Rogers And Stark / Yirmi Yedi

531 47 31
                                    

Oy ve yorumlar için teşekkür ediyorum!

Dylan ve Blake'i shiplemeyenler varmış 
:(( Üzdünüz :((

Ama niyea? :((

Neyse. Hadi, hep beraber yeni bir heyecan yaşayalım. İkinci kitap kalıntıları göreceğiniz bölümlerin her seferinde üzerinden geçiyoruz, bakın unutmayın ((:

Bölüm müziği olarak Krewella'dan Ring Of Fire, Harvey'den Thank You ve The Royal Concept'ten Fashion dinleyebilirsiniz.

Medya da bizim ekip, yine.

Okumadan önce oy vermeyi unutmayın ^^

İyi okumalar^^

Dünyadan iki tane kırmızı Jaguar göç etmişti.

İki tane Kızıl Kız.

Hunter'ın kızılları.

İlk yardım ekipleri geldi ve turuncu beyaz renklerdeki taşınır sedye de bacağından ve sırtından yara almış ama en acıyı içinde, kalbinde yaşayan Hunter'ı pistin arkasındaki ilk yardım çadırına götürmüşlerdi. Stark'ın kızı, sevgilisinin peşinden giderken Peter toparlanıp birkaç yetkiliden hem azar işitti hem de teşekkür aldı.

Ama olaylar henüz bitmemişti, piste açılan bir başka kapının önünde arbede vardı resmen, büyük bir topluluk yuvarlak oluşturmuştu ve Ryan da ortalıklarda gözükmüyordu.

Kavga grubunu ve ortada gözükmeyen bir Alien'ı birleştirmek zor değildi. Peter, anında topluluğa koşar adımlarıyla yaklaştı ve insanları zorlukla yarıp çemberin ortasına vardı.

Ryan, hileye göz yuman görevliyi öldürürcesine dövüyordu.

Peter, yere yatırmış ve eğitimden kazandığı güç ve yetenekle yumruklarını görevlinin yüzüne geçiren, her vurduğunda da çıkan tok ve kırık sesleriyle daha da öfkelenen Ryan'ı arkasından tuttu; bu koltuk altlarından yakalayıp geri çektiği ikinci arkadaşıydı. Ryan küfürler ederek geriledi, kalabalık Ryan'ın öfkesinden etkilenmemek için gerileyip Ryan'a ve Peter'a alan bırakıyordu.

Görevli yerde ölü gibi yatıyor, arada öksürüyor ve her öksürdüğünde kan kusuyordu. Kolunu hareket ettirse sanki kolunu koparıyorlarmış gibi titretiyordu, başını bile kaldıracak hali yoktu. Peter, Ryan'ı kalabalıktan çıkarıp ikisi büyük kapılardan birinden geçirirken güç kullanmak zorunda kaldı; aksi halde kardeşinin hayatını riske atan görevliyi kelimenin tam anlamıyla öldürmek isteyen Alien'ı tutmak çok zordu.

Peter, Ryan'ı sürekli sakinleştirmeye çalışıyor ve dikkatini Hunter'a vermesi gerektiğini söylüyordu, Ryan her ne kadar Hunter'ın ismiyle kazayı hatırlasa da nasıl olduğunu merak etmiyor değildi. Ryan için sesler o an boşlukta yankılanıyor, görüşündeki her şey çekiliyordu, sinir krizi gibi bir şeydi. Korkmuştu.

Bu yüzden örümcek arkadaşına kapıdan çıktıktan sonra daha fazla direnmedi, Peter ile birlikte ilk yardım çadırının olduğu yere ilerlerken pistte kaza yapmış araç çekiciyle alınıyor ve bir kazı aracı parçalanmış kütle toprağı düzeltmeye çalışıyordu. Pistte birçok görevli vardı, seyirciler yarışın akşam üstü yeniden yapılacağını öğrenince yakındılar, ama mısırlar bedavaya geldi. Bunun için kimseden ücret talep etmediler, sadece bu işte parmağı olan görevlilerin, artık suratı olmayan görevlinin ve o koyu yeşil arabadaki sürücünün işten atılması kararı alındı.

Ortamda en aklı başında olanlar sıralamasında kesinlikle Peter ilk başta, Ryan ise en sondaydı. Bu yüzden Hunter'ın şakayla karışık değişik ve ciddi azarlarını gözlerini kaçırarak küçük ve yaramaz bir çocuk edasıyla dinledi Ryan, Peter ise çadırın girişinde yarışı düzenleyen yetkilinin özürlerini dinliyor ve Hunter'ın yine yarışıp yarışmayacağını soruyordu.

Rogers And StarkWhere stories live. Discover now