Tradare

475 46 5
                                    


Ma uitam la Alice cum deschie cavoul  , dupa ce il deschide  intra hotarata si in 2 doua secunde iese ca din pusca .  Avea pe ea panze de paianjen si putin speriata . Se aproprie de noi si zambeste miscand cipul  intr-o pare si in alta cu mana dreapta .

- l-am gasit .

- bine , hai ..hai sa plecam de aici  ..  zic speriat de atmosfera sinistra chit ca era zi ..

- bine , bine ..lasilor .. 

Iesim toti din cimitir , erau cativa oameni care puneau flori si se uitau ciudat la noi dar asta mi se pare ceva totul normal adica noi nici haine negre nimic , toti colorati speriati .. Dar nu a fost bai nici nu este , ne-am grabit sa ajungem in New York .. Alice si Aoi erau nervoase rau , chiar au inceput sa se certe ..da ce mama naibi ma voi fetele cand vi se scoala gat ..hop cearta cand nu va convine ceva .. Pai stai ca nu-i asa , si a fost si momentul cand Eduard a tipat la ele de au tresarit si eu speriat o data cu cei din avion ..sa nu il enervez niciodata >.>

O data ajunsi in New york Alice si Aoi parca au disparut de pe fata pamantului , ma uit in jur si nici ca dau de ele . Eduard primeste un telefon si se indeparteaza , il privesc cum vorbeste si imi indrept privirea in pamant trist . Se intoarce spre mine si schiteaza un zambet facandu-ma sa rosesc fara sa vreau . Ce naiba fac , asta nu e parte din plan .. el .. o sa ma urasca .. Inchide telefonul su vine spre mine , isi ridica mana si o pune in capul meu incepand sa ma ciufuleasca . 

- ce e cu fata asta trista ? ma intreaba observand ca ceva nu e in regula 

- a ..pai ma intrebam .. Daca as face o greseala , cat de mica sau mare ar fi ea .. m-ai ierta ? il privesc curios sa ii aflu raspunsul . Ma priveste si rridica o spranceana dupa isi indreapta privirea in alta parte . 

- de ce esti curios sa afli ce s-ar intampla ? Nu mi-ai gresit si nu pari sa gresesti , dar cel mai posibil m-as razbuna , te-as face sa-ti regreti viata si mi-as bate joc de tine . Se uita iar la mine serios dupa schiteaza un zambet si isi duce mana pe obrazul meu . Dar tu nu faci nimic gresit . Inghit in sec  dupa schitez un zambet fortat mai mult dezamagit si totusi sa fie pe fata .  O data venita masina urcam si mergem spre casa . Eduard trebuie sa plece din cate stiu cateva zile , ceea ce inseamna ca voi ramane singur .. Va fi sansa mea deci ...  

- cat timp o sa fii plecat ? 

- pai o saptana . Imi zice in timp ce isi inchidea bagajul .

- oh ..sper sa ajungi cu bine .

- voi fi bine , mereu am fost nu trebuie sa-ti faci griji . Schitez un zambet dupa ma ridic si il strang in brate , ii ajung cam pana la piept , atat de mic ce sunt si abia de il cuprind cu bratele la ce spate are , deci asta e tipul de barbat care orice femeie si-ar dormi sa o domine ... acum inteleg  ce fel de femeie e Alice , o femeie ce domina nu care este dominata .. Eduard isi pune capul pe umarul meu dupa expira aer cald pe gatul meu facandu-ma sa tremur si sa ma indepartez .  Imi duc mana pe gat si il frec incet .. Eduard incepe sa rada vazandu-ma cum am tresarit . Ma prinde de mana si ma trage la el prinzandu-mi barbia si ridicand.o incet lipindu.si buzele de ale mele intrand in lacasul meu umed si luandu-mi limba la un dans umed si placut . Se lasa usor in fata , ma prinde de la mijloc si ma apleaca incet pe spate fara sa rupa sarutul .  Ma dau cativa pasi in spate pana dau de peretele de care ma lipisem de el . Isi pune mainile pe perete de o parte si de alata a mea si schiteaza un zambet . Incerci sa fugi ?

- n..nu chiar ..  Ma balbaiam rusinat  , se apleaca sa ma sarute iar si imi pun mainile pe fata lui inrosind . Ma uit panicat in pamant dupa imi ridic privirea la mainile mele care inca erau pe fata lui , isi duce mana din stanga mea pe fata si imi dezlipeste o mana de pe fata lui si ma priveste . Schiteaza un zambet dupa ma ciufuleste . S ..scuze .. *//* zic panicat de situatie , inima parca voia sa sara din piept si alta nu . Se uita lung la mine dupa ma ciufuleste mai tare .

- chiar mai dragut ca de obicei .. Stai calm micutule , te pot astepta . Se aproprie de fruntea mea si o saruta incet .  De ce ? de ce e asa ? De ce e atat de bland , de ce multi il urasc desi e atat de bland si mereu acolo cand trebuie . De ce trebuie eu sa fiu acum aici , nu e drept , nu e corect .. Isi misca mana prin fata ochilor mei , dupa clipesc de cateva ori . Ai iesit din transa ? 

- transa ? 

- pareai distras bine de tot . 

- sunt bine , ha ha ha ...incep sa rad pe fond nervos si ma bag in pat .. N ..noapte buna , ma intorc cu spatele la el si trag patura pana peste cap si raman cu ochii larg deschisi . Il aud pe erduard cum mergea prin camera si mi-am dat seama ca se  aproprie de mine . Se pune in genunchi langa pat cu fata la mine si ridica putin patura cat sa imi vada fata . 

- ce s-a intamplat? Te comporti ciudat . ma intreaba ingrijorat din cauza comportamentului meu , dar si eu prost , ma panichez si chiar nu stiu ce sa fac .. Cred ca o sa lesin ..

- sunt bine ...imi trag inapoi peste cap patura . El o trage iar de pe fata mea. 

- nu pari asa . 

- dar sunt asa . trag patura iar peste fata . Eduard se ridica in picioare si trage toata patura de pe mine . Se pune pe mine si imi prinde mainile de incheieturi facandu-ma sa scot un gemet de durere . Doare ..mainile . 

- Ayato ... se uita serios in ochii mei .. Ma uit atent la el putin speriat ..Promite-mi ca nu o sa ma tradezi , niciodata ! Fac ochii mari si ma imi duc privirea intr-o parte ..Uita.te in ochii mei si zi-mi !

- n...nu ..nu te voi trada .. Zic cu jumatate de gura , mai mult speriat de situatie ..probabil a avut mlte persoane in jurul lui si inca are .. el .. e ..

- bine ..  Zambeste si se tranteste langa mine in pat si ma strange in brate strans , fara sa ezit il strang si eu in brate ...cine stie , daca e pentru ultima data . Eduard a adormit repede , dar tot lipit de mine , chiar este placut .. foarte placut .. il mangai usor pe cap .Parul asta sta in toate partile dar cum trebuie nu sta . Dupa scurt timp adorm si eu ..Ma intreb ce se va intampla maine .. ce va fi peste 2 zile .. ce va zice peste o saptamana ..  Eduard se trezeste la ora 5 si se imbraca in costum , nu m-a trezit , ma sarutat usorpe frunte dupa si-a trecut mana prin parul meu si a iesit din camera .  Intr-un sfarsit la ora 10 ma trezesc si eu ..singur in camera .. singur .. Ies din camera si ma duc prin casa sa fiu sigur ca nu este nimeni .. Formez numarul si sun ..

- alo ? 

- Buna ziua ,domnule !  Eduard a plecat , puteti veni stiu unde isi tine actele ! 

- bine , buna treaba Ayato ! bun baiat ...bun baiat . Ma uit trinst in pamant si inchid telefonul . 

- Imi pare rau .. 


Etoo sper ca va placut ... poop 

poza cute <3 <3 <3 Victoor >.< 

< 

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


In cautarea mortii ( YAOI boy x boy )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum