Sunet inchis

484 46 12
                                    

- ce faci ? Esti speriat ? Dau din cap negativ

- las' ca te fac eu sa-ti fie frica !  Se aroprie de mine si ma prinde de brat , aruncandu-ma pe pat , ma privea si imi pun mainile mai inspre fata in semna de aparare , el schiteaza un zambet si isi da sacoul jos urmat de cravata ..

Ma uit la el cu ochii mari , ma prinde de maini si mi le pune deasupra capului incepe sa isi desfaca nastrurii de la camasa pana o deschide de tot ,isi strecoara mana pe sub bluza mea pana ii simt degetele pe unul din sfarcurile mele incepand sa il stranga incet si sa il invarta cu doua degete . Imi musc buza de jos si dau sa ma intorc , inchid ochii pentru cateva secunde pana simt cravata lui infasurata in jurul incheieturilor mele . 

- c..ce crezi ca faci ?  Strange si mai tare cravata facandu-ma sa scot un scancet de durere .  SPER SA TE IA DRACU !!

- Lasa ca si data trecuta ai zis la fel si inca nu a trecut pe la mine , l-am asteptat cu sampanie . Ma intoarce cu spatele la el si ma musca de umar pana imi face rana , strang tare din dinti , nu am sa gem , nu o sa ii fac pe plac .  In momentul in care isi indeparteaza dintii de umarul meu , ii pot simti mana cum se strecoara in pantalonii mei strangandu-mi membrul , deschid gura incet cat sa scot un gemet dar imi pun mana la gura . Nu am sa gem , nu in fata astuia ! 

- o sa .. aahh... Scot un mic gemet si strang din dinti , mana lui mergea dea lungu membrului meu , frecandu.l  , miscand degetul pe varf facandu.ma sa scot un gemet lung . Strang cersaful in pumni de nervi urmand sa ii simt mana in parul meu tragand de el si dandu-mi capul pe spate .

- Deci , acum regreti ca m-ai iubit nu ? Intreaba cu un zambet in coltul guri . 

- te urasc ! Zic nervos de situatia in care eram . Isi introduce doua degete in gura mea , fortandu-mi limba sa se miste o data cu degetele lui . Scoate degetele dupa imi da pantalonii jos introducand cele doua degete in interiorul meu facandu-ma sa tresar si sa ma aplec putin in fata si sa strang in pumni cersaful . Continua sa miste degetele si sa ma faca sa il injur in minte  de toti sfintii .  Dupa cateva secunde simt cum interiorul meu este liber , pana simt o presiune ce apasa sa intre in mine , ceea ce reuseste . Scap un gemet lung luand cersaful in gura si strangand tare din dinti . 

- Esti foarte stramt, asta mi-a placut mereu la tine . Esti atat de stramt . Imi prinde parul iar si imi trage capul pe spate , continuand sa intre si sa iasa . Simteam o durere mare ce ma facea sa tremur din toate incheieturile . Fara sa mai pot sa ma abtin las gemetele sa imi iasa pe gura o data cu multe lacrimi intinse pe obraji .  

Incepand sa intre si sa iasa din ce in ce mai repede , se apleaca pe spatele meu , ajungand la ureche , o linge incet dupa musca de ureche eu la randul meu scotand un gemet . Se ridica de pe spatele meu si scontinua sa intre , isi aprinde  o tigara si ma prinde de un picior intrcandu.ma pe spate cu fata la el . Respiram infundat , intra iar in mine miscandu.se mai repede si mai adanc , ma prinde de pulpe si strange lasandu.se pe mine si continuand . Sufla fumul ce il avea in gura in fata mea stingand tigara de bratul meu lasand un semn rotund ce ma ustura foarte tare . Imi strange iar pulpele si se lasa pe ele in fata intrand mai adanc facandu-ma sa gem mai tare , imi duc mana la gura si musc de ea pana simt cum isi da drumul in mine facandu-ma sa imi musc mana pana sangereaza si sa imi arcuiesc spatele . 

Respiram infundat , iese din maine si continua sa isi dea drumul pe mine dupa ridicandu.se din pat . 

- mereu o placere sa am pe cineva ca tine . Ma intorc cu greu pe o parte si il privesc cum pleaca din camera . Pun o perna pe fata si incep sa tip si sa incep sa plang de ceea ce am ajuns de la un copil inocent la a fi jucaria cuiva .  Imi dezleg mainile care deja facuse o rana in jurul incheieturilor . Ma uit la rana de pe brat de la arsura de tigara care ma ustura cat sa fac pe mine .. Imi trag patura pe mine si strang perna in brate .. 

- imi lepseste asa mult ... Imi bag fata in perna ..Cel mai sigur ma va ura .. o sa ma deteste , l-am tradat .. sunt un copil prost .. inutil , bun de nimic .. 


Timpul trece . Eduard isi tremina treaba si vine inapoi in tara . O data ajuns la aeroport urca in masina si soferul stia deja unde trebuia sa ajunga . Drumul parca era mai lung  , dar nimic nu dureaza la infinit . O data ajuns in fata portii imense a vilei lui , schiteaza un zambet si intra in casa , zambetul ii dispare cand vede casa ravasita . 

- Ayato ? Ayato ??? Se uita in jur si observa cate lucruri sunt sparte si rasturnate .. Urca scarile si verifica orice camera in parte sa vada daca este . dUPA CATEVA minute observa ca lipseste , intra in birou si observa ca si acolo este ravazit .. Se uita intr-un colt al camerei unde se vede ceva sclipind , in colt era o camera , in fiecare camera era cate una . 

Hmm....

In cautarea mortii ( YAOI boy x boy )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum