Rogers And Stark / On

863 71 8
                                    

Okuduğunuz ve yorum yaptığınız için teşekkür ediyorum.

İşlerin karışmaya başlamasını istemezdim, bu genç Rogers ve Stark'ın sadece yaz eğlenceleriyle ilgili olacaktı ama bu da hikayeyi çok sıkıcı yapardı. Ben de dedim ki, hem aksiyon hem de eğlence olsun. Kimse bir şey kaybetmez ne de olsa.

Bölüm müziği olarak ilk paragraf için Breaking Benjamin'den The Diary Of Jane dinleyebilirsiniz. Daha sonraları için de Jason Derulo'dan Tumpets olur herhalde.

Her neyse, okumadan önce oy vermeyi unutmayın.

Hepinize iyi okumalar. ^^


"O gece Bayan Rogers'ın etkisiz hale getirdiği yedi gencin tamamının taramaları tamamlandı Bay Stark," diye giriş yaptı Jarvis. "Bu gençler, K Box'ın işe aldığı genç amatörler. SHIELD'in eski başka yardımcısı da bu konuyla bizzat alakalı fakat bilgisayarında pek çok önemli raporu gerektiği kadar iyi koruma altına alamamış. Bu, sistemimi biraz zorladı fakat girmeyi başardım,"

Tony kıkırdadı. "Böbürlenmek Jarvis'in işi de."

Jarvis, saydam bilgisayar ekranını açarak, o gece Dylan'ın patakladığı yedi gencin resmini ve yanında ise temel bilgilerinin olduğu kutuları yansıttı. "Bay Hodan'ın Bayan Stark ve Bayan Rogers ile olan yakınlıklarını kullanarak, Bay Noah Blunt'ın nakit alış verişi yaptığı gençler olarak uzun süredir varlıklarını koruyorlardı,"

"Uzun zamandır bizi izliyorlardı." dedi Crystal, yaslandığı kanepenin kolunda aşırı ciddi bir şekilde ofiste bulunanlara açıklama gereği duyarak.

"Aradan ne kadar zaman geçti de K Box bu kadar güçlendi?" diye sordu Steve. K Box, SHIELD'in eski çocuk ajan yetiştirme birliğiydi. Yetiştirme yurtlarında büyüyen yetenekli çocuklar kendi istekleri üzerine K Box tarafından alınır ve SHIELD için ajan olarak yetiştirilirdi. SHIELD, HYDRA tarafından ele geçirilmeye yakın bir zamanda, K Box SHIELD kaynaklarına bağlı kalmaktansa kendi gizli örgütünü ve kendi gizli ajanlarını yetiştirme kararı almıştı ve SHIELD çevre tesislerini terk ederek kendi gizli servislerini oluşturmuşlardı.

"K Box öyle sıradan bir servis değildi Steve. Bunu araştırmak için zamanım var." dedi Tony, büyük bir ciddiyetle.

"Yüzeysel amaçlar tahmin edilebilir seviyede. Buradan sonrası için yapılabilecek en önemli açıklama ise şu; Northwood Lisesi, K Box'ın ajanlarını uzun süredir barındırıyor ve yetenekli öğrenci avı yapmakla başladıkları işlerine, Bayan Stark ve Bayan Rogers'ı takip etmekle devam ediyorlardı. Serbest bilgi taşıyıcısı olarak sistem de kayıtlı olan ve sözde son taşıyıcılığını Glock Şirketi'ne yapamamış olan Josh Sehill isimli şahıs ise, yine bir K Box ajanı,"

"Bir saniye," diyerek Jarvis'i kesti Tony. "bu bana bahsettiğin şirket ile bu adamın," Jarvis, haftalar önce kızların odasına girmeye çalışan sözde bilgi taşıyıcısı Josh Sehill'in görüntüsünü, diğer yedi çocuğun yanına koyduktan sonra Tony devam etti. "arasındaki alaka ne?"

Crystal, gerçeği gizlemenin bir manası kalmadığının farkındaydı ama Dylan'ın o adamı patakladığını anlatırsa Steve ile yine kavga etmelerinden korkuyordu. Arkasını dönüp duvarda yaslanmış arkadaşına baktı. Mavi gözleri kilit oynayan Dylan ise, yüzündeki ifadesizliği bozmadan Tony'ye döndü.

"Sizinle kafe de buluşmamızdan birkaç gün önce o adam yurttaki odamıza girmeye çalıştı," hemen ardından Jarvis, Camil'den aldığı gizli kayıtları hemen yan tarafa açılmış saydam ekrana verince, Dylan'ın adam ile olan kavgası yansıdı. "ben de icabına baktım. Sessizce."

Rogers And Starkحيث تعيش القصص. اكتشف الآن