ÖZEL BÖLÜM // ÜÇ

334 18 2
                                    


Beni özlediniz, biliyorum.

Soğuk bir Salı gününde hepinizi selamlıyorum.

Bu bölüm, Rogers And Stark'ın son özel bölümü ve beklenenin aksine... evet. Okuduğunuzda göreceksiniz.

Uzun bir süre ortalarda yoktum çünkü okul ve işi aynı anda götürmeye çalışıyorum. Üniversiteleri bilirsiniz.... eh.

MARVEL Fan Fiction'ın ilk kitabı Rogers And Stark'tan bu kadar. Bundan sonrasında Suikastçi'ye ve diğer kitaplara, ayrıca başka bir hesapta olan @HumanJarvis deki Human Jarvis kitabına devam ediyor olacağım.

Hepimizi seviyorum, tıpkı sizin yaptığınız gibi.

Bu güne dek her bölümü okuma zahmeti gösteren herkese teşekkür ederim.

Kitabın son klasik sözleri ile karşınızdayım;

Okumadan önce oy vermeyi unutmayın.

İyi okumalar!


RYAN ALİEN İLE ÇAPKINLIK DERSLERİ

Uzun zamandır kendimle ilgili ve değişen hayatımla ilgili düşünüyordum, sonunda bir sonuca vardım.

Hayatım ikiye ayrılmıştı, ya gençliğini deli dolu yaşayıp evliliğini saha sakin geçiren ve yaşlılığını dul bitirip diğer tarafa asla özlenmeyecek biri olarak gidecektim,

ya da başkalarının ihtiyacı olduğunda eğlence malzemesi olmak yerine kahramanı olacaktım.

Açık ve net.

Bu konu kesinlikle tartışmaya açık değilse bile velakin, herkesin merak ettiği asıl konuya gelelim.

Sevdiğiniz kişiyi nasıl etkilersiniz?

Basit. Farklı olun.

İlk adım; kendiniz olun. Asla ve asla başkalarının olmanızı istediği ya da olmanızı beklediği kişi olmayın. Açık, sonuçta herkes sizden olası bir durumda mantıklı bir dışavurumluk bekleyecekken, siz o konunun merkezine girin, sorunu bulun ve çözün. Her inan, karşısındaki insanın el abukluğuyla bir sorunu çözmesinden etkilenecektir.

Etkilenmediğinizi inkar edemezsiniz.

İkinci adım; mutlu olun. Üzgün ya da depresif olmak sizi ayrıcalıklı, farklı, özel ya da ne bileyim tüm hayattan nasibini almış deneyimli bir mutsuz yapmaz. Aksine, herkesin size -nasıl düşünürseniz, acıyla, kötü geçmişe sahip gözüyle ve yardımseverlik duyguları kabararak bakacaktır. Öncelikle kendinizi, sonra hak ettiğini düşündüğünüz kişiyi, en önemlisi de sevdiğinizi mutlu edin. Anılarında iyi bir yer edinin.

Üçüncü adım; hiçbir zaman göz önünde ya da gözardında olmayın. Bu denge Sırat Köprüsü gibi incecik bir çizgidir. Üzerinde durmak zor bir iştir. Bakın bana? Kızların her zaman gözü önündeydim veya değildim. Ama iş ciddiye bindiğinde olaylarda yer alan ve değer gören biriydim. İş ciddi olmadığında ise orada olup olmamam aynı şekilde, önemliydi.

Dördüncü adım; sırf o değer veriyor diye her şeye değer ya da özen vermek zorunda değilsiniz, ama saygı duymak zorundasınız. Doğasever mi? Doğaya saygınız olsun, hayvansever mi? Aynı şekilde. Kendinizi yıpratmaya gerek yok çocuklar, sevseniz bile aynı düşünmek zorunda değilsiniz ama ne düşündüğüne saygı duymak zorundasınız.

Beşinci ve son adım; gelecekte olacağınız kişiden korkmayın. Eğer seçtiğiniz kişinin sizi sevmeyeceğinden şüphe ediyorsanız; zaten ondan başta vazgeçmelisiniz.

Ona hiçbir zaman güvenecek kadar sevmemişsiniz demektir.

Hikayemin bu kısmı tamamıyla bana aittir gençler; işte sonuçlar. Kızlar ve erkekler beni seviyor, saygı duyuyor ve önemsiyor. Değer görmek için değer vermek zorunda olup olmamak size kalmış, ama karşındaki kişinin sana saygı duymasını istiyorsan ektiğin tohumu besleyeceksin.

Ryan Alien ile Çapkınlık Dersleri'nde bu kadar ciddi olacağımı tahmin etmeyenlere sesleniyorum. Blake ve Peter bana sürekli Ergenlikten Çıkış adlı programlar izletiyorlar. Ben artık kontrol altındayım.

Siz olmayın.

Buna inanabiliyor musunuz? Kitap bitti ulan, bırakın yakamı. Bunun için ek mesai ücreti alacağım.

Tatildeydim ben! Misha ile Brezilya da Rio yapıyorduk. Sonra birden bire Örümcek Adam ortaya çıktı ve beni eve getirdi. Üniversite'den sonra daha iyi sorumluluk sahibi olan bir adam olmak için bana izletmedikleri şey kalmadı. Benim sevgili Misha'm oralarda seksi kaslı esmer erkeklerle Rio yapıyor!

Adresi yazıyorum kızlar, gelin ve beni kurtarın.

"Oh hayır çocuklar, bir şey yapmıyordum! Ah hadi, Blake o da ne? Zincir mi? Peter çek şu ağlarını üzerimden! Televizyon olmaz! Televizyon olmaz! Yardım ed---!"

"Her şey yolunda çocuklar. Ben Blake. Peter, Ryan'ı sakinleştiriyor. Birazdan burada olur."

"Her şey yolunda."

"Ama ne diyeceğim, biliyor musunuz? Ryan haklı. Ve anlaşılıyor ki o iyi bir adam. Peter! Ryan'ın zincirlerini çözebilirsin. Adam normal."

Kendinize iyi bakın. Beladan uzakta kalın.

Rogers And StarkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin