikte gelip kocaman bir eğlence parkına sınırsız bilet kazanacak!!

Miya yavaşça güldü . Tabi o ve bende biliyorduk o eğlence parkını. Kesinlikle harika bir yerdir. Hayatın boyunca tıkılı kalıp herkes ve herşeyden uzak kalacağınız, sınırsız yemek ve devre bulunduran, dış dünyadan her anlamda kopuk ,tüm enerjiniz ve tüm emeğinizin karın tokluğuna sömürüldüğü kare şeklinde spotlarla aydınlatılıp belki de milyon tane kamerayla denetlenebildiğiniz mükemmel bir yer !!! Kim istemez ki dimi ama?!

DENEY : BEYİNTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang