10. "Deniz"

31K 1.1K 258
                                    

(BÖLÜM DÜZENLENMİŞTİR)

Multimediada Demir var iyi okumalar ...

Demir

Mira çok değişik bir kızdı ve onu bana çekende buydu sanırım . Kız küçücük olmasına rağmen bana bulaşmıştı korkmadan . Diğer herkes benden korkardı . Ama Mira'yı korumak istiyordum . Bana göre çok minikti herşeyiyle . Otobüse binerken bile eylenen bir kızdı . Annesini ve Babasını kaybetmişti ve ağladığında bana birşeyler oluyordu ne oluyor bilmiyorum tabi ona sarılmak isteğim varken birden kendimi gelip' sen karanlıksın o kız aydınlık' kendine gel diyordu iç sesim .

Otobüse bindiğimizde her yer sıkış tepişti . Sikiyim otobüsünü Mira . Boş bir alan bulup onuda yanıma çektim ben yukarıdaki tutamaçlara tutunurken onun tutunacak bir yeri yoktu . Yukarıya boyu yetmiyordu . Otobüs harekete geçtiğinde Mira dengede durmaya çalıştı tabi sadece çalıştı . Otobüs ani fren yapınca Mira düşücektiki boşta kalan elimle belini sardım ve kendime yapıştırdım . Kafası goğüs hizzama geliyordu . Bana baktı kızarmıştı . Hep utanırmıydı bu kız ? Düşmesin diye kolumu iyice bekine yerleştirdim . Çok inceydi

"Fırsatçılık yapma Demir "

Dediğinde ani bir şekilde kolumu çektim düşücekken benden tutundu

"Fırsatçılık yapma Mira "

Diyip gülümsedim ve tekrar kolumu beline sardım . Yine bana sinir olmuştu . Sinirlendiğinde kaşlarını çatıyordu ve istemsiz dudaklarını büzüyordu . kiraz renginde dudakları vardı .

"Geldik Demir "

Dediğinde onuda çekiştirerek kapıdan çıktım.

"Ölüyorum sandım "

"Bişey olmaz sana ben gidiyorum "

Dediğinde yürümeye başladı . O kadar umursamazdıki bu aralar .tüm kızlar bana bakarken o beni takmıyordu bile .

"Sanada görüşürüz Mira"

Dediğimde cevap vermedi . Gidip kolundan tuttum ve biraz sıktım

"Bana cevap ver "

Diye sesimi sert tuttum . Beni takmaması sinirlendiriyordu .

"Bırak kolumu ya eve girip ağlıcam bırak "

Diyip kurtuldu ve ben ona cevap veremeden kapıdan içeri girdi . Kaçıyordu benden. Minik olduğu için benden korkuyordu . Lanet olsun .

Bende onu yarın hallederim diyerek kendi evime doğru yol aldım . Eve girdiğim gibi küçük erkek bebek kardeşim sevinç kahkahaları attı . Sarışın mavi gözlü üç yaşında bir şeydi . Adıda Deniz. Annem Deniz'i doğurduktan sonra felçli kalmıştı sol kısmını kullanamıyordu . Burası benim evimdi Serap hanımda bu evde kalıyordu yaşlı bir kadındı ve ikinci annemdi . Deniz'e bakıyordu ben yokken ben gelincede gidiyordu kendi evine . Annemden görmediğim sevfiyi Serap Teyze'den görmüştüm ona teyze diye hitap ediyordum . Deniz'i o büyütmüştü .

Bana paytak adımlarla gelen Deniz'i kucağıma alarak öptüm

"Naber lan civciv"

Dediğimde saçlarımı çekiştirdi .

(Not : Demir , Francisco lachowski. Bende Francisco'nun oğlu Milo'yu Demir'in erkek kardeşi yaptım arkadaşlar)

Hep uslu bir bebekti ve sakindi ama huysuzluğu tutuncada tam tutuyordu.
Onunla biraz oynadıktan sonra Deniz'i bıraktım ve odama çıktım . Internette gezindim daha sonra parmaklarım Mira'ya mesaj attı .

Lise BelasıWhere stories live. Discover now