Tigris

63 2 0
                                    

Tigris!

jeg har sett henne før. alle jentene i 4 bare elsker henne, de mener at hun er blant de aller beste styleistene i hele Panem. så....hun er min stylelist i år.. kult!

" så du er unge Finnick?" den kattelignende damen kommer mot meg og plasserer begge hendene sine på skuldrene mine. " du har nydelige øyne, håret ditt er vidunderlig, du er perfekt! " denne kvinnen er virkelig noe for seg selv. bare måten hun snakker på minner meg mye om en katt.. også når hun beveger seg. av en eller annen merkelig grunn liker jeg henne.. det er liksom noe fredelig rundt hene.. hun har heller ikke den irriterende Capitol dialekten alle her har.

" Tigris !! vi må bare beklage at han er så fargerik, vi kom for sent til å redde ham fra spray boksene.." Redde meg? Hva er Det de snakker om? De er Jo ikke farlige. De er faktisk fantastiske!

" okay Finnick ... Kom bort hit så jeg kan få ta en titt på deg." Damen som het Tigris, ba meg om å komme bort til henne, og jeg var akkurat på veibtil å bevege meg bortover da jeg ble stoppet.

" vi har ikke fått peppet ham... La oss gjøre det først. " Tigris ga damen et nikk og forlot oss. Flott! Nå er jeg sammen med de gale folka igjen...

I cirka 3! Timer! Tok det! For å gjøre meg klar. 3 timer!!!! Deg er ille! Jeg hater sminke, det ligger i mannens natur å hate det!!! Men menn i capitol vet jo ikke sånt!!! For de er ikke ekte men lengre !!!!

" du er nydelig!!! " Melania fortsetter med å betrakte meg mens Sunet, mannen i rosa går ut sv romet for å hente Tigris som måtte ha ventet i 3 timer på at jeg skal se bra ut!

Den oransj kledde dama, som jeg enda ikke vet navnet på kommer over til meg og Melania. " siden han er fra vann destriktet, kanskje vi burde kle han som en sjømann eller fisker?" Melania nikker sakte, ikke helt bestemt.

" eller en fisk? En dress med små fisker..? Eller noe med garn.."

Jeg likker ikke helt hvor denne samtalen går..

" men det er opp til Tigris å bestemme." I det den oransj kledde dama sa det, kommer Tigris in sammen med Sunet.

" jeg vet nøyaktig hva som er perfekt for han, så bare slapp Aw.. Paraden starter om to timer, vi har litt tid igjen. Parma gå og hent frakten hans fra arbeidsrommet mitt."

Hun heter Parma ! Det... Er et rart navn.. Men okay! Jeg bryr meg ikke.. Jeg håper bare at jeg kommer hjem i livet, og ikke i en kiste... Med hode av kuttet.

Parma kommer in med drakten som jeg skal ha på meg. Og jeg vet ikke hva jeg skal si ... Men den er nydelig!

The hunger games: Finnick Odair (norsk)Where stories live. Discover now