Preppeteamet

98 8 1
                                    

" hør her. Jeg kommer ikke til å se deg igjen før senere i kveld. Det som nå kommer til å skje er at du nå skal bli preppet til i kveld. " forklarer Maggs.

" preppet? Mener du pyntet?"

" ja noe sånt" hun ga meg en liten klem før fredsvokterene førte meg bort. Brine tar farvel med Cellene som også blir ført bort av fredsvokterene. De fører oss begge i samme retning som der igjen føres til et stort bygg.

" er dette trenings senteret ???" Spør jeg. Den ene svarer og sier noe om at Det er noe sånt. Det svarte egentlig ikke på spørsmålet mitt, men jeg fikk på følelsen at jeg burde holde skjefft.

Alt i capitol var nydelig! Bygningene, gatene, statuene, til og med bakken var belagt med nydelig Stein. Jeg hadde likt det bredere hvis jeg ikke hadde hatt de dere fredsvokterene her hadde jeg virkelig likt dette stedet, men siden jeg er en tributt og skal delta i de årlige lekene et det ikke så vakkert allikevel.

" legg deg Her, de Kommer snar" den ene fredsvokteren pekte på ett av metall bordene. Jeg gjorde som han sa bare at jeg satt i steden for a ligge. Han hadde ikke noe i mot de så det forlot meg alene med låst dør.

Hvorfor låse? Jeg har ikke tenkt meg noen steder uansett.

Jeg har sittet her i over en halvtime og ingen har vist seg så langt. Hva tar sån tid? Har de glemt meg? Sikkert. Men jeg orker ikke å sitte her hele dagen så jeg håpper av metalplata og ser meg litt rundt i rommet. Det lå en masse rare ting rundt i rommet. Jeg fant ett helt brett fult av sakser i forskjellige størrelser. I fire koster det sykt mye for en saks, så i stedet for å saks til å klippe hår bruker vi kniv. Men mor hadde en saks hun arvet etter moren sin det igjen så jeg slapp å kutte håret. Jeg så meg litt mer rundt. Det var en hylle fult av bokser som jeg aldri har sett noe til i fire, så jeg plukket ned en boks med lilla lokk. Jeg fikk av lokke. Men det som var under det var noe helt anet en det jeg hadde forventet. Det var en smal liten greie under. Hva for noe tull er det? Det ligner litt på en parfyme presser eller hva det nå enn er. Vell det skadet vell ikke om jeg bare presser litt på den.....?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HVA ER DETTE!!!!!!! Helt sån plutselig var hele ansiktet mitt lilla!

SYKT KULT!!!!!! Jeg Tokk en anen boks med rødt lokk og sprøyte venstre hånda mi rød. Dette er sykt kult!!!! Jeg farger den andre hånden min grønn og håret orangsj. Skjorta som en gang var hvit er nå rosa og buksene mine har en gul og en hvit legg. Dette er helt utrolig gøy!!!! Jeg Tokk en svart farget boks og sprøyet navnet mitt på veggen. Dette er kunst.

" HVA I CAPITOLS NAVN HAR DU GJORT!!!!!!!!????"

The hunger games: Finnick Odair (norsk)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon