En veldig tilig frokost

104 9 0
                                    

Vann, masse vann! Hvor kommer alt dette fra!? Jeg ser ned og oppdager at vanne har steget helt opp til anklene. Det iskaldet vanne stiger og stiger. Jeg ser meg rundt for å finne en løsning på hvordan jeg kan flykte fra det, men det er så mørkt her! Det er vanskelig å se noe som helst. Jeg ser ned igjen, denne gangen har vatnet steget til navlen. Panikken begynner å ta tak i meg. Hvor er jeg? Hvor kammer alt vannet fra? Jeg prøver en gang til å se meg rund for å finne en vei ut, men det er så mørkt! Jeg begynner å ta noen steg framover for å komme meg vekk her i fra. Prøve å finne meg fram selv uten hjelp fra synet. Men vent nå litt. Jeg strekker ut hånden forsiktig. Hva er det!? Fingrene stryker seg over noe usynlig men solid. Nei..... Det kan ikke være.....glass? Vannet har nådd meg til skuldrene. Hva skal jeg gjøre? GLASS!!!!!!!
" hjelp!" Roper jeg om og om igjen. Men ingen kan høre meg. Nå er vannet opp til haken. " hjelp!"

" ahhhhhhh......" Jeg slår rundt meg i søvne, eller vent nei, jeg er våken. Det er bekmørkt rundt meg. Å ja, nå vet jeg hvor jeg er.
" Finnick er det noe galt?" Maggs står i døra. Jeg oppdager at jeg sitter og klemmer lufta ut av en pute.
" det er ingenting. Sorry for at jeg har vekket deg."
" du vet at du kan snakke til meg om hva som helst." Maggs kommer mot meg og setter seg på sengekanten. Jeg vet ikke hvorfor men jeg føler meg bedre av en eller anen grunn.
" jeg forstår at det er vanskelig for deg dette her, men du må komme deg gjennom det. Det er ingen anen vei hjem en dødslekene."
" jeg vet det, men jeg har ingen sjans mot de andre tributtene"
" hahahahahahahaha! Jeg vet at du kan klare dette. Jeg har sett deg trene nede ved strendene ved solnedgangen. Du er virkelig flink Finnick, jeg skal gjøre alt jeg kan for å få deg ut av den arenaen. Det lover jeg!"

Virkelig! Mener hun det!

" kom Finnick, jeg tror ikke du kommer til å sovne igjen, la oss heller gå og spise litt frokost sammen." Maggs gir meg et varmt smil og reiser seg fra senga og går mot døra.
" kom la oss snakke litt mer sammen før de andre våkner. La oss bli litt bedre kjent."
Jeg kaster av meg dyna og løper etter Maggs.

The hunger games: Finnick Odair (norsk)Where stories live. Discover now