Atentie , vine balul

1.3K 122 13
                                    

Nu-mi vine sa cred ca are in minte Alice , trebuie sa ne strecuram la un bal , sa nu uitam fiecare majordom isi striga numele stapanilor si cine este majordomul , eu ,ca mister Eduard a zis ca ce el sa fie majordom ?  Si da eu is majordomul , sa nu uitam ca va trebuii sa ma schimb in dama , ca daaa asa ma strecor mai usor . Alice ne baga in belele , si sa vedeti sa nume de familie , nu il pot pronunta dar nu ii mai zic ca ma ia si la bataie . 

  Alice : sunteti gata ?

Eduard era intr-un costum la patru ace , Alice intr-o rochie rosie cu decolteu stramta pe talie si eu .. eu eram imbracat in majordom  si mi-au pus numele Sebastian .. mda

- da , da suntem gata - zice eduard in timp ce se uita la mine si incepe sa rada 

- razi ca un cretin 

- daca te platesc bine , vrei sa imi fii majordom ?

- eduard , nu e amuzaant

- daca faceti ceva gresit , si ne dam de gol , dar scapam cu viata .. va omor eu - zice Alice nervoasa 


Dupa ce ne urcam in limuzina a urmat un drum destul de lung , in care Alice ne-a batut la cap mult si bine sa nu gresim ceva , eu m-am cam pierdut la un moment dat dar a fost bine .. Sa nu mai zic ca lui Eduard nu prea ii pasa de ce zice Alice ..el stia ce trebuie facut , dar mie imi este frica , mai ales cand i-am vazut pe amandoi ascunzand cate un pistol . Eduard si-a ascuns un pistol la sold sub sacou si Alice umpic mai sus de genunchi , nu se observa la nici-unul ca il au .

- Ayato , ia si ascundel -zambeste 

- aa nu cred 

-dupa ce te schimbi in rochie ti-l pui ca mine - mi-l pune in brate , e foarte insistenta 

- stai calma Alice , totul va fi bine 

- Am nevoie de acele documente , si dupa de cipul ala tampit . Ambasadorul nu putea sa il puna undeva ? i la dat tocmai fiului sau ?

- fii calma , asa stresata ai fost de cand te stiu in lumea spionilor 

- nu uita de mafie 

- acolo te-am introdus eu , si da tot stresata 


Ma uitam la ei 2 si fac un cuplu frumos , dar nu interactioneaza unul cu altul , sunt diferiti din multe puncte . Eduard se uita la mine si dupa ma ciufuleste usor . Nu stiu , de fiecare data cand ma atinge ma ia un fior , ori acea privire , ori mainile lui fierbinti .. nu sti dar totul ma infioara la el . Brunetul ma sperie , din multe puncte nu stiu de ce .

Doua ore  mai tarziu am ajuns in fata  unui conac imens , cam cat a lui Edward , umpic mai mare .. o data ajuns in sala , in fata erau niste stari imense pe care trebuia sa coboram , dar sa nu uitam , numele pe care eu trebuia sa le strig , si sa vezi ce nume 

-zi numele   ... imi zice Alice cu un zambet fortat .. imi iau aer in piept

- Doamna Mora .. Mo Moartea'n taco 

- Moratako .. imi sopteste Alice , eu stresat am incercat iar

- Ma-ta-n tac-tu  .. dupa cele spuse aud o palma lipandu-se de o fata , era Alice rosie de nervi , ma calca pe picior 

- Moratako , moratako , moratako .. zicand si apasand pe piciorul meu 

- Mo..Moratako Elizabet  , AneMarii si Mister Moratako Dominik al 3 lea 

- o DAT DOMU .. isi ridica tocul pe pe piciorul meu si simteam ca mor 

Dupa prezentare Alice mi-a facut capul calendar ca nu pot tine minte un nume idiot .. dar Eduard a calmato .. Dupa m-am dus si m-am schimbat in rochie . Dupa ce m-am schimbat au inceput amandoi sa rada 

- sunt invidioas , iti sta mai bine 

- mai taci 

- Alice are dreptate , te prinde .. incepe sa rada 

- nu e amuzant , mi-a intrat dresul acolo unde soarele nu rasare niciodata , adica in fund , plus ca ma si mananca acum .. si nu inteleg cum voi femeile mergeti pe cacaturile astea de pantofi .. ma dor picioarele 

- ca tot ai mentionat .. nu mai merge cracanat , or crede altceva astea 

- mai taci !

- Am auzit o discutie intre paznici , stiu ca vom veni asa ca vor verifica invitatii suspecti , ma voi ratacii printre invitati , voi aveti grija sa nu va descopere nimeni .. Alice a plecat de langa noi 2 minute mai tarziu am vazut paznicii mergand printre invitati si inspectandui .. nu am ce zice ..cum de stiau ca vom fi aici .

Cand se apropriau nu stiam ce sa fac ca sa nu ma observe , fara sa imi dau seama , brunetul s-a apropriat de mine si ma sarutat adanc , facandu-ma sa rosesc tot si sa simt fiori pe care nu i-am simtit niciodata , doar de la un sarut . Paznici au trecut de noi fara sa observe ca eram baiat , dupa ce s-a terminat sarutul nu stiam ce sa zic .

- Ai buze moi .. zice brunetul fara nici-o jena , ceea ce ma face sa rosesc si mai tare , de ce roseam ? De ce ma simteam rusinat ? Ce e cu sentimentul asta ?

- e .. sa nu mai faci asta in viata ta ! 

- bine . bine .. ma mangaie iar pe cap .. iar acel mangaiat care nu as vrea sa te termine .. ceva ce ma face sa ma topesc . Asta este un sentiment ? Dragoste ..n..nu poate fi asta , el e barbat si eu la fel ar fi ciudat .. foarte ciudat ... ooofffff... Brunet de bani gata ce, ce incerci sa faaaaaciiii ??????


Ca tot nu am mai postat next :)))) Scuzati greselile 






In cautarea mortii ( YAOI boy x boy )Where stories live. Discover now